Pláč v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12
10.1.15 22:47

No paráda, ja probrecela cely den a az ted se konecne usmivam, po tom co si to tady ctu :) a to me rozbrecelo, ze mi pritel rekl, ze si objednal jidlo v praci a ja nemusim varit. Samozrejme jsem si to hned prevzala tak, ze mu ode me nechutna :D a pak uz me rozhodila kazda blbost..jinak co se tyce miminek, tak to na ne ma vliv az ve velkym meritku, kdy jsou to vazne deprese. A ne jen pracujici hormony :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
12.1.15 07:53

@SedlinkaL :mavam: Já ted brečím hlavně, když koukám na fotku z 3D UTZ, vše mě hrozně dojímá, neskutečný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
12.1.15 20:26

Tak našemu pokladu je příští týden rok a já dnes brečela u Deníku malého poseroutky (rodiče se byli podívat na školním divadelním představení svého syna):-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.2.15 18:36

Já jsem těhotná ve 14tt a dneska celý den brečím kvůli tomu, že jsem včera omdlela v MHD a přítel se tak krásně zachoval a staral se o mě tak brečim jak pitoma, že je můj přítel na mě tak hodný celou dobu co spolu jsme a v těhotenství dvojnásob. A taky brečím radostí, že jedeme do Paříže, protože to byl můj sen a teď se splní:) Abych se uklidnila, že jsem normální tak jsem si našla tuhle diskuzi a nutno říct, že mi to pomohlo a ještě jsem se i zasmála :) hold to nemáme lehký xD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jumbo666
4.12.15 11:41

Kdyz se ke me pritel nechova hezky, tak za to muzou moje hormony ze brecim cele noci? Zensky proboha, nevim proc vsechno svadite na to ze je to tehotenstvim :roll:

• Citovat
  • Upravit
137
5.3.21 19:04

Pláč ještě před pozitivním testem

Dobrý den plakali jste ještě před pozitivním testem? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
2.10.23 23:05
@rozmary píše:
Tak manžel se stará a mám tu výhodu,že když mě vytočil a flákla jsem s vařením,tak uvařil on :-) Hele ten tvůj si ale fakt pěkně vymejšlí,tak ať si chodí na jídlo do hospody když mu to doma nevoní :mrgreen:

:potlesk: u nas to je stejne :,( když ty nelíbí jak jsem uvařila tak si uvař sám nebo se jdi najíst k své matce ja spis fláknu talir od zem :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí