Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No paráda, ja probrecela cely den a az ted se konecne usmivam, po tom co si to tady ctu
a to me rozbrecelo, ze mi pritel rekl, ze si objednal jidlo v praci a ja nemusim varit. Samozrejme jsem si to hned prevzala tak, ze mu ode me nechutna
a pak uz me rozhodila kazda blbost..jinak co se tyce miminek, tak to na ne ma vliv az ve velkym meritku, kdy jsou to vazne deprese. A ne jen pracujici hormony ![]()
@SedlinkaL
Já ted brečím hlavně, když koukám na fotku z 3D UTZ, vše mě hrozně dojímá, neskutečný ![]()
Tak našemu pokladu je příští týden rok a já dnes brečela u Deníku malého poseroutky (rodiče se byli podívat na školním divadelním představení svého syna):-D ![]()
Já jsem těhotná ve 14tt a dneska celý den brečím kvůli tomu, že jsem včera omdlela v MHD a přítel se tak krásně zachoval a staral se o mě tak brečim jak pitoma, že je můj přítel na mě tak hodný celou dobu co spolu jsme a v těhotenství dvojnásob. A taky brečím radostí, že jedeme do Paříže, protože to byl můj sen a teď se splní:) Abych se uklidnila, že jsem normální tak jsem si našla tuhle diskuzi a nutno říct, že mi to pomohlo a ještě jsem se i zasmála
hold to nemáme lehký xD
Kdyz se ke me pritel nechova hezky, tak za to muzou moje hormony ze brecim cele noci? Zensky proboha, nevim proc vsechno svadite na to ze je to tehotenstvim ![]()
Dobrý den plakali jste ještě před pozitivním testem? Děkuji
@rozmary píše:
Tak manžel se stará a mám tu výhodu,že když mě vytočil a flákla jsem s vařením,tak uvařil onHele ten tvůj si ale fakt pěkně vymejšlí,tak ať si chodí na jídlo do hospody když mu to doma nevoní
u nas to je stejne
když ty nelíbí jak jsem uvařila tak si uvař sám nebo se jdi najíst k své matce ja spis fláknu talir od zem
![]()