Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kouřící králík Děkuju
Mam už slíbenej nějakej zákusek na šestinedělí
Ale ta hysterie nad tim chlebem, to bylo něco, málem sem si ho rozmáčela slzama
![]()
@panikockova píše:
Holky já mam těhu cukrovku a po skoro 3měsících diety sem tuhle večer hystericky brečela nad chlebem se sýrem, že už ten hnusnej chleba nemůžu ani vidět a že bych si dala ráda koblihu
Nééééééé
jsi šikovná a statečná… bez cukru bych byla uplně nepoužitelná, přestala jsem před 7 měsíci kouřit, sebrat mi ještě cukr tak by to nedopadlo dobře.
Teda holky… Když jsem sem psala, stále se mi chtělo brečet a teĎ tu slzím smíchy nad vaším „neštěstím“
Děkuju, přesně takovouhle „injekci“ jsem potřebovala ![]()
@Tereza01 To je dobře Terezko
, tak to má bejt, člověk se tomu musí zasmát
To víš že se teď nad svym „chlebovym neštěstim“ taky směju, ale tenkrát se to nedalo ovládnout a bylo to velký zoufalství ![]()
@Tereza01 Pláč a přecitlivělost je normální
Teda já se tím utěšuju
Taky bulím v jednom kuse, v pondělí jsem se dověděla, že čekám holčičku, tak jsem brečela dojetím celý den, včera jsem se šla podívat na oblečení pro holčičky a nekoupila jsem nic, protože po pár minutách prohlížení těch rozkošných oblečků jsem byla uřvaná a řasenku jsem měla až na bradě ![]()
Já zase brečela v porodnici, ještě před porodem, že nemám drobný na pití z automatu:-D přitom pití jsem na pokoji měla asi 5 druhů a v automatu byla jen Cola, atd a to moc nepiju:-D
Holky, jste fakt ftipne
Ja brecim take porad, rano mi manzel rekne -ahoj, tak ja jdu do prace, da mi pusu a ja brecim - odejde a ja furt brecim - nevim sice proc, ale je to tak. Pak si pustim neco priblbleho v TV a brecim zase, jako profi placka bych si ted opravdu vydelala dost ![]()
@darushka píše:
Holky a počkejte po porodunení den abych nezabrecela
Absolutní souhlas! Asi vás nepotěšíme, ale jsem 10 měsíců po porodu a hormony lítaj pořád (i když teď je to už výrazně lepší)
Kdysi jsem se smála své těhotné ségře, která brečela u Simpsonových, když měli doma krizi
Já řvala od osmého měsíce každé ráno, když jel manžel 80km do práce s tím, že určitě dneska budu rodit a on to určitě nestihne (můj porod pak trval 16hod od první kontrakce). Pak jsem hystericky brečela v návštěvní místnosti v porodnici, když se na nás přišel podívat a já mu řekla, že nad přebalovákem je tu tepelný zářič, který doma nemáme a náš synáček tímpádem doma umrzne
No a do teď se třeba nemůžu dívat na dokumenty z přírody, kde jsou mláďata, protože se bojím, že budou ukazovat, jak uhynou nebo je někdo sežere
![]()
Holky moooooooooooooooooc děkuji, já si připadala, že pořád brečím, ale proti vám jsem cynik
To mě uklidnilo ![]()