Pláč ve školce každý den

16
15.12.22 10:16

Pláč ve školce každý den

Dobrý den, prosím o radu - názor. Mám ve školce dceru, která každý den pláče s tím, že do školky nechce. První třídu zvládla bez problémů, poslední dva roky deno denně pláče. Co s ní už nevím. Manžel by chtěl začít dávat Bachovky. Prosím poraďte. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5154
15.12.22 10:34

Učitelky má stále stejné nebo se jí za tu dobu změnily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15956
15.12.22 10:51

@JannaKr A dokáže vysvětlit proč tam nechce být? Jakou má povahu, je společenská? Já osobně jsem školku vždycky nesnášela, nejsem stadní typ, vadilo mi tancovat kokolo mlýnský, handrkovat se s dalšíma dětma o hračky atd. Kdybych tam nechodila nic by mi nechybělo.. Takže ta nechuť ke školce může být z různých důvodu, povaha, nebo přísná učitelka, hnusný jídlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31010
15.12.22 11:28

Tak dítě různé dozrává. Mne osobně ty obecní kolektivy 24 děti/1ucitelka přijdou pekelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2004
15.12.22 12:51
@JannaKr píše:
Dobrý den, prosím o radu - názor. Mám ve školce dceru, která každý den pláče s tím, že do školky nechce. První třídu zvládla bez problémů, poslední dva roky deno denně pláče. Co s ní už nevím. Manžel by chtěl začít dávat Bachovky. Prosím poraďte. Děkuji.

A jak se pak chová ve školce, když odejdeš? A proč brečí? Řekla vám důvod? Co se týče Bachovek, já je zkoušela u syna, protože byl vzteklý, nespal, furt se budil a byl na mě hrozně závislý..no nepomohly nám vůbec, jen takový poznatek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9254
15.12.22 13:03
@Alušáček píše:
@JannaKr A dokáže vysvětlit proč tam nechce být? Jakou má povahu, je společenská? Já osobně jsem školku vždycky nesnášela, nejsem stadní typ, vadilo mi tancovat kokolo mlýnský, handrkovat se s dalšíma dětma o hračky atd. Kdybych tam nechodila nic by mi nechybělo.. Takže ta nechuť ke školce může být z různých důvodu, povaha, nebo přísná učitelka, hnusný jídlo..

Ale chybělo. Já nechodila, taky nejsem stádní typ a o to horší to pak bylo v první třídě. Všichni se navíc znali ze školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15956
15.12.22 14:59
@Serpentini píše:
Ale chybělo. Já nechodila, taky nejsem stádní typ a o to horší to pak bylo v první třídě. Všichni se navíc znali ze školky.

No možná v tom, že se dítě otrka to má výhodu, ale jako smysluplné strávený čas to pro mě nebyl. Pamatuju jak jsem musela méně šikovným dětem zavazovat boty, to ke fakt stvalo :D Škola už mi tolik nevadila. Ale opravdu hodně záleží na povaze, moje děti naopak školku milovaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin