Plánované těhulkování - vyčištění

3683
20.12.13 23:00

Plánované těhulkování-vyčištění

Ahojky holky, prosím vás, mám 3letého chlapečka…
Ale v jeho půl roce jsem začla kouřit-a to opravdu dost :(

Chtěli bysme druhé, ale chtěla bych se nějak vyčistit, poradí mi někdo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7211
20.12.13 23:01

Přestat kouřit? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
20.12.13 23:06

Přestat kouřit a cpát do sebe nějaký antioxidant… Např. červenou řepu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3683
20.12.13 23:07

Kouření je jasné, ale to ve mě bude ještě jakou dobu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
20.12.13 23:09

Zkus různé detoxikační čaje a tu řepu, ale z plic to stejně nedostaneš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
20.12.13 23:13

Co primeje cloveka, aby zaal kourit?..nervy a stres..zacni to resit a zbavis se i cigret…

• Citovat
  • Upravit
7211
20.12.13 23:15
@LucieŘ píše:
Kouření je jasné, ale to ve mě bude ještě jakou dobu :(
:nevim: na vyčištění těla jsou potřeba dva roky, takže teď leda nějaké ty detoxikace, asi je to lepší než nic ale v plicích to zůstane.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
20.12.13 23:18

@1.zizi : Já nekouřím už rok, ale pořád mám stejný chutě na cigáro…vůbec se nedivím, že zakladatelka zase začala…taky si říkám, že až budu mít „odrozeno a odkojeno“, tak se nejvíc těším na to, až si zapálím… :oops: :,( je to smutný, ale je to tak
@LucieŘ : Jinak si myslím, že když nebudeš kouřit, tak to vpodstatě stačí. Lepší by bylo, kdybys nezačla, to je jasný, ale když nebudeš kouřit během těhu a budeš mít zdravý pohyb a stravu, tak si myslím, že to na mimčo nebude mít žádný vliv :) je těžký tělo zhuntovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
20.12.13 23:26

Jo, bude to v tobě, ale myslím že pokud budeš v době početí aspoň 3m bez cigarety, tak miminko to nijak neovlivní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3683
20.12.13 23:30

Já vím jsme totální trubka když jsem začala, předtím mi to šlo samo přestat ze dne na den ale ted ne…Ale musim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
20.12.13 23:52

Já sama jsem nekuřačka, ale na svém okolí pozoruji, že mají chuť si zapálit hlavně ve stesu. Přitom si myslím, že neuklidňuje cigareta jako taková, ale dýchání - nádech a pomalý výdech… Až tě přepadne chuť na cigáro, tak nejdřív zkus bez něj pravidelné dýchání, jaké bys dělala s ním ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
21.12.13 06:34

@LucieŘ
Prestat a zacat kourit je o pevnej voli..kourila som 10rokov,40 cigariet denne..prestala som zo dna na den..teraz uz 6r nekourim, nechyba mi to..chute zo zaciatku aj boli, aj stresy, aj nervy, aj,,dovod" dat si cigaretu tiez..ale nedala som, lebo sim chcela prestat fajcit..takze ide to.. :kytka:
K dotazu, myslim, ze ked otehotnis a zistis tehotenstvo s prestanes v ten den fajcit, tak to je dostacujice..samozrejme lepsie by bolo teraz prestat, uz ked sa zacnes snazit, nech to zvladnes, podla toho co pises, to asi zo dna na den nedas.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
21.12.13 09:07

@LucieŘ

na odvyknutí kouření můžeš zajít na EFT terapii, ta s tím má dobré výsledky

na detox mám zkušenosti s Joalis preparáty nebo kapky Energy, ty jsou na bázi čínské medicíny
princip je, že tě nejdřív přeměří přístrojem, jaké škodliviny v těle máš, kde jaké orgány jsou oslabené a dle toho se aplikují přípravky
po vybrání je zase přeměření a je jasné, co je třeba doladit
vyhledáš si nejbližšího poradce a pak se k němu objednáš na měření:
joalis
http://www.eccklub.cz/…gory/25.html
energy
http://www2.energy.sk/…_spt_zoz.asp
je třeba se připravit na to, že detoxikace může mít doprovodné projevy ze začátku i hodně nepříjemné, přechodné zhoršení projevů(třeba ekzém, průjmy, stavy alá chřipka)
záleží, jak dlouho problém v těle je=staré potíže(i třeba skryté) mají horší projevy a déle se odstraňují

samo před těhu úprava stravy, vyřadit glutamát(poškozuje mozek), umělá sladidla, barviva, konzervanty, nepodstupovat žádné očkování ani před ani v těhu!, vyměnit běžnou sů za nerafinovanou, omezit rafinovaný cukr
a to nejen u maminky, ale i tatínkové!

někomu to zabere 3 měsíce, někomu půl roku
podle toho, jak dosud vedl život

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
21.12.13 09:17

prosím

Ahoj snažilky, já jsem se snažila 5 let a ted mám s pomocí centra asistované reprodukce v Brně krásnou tříměsíční holčičku. Nikomu bych nepřála dlouhé čekání na miminko. Zároven si ale dodělávám školu, letos poslední ročník a na jaké jiné téma psát bakalářku než na IVF. Chtěla bych tedy poprosit všechny, které s ním mají také zkušenost o pomoc a to vyplněním dotazníku. Jelikož mi to tady Admin maže, tak kdyby jste měli zájem pošlete mi soukromou zprávu a já Vám pošlu odkaz. Dotazník je zcela anonymní.

Děkuju a tfuj, tfuj, tfuj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
21.12.13 09:21

Ahoj doporučuji Yuccu..•juka je výborným přírodním detoxikačním prostředkem, který organismus účinně zbavuje toxických látek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí