Placenta nízko a lehká joga

2
24.3.20 19:18

Placenta nízko a lehká joga

Ahoj všem, jsem v 18. týdnu, je to mé první těhotenství a je mi 41 let. Včera jsem se dozvěděla, že mám nízko položenou placentu. Vím, ze mám mít klidový režim, žádný sex, atd. Ale pro bolesti zad jsem zvykla cvičit si takovou lehkou, protahovaci jogu. Žádné posilování. Myslíte, ze můžu cvičit nadále? Úplně jsem se zapomněla zeptat ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
139
24.3.20 19:27

V žádném případě bych necvičila. Měla jsem kamarádku s nízko položenou placentou a polovinu těhotenství proletěla v nemocnici. Neriskovala bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21627
24.3.20 19:28

Necvičila bych. Klidový režim znamená bez zbytečné námahy. A i když jen protahuješ, tak břicho pracuje. Takže bych neriskovala případné krvácení. Pokud si nejsi jistá, zavolej si ke svému lékaři a zeptej se jeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24298
24.3.20 20:14

Necvičila bych raději, ale ona ta placenta se bude vytahovat nahoru pro troše štěstí, takže se na další kontrole zeptej lékařky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
24.3.20 21:32

Raději nee :kytka: taky mi byl nařízen klidový režim, taky mě z ležení boleli záda, tak jsem si pustila jógu pro těhotné, půlku cviků jsem nedělala protože mě bolely, ostatní bylo jen takové protahování a rozhýbání a pak mi celou noc tvrdlo břicho :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
24.3.20 22:37

Moc vsem děkuji za vaše zprávy.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie