Plodné dny - otěhotnění?

7
19.12.13 10:16

Plodné dny - otěhotnění ?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. OD 12.prosince do 17.prosince jsem měla plodné dny. S přítelem, jsem měla pohlavní styk několikrát v období 13-15 prosince (pátek, sobota, neděle), chtěla bych se zeptat jestli je tím větší šance na otěhotnění, nebo zda je pravda - popř. mýtus to, že čím víckrát partner ejakuluje, tím jsou sperma,,nevyzráé '' tedy neplodné. Někde jsem totiž slyšela, že když partner např. víckrát denně ejakuluje, tak např. na třetí pokus, už jsou spermie,,nevyzrálé'' tak mě zajímá co je na tom pravdy :roll:.

Děkuji za info…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14090
19.12.13 10:20

Pravda to určitě není ;) Spíš mě zaráží, že jsi měla v prosinci 5 plodných dnů? jak jsi na to přišla??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
19.12.13 10:21

No… Našla jsem si na internetu nějaký kalendář ovulační, a bylo tam napsané že plodné dny od 13-17.12.2013 a že pokud se mimčo podaří tak by to bylo cca 7.září. Vím že se tomu asi nedá věřit uplně 100%,ale tak přibližně asi jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
19.12.13 10:22

Já myslela, že plodné dny jsou jenom dva nebo tři  :think:

• Citovat
  • Upravit
7
19.12.13 10:24

Každopádně čtvrtek byl slabě zelený, pátek-sobota-neděle nejvíc zelené, a pondělí a uterý už zase světle zelené jen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
19.12.13 10:26

Plodné dny
12. Prosinec 2013 - 17. Prosinec 2013

Výsledný den porodu
7. Září 2014

Ale spíš by mě stejně zajímalo, jak je to s těma spermiema a kvalitou a zda je tímto větší šance, nebo naopak nižší, když je to víckrát v tom období.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35861
19.12.13 10:28

A ty chces byt tehotna nebo o co jde?
Tak jako s poctem ejakulaci jich tam bude mozna trosku mene, ale vzdy tam budou. Ve finale staci jedna.
Kalkulacce na neti bych moc neverila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
19.12.13 10:32

Chtěla bych…Ale kamarádka mi tvrdila, že to je uplně zbytečné, že je lepší radši 2 týdny nic, a potom stačí jednou v plodných dnech, než každý víkend, a pak v plodných dnech třeba 10krát. Prej už ty spermie ztratí tu plodnost nebo co, a musejí se znovu obnovit, nejlépe týdením pustem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22
19.12.13 10:33

Já teda nevím jak je to s těma spermiema, ale moc bych tomu nevěřila.. :nevim:
A ty plodný dny.. člověk pořád něco počítá, plánuje a mnohdy to stejně ani nesedí. Já jsem to taky sledovala a pak jsem stejně otěhotněla mimo nějaký plodný dny, který jsem spočítala na internetové kalkulačce :palec:

• Citovat
  • Upravit
14090
19.12.13 10:36

@platýzek Úplně nejlepší je vyprdnout se na všechno okolo, dělat to obden to se pak nemůže stát, že se netrefíš do plodných dnů… ;) Hlavně klid a snažit se na to tolik neupínat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4438
19.12.13 10:37

@platýzek když byly 3 pohl. styky v plodných dnech, šance je veliká :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
19.12.13 10:38

Nepočítej plodný dny na kalkulačce, to je přeci nesmysl.
Když už, kup si ovulační testy, nejsi robot, aby ti to vypočítala kalkulačka.
My se milovali tři dny po sobě a těhotná jsem, takže s těma spermiema bych to taky nehrotila :nevim: Tam záleží taky na více faktorech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
19.12.13 10:39

No ono to bylo každý den tři právě… tzn. 9 v těch třech dnech, a to ta kamarádka říkala že to už je přehnané, a zbytečné uplně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
19.12.13 10:39
@platýzek píše:
Chtěla bych…Ale kamarádka mi tvrdila, že to je uplně zbytečné, že je lepší radši 2 týdny nic, a potom stačí jednou v plodných dnech, než každý víkend, a pak v plodných dnech třeba 10krát. Prej už ty spermie ztratí tu plodnost nebo co, a musejí se znovu obnovit, nejlépe týdením pustem.

Nesmysl.
Drzim palce, vyjit to muze i nemusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
19.12.13 10:42

@platýzek Ano je to pravda, ale ne však jistota. Pokud chce žena otěhotnět tak by v období „plodných dnů“ měl být styk s vyvrcholením nejlépe obden aby spermie stihly dozrát. Udává se to jako větší pravděpodobnost oplodnění, ale ne však nemožnost otěhotnět třeba druhý styk v ten samý den. Takže šance tam je určitě :palec:
Jinak v plodných dnech vypočítaných kalkulačkou na netu Tě asi taky potěším. Nám se to u prvního podařilo napoprvé. Ale taky hraje velkou roli zda máš pravidelný cyklus.
Uzavřela bych to tak, že vše je možné a hlavně každá žena je jiná a u každé to funguje jinak. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí