Plán B

Anonymní
13.2.23 14:16

Plán B

Dobrý den dámy, mám tady na Vás dotaz. S přítelem jsme měli asi 5 minutový sex bez kondomu. Po té šel a nasadil si ho. Mám zrovna ovulační dny. Ale přitel se do mě neudělal a věří, že těhotná být nemůžu. Já mám ale strach. Je lepší si jít koupit plán B? Nebo jsou šance malé. Moc děkuji za rady!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15808
13.2.23 14:18
@Anonymní píše:
Dobrý den dámy, mám tady na Vás dotaz. S přítelem jsme měli asi 5 minutový sex bez kondomu. Po té šel a nasadil si ho. Mám zrovna ovulační dny. Ale přitel se do mě neudělal a věří, že těhotná být nemůžu. Já mám ale strach. Je lepší si jít koupit plán B? Nebo jsou šance malé. Moc děkuji za rady!

Zkusil bych zavolat kartářce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
13.2.23 14:19
@Anonymní píše:
Dobrý den dámy, mám tady na Vás dotaz. S přítelem jsme měli asi 5 minutový sex bez kondomu. Po té šel a nasadil si ho. Mám zrovna ovulační dny. Ale přitel se do mě neudělal a věří, že těhotná být nemůžu. Já mám ale strach. Je lepší si jít koupit plán B? Nebo jsou šance malé. Moc děkuji za rady!

Koupit si plán B? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak to záleží, jak byste řešili případné těhotenství. Jestli bys šla na potrat určitě, tak si kup ten plán B :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
13.2.23 17:43

Jaka se udala zmena za tech 5 minut od rozhodnuti je me to uplne fuk, ze budu tehotna, po paniku, jdu si pro plan B?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17266
13.2.23 17:49
:zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie