Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Dobrý den dámy, mám tady na Vás dotaz. S přítelem jsme měli asi 5 minutový sex bez kondomu. Po té šel a nasadil si ho. Mám zrovna ovulační dny. Ale přitel se do mě neudělal a věří, že těhotná být nemůžu. Já mám ale strach. Je lepší si jít koupit plán B? Nebo jsou šance malé. Moc děkuji za rady!
Zkusil bych zavolat kartářce.
@Anonymní píše:
Dobrý den dámy, mám tady na Vás dotaz. S přítelem jsme měli asi 5 minutový sex bez kondomu. Po té šel a nasadil si ho. Mám zrovna ovulační dny. Ale přitel se do mě neudělal a věří, že těhotná být nemůžu. Já mám ale strach. Je lepší si jít koupit plán B? Nebo jsou šance malé. Moc děkuji za rady!
Koupit si plán B?
tak to záleží, jak byste řešili případné těhotenství. Jestli bys šla na potrat určitě, tak si kup ten plán B ![]()
Jaka se udala zmena za tech 5 minut od rozhodnuti je me to uplne fuk, ze budu tehotna, po paniku, jdu si pro plan B?