Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Po začátku těhotenství mě píchalo na pravém břiše a pod břichem začala jsem brát kyselinou listovou a přestalo mě to pichat. Jak to že už mě nepicha nikde. Jsem přes měsíc těhotná.
Příspěvek upraven 13.02.23 v 10:00
@SabinaSabi píše:
Po začátku těhotenství mě píchala na pravém břiše a pod břichem začala jsem brát kyselinou listovou a přestalo mě to pichat. Jak to že už mě nepřichází nikde. Jsem přes měsíc těhotná.
Co? To budou zase nějaky automaticky opravy.
@SabinaSabi píše:
Po začátku těhotenství mě píchalo na pravém břiše a pod břichem začala jsem brát kyselinou listovou a přestalo mě to pichat. Jak to že už mě nepicha nikde. Jsem přes měsíc těhotná.Příspěvek upraven 13.02.23 v 10:00
jo nikde nepíchá, tak si řekni příteli ![]()
Tak to je, chvíli něco bolí, jindy picha…pricina: růst dělohy a hodně také psychika (přílišné zkoumání sebe sama)
@SabinaSabi píše:
Po začátku těhotenství mě píchalo na pravém břiše a pod břichem začala jsem brát kyselinou listovou a přestalo mě to pichat. Jak to že už mě nepicha nikde. Jsem přes měsíc těhotná.Příspěvek upraven 13.02.23 v 10:00
Nepíchá, no asi se bojí, aby neublížil mimískovi 🤷🏻♀️
Pres mesic tehotna? To je kolik? Nepicha te ted spis na mozku?
Příspěvek upraven 13.02.23 v 10:38
@SabinaSabi píše:
A kde máš levé břicho?
@SabinaSabi píše:
A co my s tim, bud rada, ze nepicha, nebo by melo- mel?
@SabinaSabi píše:
A proč by tě měl píchat? Těhotná už jsi. ![]()