Pláč během kojení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
129
30.10.17 11:24

pláč během kojení

Holky prosím poraďte,
už jsem úplně zoufalá. Malá, má 2,5 měsíce, během kojení pláče asi od druhého týdne. Už se na nás dívala i laktační poradkyně, ale bez výsledku - prý to mám vydržet.. Jenže malá vždycky zčervená a šíleně ječí.. Donedávna to začínalo vždycky asi po 5 minutách kojení, poté co se uklidnila, dala jsem z druhého prsa a pila ještě asi 3 minutky, poté zase pláč. Celkově tedy pila cca 8 minut, ale poslední týden pláče už asi po 3 minutách a poté už pít nechce… Myslím, že za ty 3 minuty se nestihne ani napít :-(… Nemáte na to nějaký fígl?? Je to děs, už s ní ani nikam nechodíme, protože se všichni na mě dívají jako bych jí týrala..Jinak bereme probiotika a espumizan. Mlíka mám taky dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
731
30.10.17 11:58

Už to tu bylo, tak jen připomenu. Muže to být tichý reflux. Zřejmě ti neblinká, jinak bys to řešila. Moji oba kluci tím do cca 6m trpěli. Pomohl Nutriton na zahuštění mléka, zvýšená poloha při krmení i spaní a po krmení důsledně odříhnout a pak min 10 minut nepokládat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
30.10.17 12:27

@Markii2 Jak prospívá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
30.10.17 12:37

Taky myslím že by to mohl být reflux, když pláče, čichněte jí k dechu, pokud bude dech cítit kysele, tak se jí vrací šťávy. Synovi na to pomohl syrup Gastrotuss - narozdíl od Nutritonu nezpůsobuje zácpu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
30.10.17 18:41

Me tohle dela taky syn, ale tak poslednich 14 dni. Ma take necele 3 mesice. Ja si rikala, ze mi asi dochazi mliko :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
30.10.17 20:36

Mala prave prospiva az moc dobre, tydne nabere skoro 250 g! Ale teda budim ji 2× za noc, to se vzdycky krasne napije a usne.. Kdyby to byl tichy reflux neplakala by i v noci?? Achjo, ja bych to tak neresila, pediatricka se na me nechapave diva, ale fakt hrozne rve bolesti a taky bych rada uz zacala chodit mezi lidi, ale takhle to fakt nejde :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová