Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já bych řekla pravdu a poprosila ho, že jsem z toho nervózní, jestli by se mohl mrknout třeba tím ultrazvukem. Od října je ale opravdu kratičká doba.
Rekla bych mu pravdu. preci jen od rijna…obzvlast jestli si brala antiko tak to nemusi byt hned
To je dost praštěná úvaha.
Pokud se snažíš teprve druhý měsíc, měla by ses naopak snažit, aby Tě doktor jen prohlédl, nijak nepomáhal, nezasahoval a Tvoje tělo mohlo fungovat přirozeně.
@Missy_X opd říjan je příliš krátký čas, průměrná délka snažení je kolem roku. Třeba se ti upravuje cyklus a všechno. Spíš se jej na vše zeptej.
Někdo se snaží i 10let
2 měsíce je krátká doba, nehrotila bych to ![]()
No antikoncepci jsem nebrala. ![]()
Mě to jen tak napadlo zda je to vhodný, tak ok. Řeknu pravdu, že se snažíme od října.
Kluk mě asi rozmlsal když vyšel hned po první ovulce ![]()
Tak díky holky ![]()
Dva mesice nic nejsou
, ja bych ani na tu gyndu nesla, pokud bych nemela preventivni prohlidku.
Hele Vanoce a Silestr jsou nejlepsi cas na otehotneni, doporucuju si otevrit vinko, odpocivat a nic neresit.
Řekla bych to, ale od říjma je to fakt chvilička, my čekali 7 let ![]()
@Missy_X při snažení 2 měsíce bych řekla pravdu. Tohle není žádná doba, proč do sebe zbytečně rvát chemii? ![]()
@Missy_X píše:
No antikoncepci jsem nebrala.
Mě to jen tak napadlo zda je to vhodný, tak ok. Řeknu pravdu, že se snažíme od října.
Kluk mě asi rozmlsal když vyšel hned po první ovulce
Tak díky holky
Se tu na tebe sesypaly co
. O nic nejde… samozřejmě že když zalžeš, spíš dostaneš prášky aby to klapalo a ani potom nebudeš mít záruku 100% úspěchu. Dneska málokterá z nás otěhotní bez trošky chemie. Já první hned a druhý až po chemii taky. Takže bych na přirozenost až tak nehrála. Ale pokud chceš všechno přirozeně… pak samozřejmě nelži a čekej a čekej
. Držim palce ![]()
O října je sice krátka doba ale pokud máš problém jako třeba já „anovulační cykly“ tak ti ani delší doba nempomůže…bude asi nejlepší když ho poprosíš aby ti zkontroloval utz ovulaci a pak by se vidělo…
No… třeba Ti pohlídá ovulaci… já když jsem kolem ovu u dr, tak mi řekla kerý vaječník a dle velikosti kdy asi ovu bude… nejlepší je když řekne dnes nebo nic ![]()
Taky jsem před tím antikoncepci nebrala a zadařilo se až na devátý pokus, na gyndu jsem šla po třech měsících snažení a řekla pravdu, doktor mě prohlídl a předepsal vitamíny ![]()
Boze, vis kolik je holek co se snazi x let a nekdy se ani nezadari?
Nehrot to, vzdyt jsou to dva mesice ![]()
Ahoj holky
mám na vás takovou otázečku.
Od října se snažíme o druhý mimčo, zatím se nedaří
dnes jdu na kontrolu k doktorovi na gyndu.

A tak mě napadlo zda mu mám říct, že se snažíme od října nebo třeba delší dobu aby se o to začal více zajímat, a nějak mi pomohl práškama, ultrazvukama,..
Díky.
Krásný den.