Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
@geilens píše:
@Keyllah nerozčiluj se, to nemá cenu, on je přesvědčený o své pravdě a chlapská ješitnost je nekonečná
prde ti cévka a budeš tahat nohu
jj, a pak zažaluju rodiče, dceru a přítele (musela bych si ho ještě před tím vzít) o výživné, neb bych se nebyla schopna sama živit
nebo Padreho za způsobenou újmu ![]()
@Keyllah píše:
Protože se nemění!!! Áááááááááááááááááá proto ti to nikdo nedoložil, protože se to automaticky nemění!!! Ježiš, nepsala jsem to tu už tak třikrát???
No, ale pokud se nemění, tak jak mohu platit výživné na někoho kdo neexistuje? ![]()
@anickadomnik píše:
@geilens předpokládám, že ty jsi se stěhovala ze své vůle na rozdíl od mého modelového dítka které je v dn 18. narozenin vystěhováno násilně, neb již dle pánské teorie zde není nezletilým dítětem o které se musí rodič postarat
Nechte modelové dítě žít, vyživovací povinnost trvá v případech jasně stanovených.
@blecha72 píše:
Nechte modelové dítě žít, vyživovací povinnost trvá v případech jasně stanovených.
Tak vyživovací povinnost trvá, to je jasný…
@radkka píše:Tohle mě fakt pobaviloJinak teda holky, máte pevný nervy
![]()
No, už to ale přestávám pomalu dávat ![]()
@blecha72 píše:
moje modelové dítě je děsnej fracek rozmazlenej a tak se o něj budu starat jen do 18
@j.a.n.i1 píše:
No, ale pokud se nemění, tak jak mohu platit výživné na někoho kdo neexistuje?
Neexistuje?
@j.a.n.i1 píše:
No, ale pokud se nemění, tak jak mohu platit výživné na někoho kdo neexistuje?
Kdo neexistuje? teď moc nechápu…rozsudek by zněl nějak takto : XY je povinen platit výživné na dítě A částku 00 k rukám XX…zletilostí nic z toho nezanikne - on je XY, ona XX, dítě A stále existuje…
@anickadomnik no a pak tě bude žalovat a schválně bude studovat jednu vejšku za druhou
![]()
@blecha72 píše:
Neexistuje?
Modelové dítě nám umřelo? že by hlady? ![]()
@blecha72 píše:
Neexistuje?
No, nezletilé dítě přestává dosažením zletilosti existovat
sakra můj technický mozek se s tímhle nějak nedokáže poprat.
@Keyllah píše:
Modelové dítě nám umřelo? že by hlady?
NE ale stalo se zletilým…tudíž to nezletilé už neexistuje ![]()
@geilens píše:Tak to jsi hodná. Já s placením přiměřeného výživného taky nemám problém. Ale uznej, platit 10 litrů měsíčně na dvě předškolní děti matce, která pracuje, má VŠ a o děti pečuje jen o 4 dny měsíčně více než já, je docela luxus, zvlášť když mám další vyživovací povinnosti.
@Padre Paolo to už je ale váš problém, já s dělěním problém nemám a nikomu dítě neberu![]()
@anickadomnik píše:
@geilens předpokládám, že ty jsi se stěhovala ze své vůle na rozdíl od mého modelového dítka které je v dn 18. narozenin vystěhováno násilně, neb již dle pánské teorie zde není nezletilým dítětem o které se musí rodič postarat
Motáš dvě věci. Já neříkám, že nabytím zletilosti přestává povinnost dítě vyživovat, ta samozřejmě existuje, ale ptám se, o co kdo opírá názor, že rozsah výživy je automaticky přenositelný z rozsudku o nezletilém dítěti. Vždyť tam se mění tolik věcí, druhý rodič přestává být povinen nezletilého připravovat ke styku, nemusí mu opatřovat oblečení a sportovní potřeby, musí dítěti předat jeho majetek a spousta dalších právních vztahů se mění.