Píchání uší/antibiotika/odmítá kojení

165
24.10.17 11:32

Píchání uší/antibiotika/odmítá kojení

Ahoj, potřebuju poradit. Malý, 7 měsíců, měl týden horečky, nakonec mu včera píchali uši (předtím jsem byla několikrát u lékaře…ale to je na jiné téma a rozebírat nechci). Nicméně malý po píchnutí uší dostal Celfiz atb a od včera naprosto odmítá prso. Nejdřív jsem si říkala, že ho to asi bolelo a je mu sání nepříjemné, ale dnes už má uši píchlé, mělo by se mu ulevit a v podstatě přišlo to nejhorší, pořád brečí a prso naprosto odmítá. Čaj nebo vodu mi pije ve velkém. Zkousím odsávat a dávat mu, také moc nechce, umělé mléko odmítá také naprosto. Co dál??? Odstavit nechci, ale jestli to takhle půjde dál…

Jakou máte zkušenost???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5436
24.10.17 12:03

@Luciii79 Já bych nabízena, nenutila, UM bych nedávala, pokud pije jinak dost tekutin. Je možné, že ho to přeci jen bolí, a bude třeba počkat, až zaberou atb. Já když měla loni jako dospělá zánět středního ucha, tak mi píchnutí vůbec nepomohlo a bylo třeba počkat, až zaberou léky.
K odstavení není důvod, odsávej, ať se nezastaví laktace, až mu bude lépe, jistě se chytne. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
24.10.17 12:40

Je nemocnej tak nechce „jíst“. nereš, hlady neumře. pokud pije tekujiny, nabízej, ale nenuť. až zaberou atb, spraví se to. nereš tak 2,5 dne, pak už jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová