Sunar Complex 1 dtest

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
26.10.17 12:33

Sunar complex 1 dtest

Ahoj holky, nasla jsem v dtestu, ze sunar comlpex 3 dopadl hodne spatne. Mam 4,5 mesicni dceru, mam odzkousene snad vsechny UM, ted je na Bebe optiprocomfort, sedi, ale rekla bych, ze ji nechutna. Zkousela jsem complex 1 a ted byl taky uspesny a hezky po nem v noci spala, coz na Bebe se furt budi :roll: Ale po precteni dtestu jsem se vratila k Bebe. Jaky na to mate naroz na dtest a vysledek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5894
26.10.17 12:47

Neni lepsi, kdyz se dite vyspi a svedci mu, nez jak dopadl v testu? Zavadna potravina to neni, jen existuji lepsi… Mozna doterna otazka, ale proc nekojis, kdyz chces to nejlepsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
26.10.17 12:56

@Lagronka Hipp a Hami jste zkoušeli? S Hami zkušenost nemám, ale hipp většinou dětem sedne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
26.10.17 13:15

Já bych se na výsledky testu vybodla, buď ráda, že malé sedí. My jsme už zkusili asi 3 mlíka a žádné nesedí, pořád pláče a má zácpy, jsme s manželem už zralí na bohnice. Co bych dala já za sunar, kdyby seděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
26.10.17 13:23

Malá je od narození na UM. Vyzkoušela jsem Nutrilon a potom Sunar, na kterém je doteď. Bude mít za měsíc dva roky a pořád ho pije ráno a večer. Nemáme teda Complex ale Premium a za mě 1*. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1295
26.10.17 13:30

Ahoj, napsala bys, prosim, v cem dopadl spatne? Ktere mleko dopadlo nejlip? Testovali take mleka pro starsi vekovou kategorii?(3,4). Dekuji moc. Jedeme take v Sunaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
26.10.17 13:38

@pajaxy
Jo, ty konkrétnější výsledky mě taky zajímají. Protože kdyby byl problém v tom, že se špatně rozpouští při přípravě, tak :mrgreen:. No a pokud jen obsahuje nižší množství vit. D, tak po poradě s doktorkou nahoď víc vigantolu a neřeš. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
26.10.17 15:17

Jde o obsah rakovinotvorných látek.
Také by mě konkrétní výsledky zajímaly. Četla jsem, že Sunar a Bebivita dopadly špatně, ale další nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
26.10.17 15:19

Průmyslově vyráběné sušené výživy pro děti starší jednoho roku se skládají z odtučněného kravského mléka a rostlinných olejů, jsou doplněné o mnoho nutričně významných látek. Zároveň je však jejich výroba spojena s riziky kontaminace látkami jako jsou těžké kovy nebo monochlorpropandioly (MCPD), které vznikají během zpracování rostlinných olejů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
26.10.17 15:26

Sunar a. Bebivita obsahovali vetsi mnozstvi mcpd ( kontaminace z vyroby pri zpracovani rostlinnych oleju) sunar premium vysel lip nez sunar komplex.
Zas treba nezohlednovali obsah palmoveho oleje…

Za nejakych 20kc ziskate pristup k testu primo na strankach dtestu(a ke vsem dalsim testum na cely mesic)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
26.10.17 15:33

@xjuklickova
Nekojim uz od jejiho 2 mesice. Neslo nam to uz od zacatku v 7 tydnu MS sekla uplne a prestala pribirat. Byl to boj celou dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
26.10.17 15:40

Zacinala jsem na nutrilonu-boleni hipp-zacpa, babylove-boleni, hami-boleni, sunar-premim-boleni, sunar complex 2 dny- zdalo se, ze dobry. Ale po tom testu complexu 3,mel nejakej 34% se bojim, co muze bejt v ty jednicce. Ta Beba na traveni dobry, ale proste ani po 4 hodkach nekdy vypije jen 90. Coz sunar ji chutnal a vypila i 150. Tak ja uz nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1295
26.10.17 17:26

@Lagronka Diky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
26.10.17 19:37

@Lagronka To je výsledek batolecí výživy. Vy ještě máte kojenecké mléko a na to výsledky nejsou.. Dávala bych malé to, co ji vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
26.10.17 19:48

@Lagronka
No, já nevím, koukala jsem se na tu fotku z D-testu a moc moudrá se z ní necítím. Já bych se na ten test asi vykašlala, kdyby to bylo jedovaté, určitě by to stáhli z oběhu a hned by toho byly plné zprávy… Jestli to mimču sedí, tak v tom pokračuj, případně přes den, když můžeš krmit častěji, nakombinuj s tím bebe. Můžeš se ještě zeptat na názor doktorky, co si myslí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová