plačtivé miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1719
24.6.06 17:49

A já se zas přidávám k doporučení nosit v šátku nebo babyvaku, bez toho bych se první měsíce asi zbláznila..Dělala jsem s dítětem na břiše (většinou spokojeně spalo) doma úplně všechno. Sama ležet a jen tak koukat nechtěla,a to ani v kočáře..Kdy se to zlomilo ani nevím, dost dlouho byla mamánek věčně mi visící na noze - to už lezla (od sedmi m.). Ale nakonec z ní mám samostatnou holčičku, která si vyhraje půl dne sama a jen občas se přijde přesvědčit, že žiju :-)

Klaris

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
24.6.06 17:52

Holky, prepáčte že vám sem leziem ale zaujímalo by ma kde sa dá prosím zohnať tá kniha : Nejšťastnejší miminko v okolí ??? Som z PHY, internetový vyhľadávač mi nič nenašiel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
24.6.06 18:11

já ji koupila normálně v obchodě, ale nejsem z phy
jinak zkuš tyhle odkazy:
http://www2.vltava.cz
http://www.knizniweb.cz
http://shop.nwt.cz
když zadáš např do www.google.com „karp nejšťastnější miminko“ tak ti vyběhne několik odkazů - stačí projít a pak už jen objednat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1753
24.6.06 18:23

o.k., díky, zrejme som zle zadala názov autora :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
24.6.06 18:32

to znám! Nedávno jsem hledala inzeráty na peugeot 306 a když mi nic google nevyhledal, tak mi došlo, že to neumím správně napsat :oops:
P. Karp má docela dost publikací a co jsem četla to nejštastnější miminko tak mi to přijde logicky a dobře napsané pro nás mamky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.06 17:01

plačtivé miminko

Ahoj holky,
tak jsem si pořídila knížku Nejšťastnější miminko v okolí a fakt musim poděkovat za dobrou radu. Knížka je super. Když už nic jiného, tak se už necítim jako neschopná máma. Je moc hezky a citlivě napsaná. Ještě nejsem u konce, ale už se těšim, jak ty techniky vyzkoušim. Ahoj Karolína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.6.06 10:39

vysavač

Ahoj, mám holčičku 3 týdny a 2 dny a také pláče bez zjevné příčiny. Ne sice pořád, ale dost často. Stoprocentně u nás zabírá vysavač nebo digestoř. Chvilku ji pochovám za zvuku vysavače, potom ji dám do postýlky a za max.10 minut spí, nebo se zklidní natolik, že může v postýlce zůstat sama. Zkus to a dej vědět, zda to pomohlo. Soňa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
29.6.06 14:23

Tak se taky přidávám do klubu maminek s miminky, které pláčou bez zjevné příčiny. Jak už jsem psala, pomáhá ten šátek, jenže posledních několik dnů, hlavně k večeru, už nezabírá nic. Brečí a brečí a já už někdybrečím s ní… :D

Ovšem v 90% zabere jedna věc, a to vám možná přijde zajímavé - hraju v pop-rockové kapele na akordeon a hrála jsem celé těhotenství (ještě několik hodin před porodem :twisted: ). Naštěstí jsme asi před měsícem dokončili nahrávání cédéčka, což je jediná věc, která malou uklidní! Pustím teda to naše CD, vezmu jí a tančím s ní a zpívám. Po prvních několika taktech většinou utichne, zpozorní a je klid. Většinou už u druhé písničky spí… Bohužel když cédečko dohraje, probudí se a začne znovu 8O :D Bohužel jsme natočili jen 6 písniček a už je mám pekelně ohrané, protože to s ní poslouchám několikrát denně… Na jinou hudbu mi takhle nereaguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.06 08:35

plačtivé miminko

Ahojky,
Markéto, na hudbu mi taky zabírá. Je to zvláštní, ale v těhotenství jsem poslouchala Hrley a dost nahlas, v zoufalosti z toho breku jsem si to pustila a s malou jsem si sedlane míč a skákala jsem s ní, za dvě minutky byla tuhá, ale ta hudba mi hrála fakt dost nahlas a já jsem jí k tomu musela zpívat, no jak v těhotenství.
Podle tý knížky Nejšťastnější miminko by se mimi měla zavinovat, máte to někdo vyzkoušené? Já jí zavinula jednou a krásně spala asi 3 hodiny v kuse, ale potom mi to dala pěkně sežrat. Brečela snad ještě víc, jako by mi říkala, že to mam za to.
Karolína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
1.7.06 10:02

Karolino - děti prý poznají hudbu, kterou v těhotenství matka často poslouchala, takže na tom asi něco bude. Co se týče toho zavinování, tak já zavinuju na noc, ale v průběhu noci semi z toho většinou vykope, přes den vůbec, protože v těch vedrech mi to přišlo blbé. Ale je pravda, že v tom šátku je dítě taky takové zavinuté a na těsno, jako když bylo v bříšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
1.7.06 21:36

Marketa182
Ahojky
My taky pláčeme..už týden… Dneska je to extrém.. Prej to opravdu přejde..už aby to bylo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
2.7.06 00:05

Ahoj. do 4 měsíců Lukášek plakal a plakal a já s ním, protože jsem si s ním vůbec nevěděla rady, Plakal přes den, s prdíky i bez nich, já nemohla ani nikam třeba s kočárkem, každá kamarádka se mnou jela na procházku jen jednou… Taky babička mi moc nepřidala „to dítě je nějaké divné nebo nemocné“ :?: Až jednou u mě byla jedna kamarádka a já jí vysvětlovala že s ní a jejíma holčičkama na procházku prostě nemůžu. Tak jsme nakonec šly a Lukášek nezklamal, řičel jako když ho vraždí a já ho nesla v náručí a kámoška tlačila prázdný kočárek. Ona zůstala naprosto klidná a vyprávěla mi že její dcerka která má dnes už pět let taky takhle brečela a časem to prostě samo přešlo. Mě tím tenkrát moc pomohla, já z toho obviňovala sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí