Placení přes internetbanking ČSOB

Anonymní
22.5.12 20:11

placení přes internetbanking ČSOB

ahoj dneska jsem hradila faktury přes ČSOB internetbanking a provedení odeslání úhrady,vytištění potvrzení hromadné platby a zaslání informací na účet jsem omylem zapomněla kliknout na tlačítko uložit. Jak moc to vadí a jak to napravit. Mám z toho docela nervy, díky moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12667
22.5.12 20:15

jake ulozit? Ukladas v i-bankingu v CSOB len vtedy, ak chces tie udaje ulozit pre dalsi krat. Akonahle zadas sms kod tak mas finito. Zadavala si sms kod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alisa25
22.5.12 20:17

ano zadávala

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.5.12 20:20

ono je to v té fazi kdy už máš zaplaceno, vyplníš sms kód, dáš odeslat. Pak zadávám tisk potvrzení o platbě a zaslat informace na e-mail. No a pak se objeví obrazovka nastavení účtu a pod tím je tlačítko uložit

• Citovat
  • Upravit
12667
22.5.12 20:20

tak to je fajn, mas zaplatene. Je tam tlacitko ulozit, ak zadavas casto tie iste platby, tak si ich potom mozes vytiahnut z ‚oblubenych‘ a nemusis to zadavat znovu. Platba ale prebehla, takze neboj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2228
22.5.12 20:32
@cuttysark píše:
tak to je fajn, mas zaplatene. Je tam tlacitko ulozit, ak zadavas casto tie iste platby, tak si ich potom mozes vytiahnut z ‚oblubenych‘ a nemusis to zadavat znovu. Platba ale prebehla, takze neboj :palec:

To mohu potvrdit. Taky CSOB internetbanking pouzivam a je to tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová