Pláč v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27.11.14 16:03

@panikockova

nezoufej, dáš sí jí hned na sále, jsi statečná :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3574
27.11.14 16:07

@kouřící králík Děkuju :hug: Mam už slíbenej nějakej zákusek na šestinedělí :mrgreen: Ale ta hysterie nad tim chlebem, to bylo něco, málem sem si ho rozmáčela slzama :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.14 16:11

@panikockova

tak jsi ho měla slanej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3574
27.11.14 16:15

@kouřící králík Jojo hnusnej a eště slanej :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
27.11.14 16:16
@panikockova píše: :mrgreen:
Holky já mam těhu cukrovku a po skoro 3měsících diety sem tuhle večer hystericky brečela nad chlebem se sýrem, že už ten hnusnej chleba nemůžu ani vidět a že bych si dala ráda koblihu :lol:

Nééééééé :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jsi šikovná a statečná… bez cukru bych byla uplně nepoužitelná, přestala jsem před 7 měsíci kouřit, sebrat mi ještě cukr tak by to nedopadlo dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.14 16:18

@Tereza01

všechno sed á vydržet :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
27.11.14 16:21

Teda holky… Když jsem sem psala, stále se mi chtělo brečet a teĎ tu slzím smíchy nad vaším „neštěstím“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Děkuju, přesně takovouhle „injekci“ jsem potřebovala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.14 16:23

@Tereza01

no od toho jsme tady, broučku. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3574
27.11.14 16:25

@Tereza01 To je dobře Terezko :hug:, tak to má bejt, člověk se tomu musí zasmát :lol: To víš že se teď nad svym „chlebovym neštěstim“ taky směju, ale tenkrát se to nedalo ovládnout a bylo to velký zoufalství 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
27.11.14 16:31

@Tereza01 Pláč a přecitlivělost je normální :-) Teda já se tím utěšuju :-) Taky bulím v jednom kuse, v pondělí jsem se dověděla, že čekám holčičku, tak jsem brečela dojetím celý den, včera jsem se šla podívat na oblečení pro holčičky a nekoupila jsem nic, protože po pár minutách prohlížení těch rozkošných oblečků jsem byla uřvaná a řasenku jsem měla až na bradě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
27.11.14 16:51

Já zase brečela v porodnici, ještě před porodem, že nemám drobný na pití z automatu:-D přitom pití jsem na pokoji měla asi 5 druhů a v automatu byla jen Cola, atd a to moc nepiju:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
27.11.14 16:57

Holky a počkejte po porodu :mrgreen: není den abych nezabrecela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
27.11.14 17:19

Holky, jste fakt ftipne :mrgreen: Ja brecim take porad, rano mi manzel rekne -ahoj, tak ja jdu do prace, da mi pusu a ja brecim - odejde a ja furt brecim - nevim sice proc, ale je to tak. Pak si pustim neco priblbleho v TV a brecim zase, jako profi placka bych si ted opravdu vydelala dost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
27.11.14 20:12
@darushka
@darushka píše:
Holky a počkejte po porodu :mrgreen: není den abych nezabrecela :nevim:

Absolutní souhlas! Asi vás nepotěšíme, ale jsem 10 měsíců po porodu a hormony lítaj pořád (i když teď je to už výrazně lepší) :-) Kdysi jsem se smála své těhotné ségře, která brečela u Simpsonových, když měli doma krizi :-D Já řvala od osmého měsíce každé ráno, když jel manžel 80km do práce s tím, že určitě dneska budu rodit a on to určitě nestihne (můj porod pak trval 16hod od první kontrakce). Pak jsem hystericky brečela v návštěvní místnosti v porodnici, když se na nás přišel podívat a já mu řekla, že nad přebalovákem je tu tepelný zářič, který doma nemáme a náš synáček tímpádem doma umrzne :-D No a do teď se třeba nemůžu dívat na dokumenty z přírody, kde jsou mláďata, protože se bojím, že budou ukazovat, jak uhynou nebo je někdo sežere :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
27.11.14 20:21

:lol: :lol: :lol: Holky moooooooooooooooooc děkuji, já si připadala, že pořád brečím, ale proti vám jsem cynik :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To mě uklidnilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí