Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@eva76 píše:
já nejvíc brečela u komedie Kdopak to mluví. Myslím, že by se pláč naopak zadržovat neměl, protože pak nedojde k vnitřnímu uvolnění a člověk si zbytečně zakládá na depku
Tyjo a víš, že máš pravdu. Když se snažím zadržet pláč, tak mám takovej divnej tlak v hlavě, ale když si trošku popláču tak je mi dobře
Jinak taky brečím kvůli každé hlouposti, všechno si moc beru a tak.. Tak doufám, že to po porodu přejde. Jen tak pro nic zanic se tomu neříká JINEJ STAV ![]()
@zuzankaxxx píše:
ahoji děvčata,mám dotaz.před tydnem mi skončila menzes a HA neberu už druhý měsíc a s přítelem jsme spolu spali a chtěly jsme aby se do me udelal , je moznost že to vyjde a bude mimi?
Na odpoveď už je asi pozdě, ale pro ostatní - já si nemůžu vynachválit ovulační testy. A ano, plodné dny jsou z pravidla někdy kolem 14 dne od prvního dne menstruace, ovulační tesst ti to poví ale nejpřesněji ![]()
Ahojky holky, jsem ve 31tt a celé těhu jsem citlivá, pláču když koukáme s přítelem na filmy a je tam něco smutného, ale dnes za mnou přišel přítel do práce, s tím že musím přesunout dnešní schůzku ohledně bytu, že musí něco zařídit, tak jsem se ptala co a on z legrace že neví(občas takhle blbne
a mě to rozbrečelo. Přítel koukal jako blázen co se mi děje, a když jsem psala sms tomu chlapovi abych to presunula dostala jsem hysterický záchvat pláče protože jsem nevěděla jak to mám napsat. Najednou jsem si přišla naprosto neschopná. Máte to také, nebo mi opravdu už měkne mozek?
@Tereza01 Máme placentu na mozku
u mě si pláč žije též svým vlastním životem
@Tereza01 to jsou bohužel hormony
. Já se takhe jednou rozbrečela, když si ze mě chlap dělal srandu, že po porodu budu roztažená jako vrata. Jako netěhotná bych se tomu samozřejmě zasmála
.
Měkne ti mozek a mě taky. Já jsem předevčírem omylem spletla datum kontroly, takže jsem jí o den prošvihla
a plakala jsem jak pitomá, že tam ráno nechci volat a být za blbce. ![]()
Jinak teď ke konci to je už mnohem lepší, ale na začátku jsem plakala snad kvůli všemu. Stačilo, že se na mě někdo špatně podíval. I můj brácha, který si ze mě celý život dělá srandu po prvním pláči na mě raději přestal mluvit ![]()
@eviku-miluna píše:
@Tereza01 to jsou bohužel hormony. Já se takhe jednou rozbrečela, když si ze mě chlap dělal srandu, že po porodu budu roztažená jako vrata. Jako netěhotná bych se tomu samozřejmě zasmála
.
Děkuju, mám pocit že moje slzné kanálky rozhodují o tom co bude dělat mozek a ne naopak…
@Tereza01 píše:
Děkuju, mám pocit že moje slzné kanálky rozhodují o tom co bude dělat mozek a ne naopak…
Neboj, za pul roku je zase budes dirigovat ty
Je to bezny…
@petraw píše:To ale fakt nemusel. Ten můj taky občas vypustí nějakou blbost, kterou vůbec nemyslí špatně a mě to neskutečně rozhodí. Teď si to chudák vždycky hned uvědomí a čeká, co bude z mé strany následovat. Dřív bych mu to naservírovala zpátky i s přídavkem
On se mi pak hrozně omlouval, ale já si stejně pořvala
.
@Tereza01 je to uplne normalni, neboj prejde to
blaznivy hormony
Já právě zezačátku v pohodě, i když máme hodně stresu, ale všechno jsme ustáli, já brečela jen u filmů, a i to bylo dost divný, protože jsem začala brečet a přítel vždy řekl"ježiš tak já tam pustím jen počkej zajíci, nebo pata a mata a já vždy dostala záchvat smíchu a zároveň jsem brečela." Ale teď jsem myslela že už se to srovnalo ale přijde mi že je to čím dál horší. V noci mě budí noční můry, občas jsem ubrečená když se vzbudím. To přítel si ze mě dělá legraci taky, většinou to unesu, ale občas se taky „trefí“. Pak je chudák celej vykulenej, protože za ty roky už ví co si může dovolit a moje hormony mu to teď dost komplikují…
Jj, měla jsem to stejně… v televizi jsem se pro jistotu koukala jen na komedie a i těch jsem bulela jak želva (člověk by nevěřil, že Kokosy na sněhu jsou takovej doják
). Nicméně nemůžu souhlasit s ostatníma, že to po porodu přejde. Jako je to lepší, ale i tak mě rozbrečí daleko víc věcí než před těhu. A malé jsou už dva roky, takže zblázněnýma hormonama to nebude ![]()
Tak manžel se stará a mám tu výhodu,že když mě vytočil a flákla jsem s vařením,tak uvařil on
Hele ten tvůj si ale fakt pěkně vymejšlí,tak ať si chodí na jídlo do hospody když mu to doma nevoní