Plané neštovice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
112
7.6.12 21:02

Dobrý večer,tak asi před měsícem se nám stalo to samé,melému bylo 15m a kamarádka má dvojčata byli u nás hráli si i malému v postýlce krmili ho a druhý den je jedna znich dostala za 14 dní se návštěva opakovala stim že už jsou zdravé a druhý den je dostala druhá už je to 3 týdný a malý je nedostal.Nezbyde než 14 dní čekat je to buď a nebo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21502
7.6.12 22:26

řekla bych, že poměrně velká. neštovice jsou nejvíc nakažlivé 2-3 dny před objevením pupínků. ale může mít dobrou imunitu a nic nechytla. to nikdo nedokáže dopředu říct. holt musíš počkat 3 týdny a uvidíš. v tomto věku to zvládne krásně.
případně ji můžeš ještě do 2 dnů od kontaktu nechat naočkovat vakcínou. ale osobně bych do ní nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
8.6.12 07:58

Děkuji za odpovědi,
uvídíme za 14 - 21 dnů. Jen ještě jeden dotaz. Nevíte jsou nakažlivé po celou inkubační dobu? Chodí k nám dost často neteř, tak jí chci ochránit ma doma 2měsíčního brachu. Tak absme je případně nenakazili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
8.6.12 11:55

Já jsem slyšela že jsou nakažlivé 1-2 dny před vypuknutím a 5 dní po.Takže to do předu nevíš a inkubační doba je 17 dní.Většina dětí u nás to chytla přesně po 14 dnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21502
8.6.12 16:58
@veronika41 píše:
Já jsem slyšela že jsou nakažlivé 1-2 dny před vypuknutím a 5 dní po.Takže to do předu nevíš a inkubační doba je 17 dní.Většina dětí u nás to chytla přesně po 14 dnech.

inkubační doba je dva až tři týdny: http://plane-nestovice.cz/ ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21502
8.6.12 16:59
@boon píše:
Děkuji za odpovědi,
uvídíme za 14 - 21 dnů. Jen ještě jeden dotaz. Nevíte jsou nakažlivé po celou inkubační dobu? Chodí k nám dost často neteř, tak jí chci ochránit ma doma 2měsíčního brachu. Tak absme je případně nenakazili.

mohou být nakažlivé po celou inkubační dobu. nikdy totiž nevíš, kdy ti propuknou a nejvíc nakažlivé jsou právě před vysetím pupínků. pokud chcete mít jistotu, tak bych momentálně neteř izolovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí