Lhát nebo říct pravdu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Missy_X
18.12.13 11:39

Lhát nebo říct pravdu?

Ahoj holky :mavam: mám na vás takovou otázečku.

Od října se snažíme o druhý mimčo, zatím se nedaří :-) dnes jdu na kontrolu k doktorovi na gyndu.
A tak mě napadlo zda mu mám říct, že se snažíme od října nebo třeba delší dobu aby se o to začal více zajímat, a nějak mi pomohl práškama, ultrazvukama,.. :think:
Díky. :kytka:
Krásný den. :andel:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
18.12.13 11:41

Já bych řekla pravdu a poprosila ho, že jsem z toho nervózní, jestli by se mohl mrknout třeba tím ultrazvukem. Od října je ale opravdu kratičká doba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.12.13 11:41

Rekla bych mu pravdu. preci jen od rijna…obzvlast jestli si brala antiko tak to nemusi byt hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21975
18.12.13 11:42

To je dost praštěná úvaha.

Pokud se snažíš teprve druhý měsíc, měla by ses naopak snažit, aby Tě doktor jen prohlédl, nijak nepomáhal, nezasahoval a Tvoje tělo mohlo fungovat přirozeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
18.12.13 11:43

@Missy_X opd říjan je příliš krátký čas, průměrná délka snažení je kolem roku. Třeba se ti upravuje cyklus a všechno. Spíš se jej na vše zeptej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
18.12.13 11:44

Někdo se snaží i 10let :nevim: 2 měsíce je krátká doba, nehrotila bych to :roll:

• Citovat
  • Upravit
Missy_X
18.12.13 11:44

No antikoncepci jsem nebrala. :mavam:
Mě to jen tak napadlo zda je to vhodný, tak ok. Řeknu pravdu, že se snažíme od října.
Kluk mě asi rozmlsal když vyšel hned po první ovulce :potlesk:
Tak díky holky :hug:

• Citovat
  • Upravit
14856
18.12.13 11:48

Dva mesice nic nejsou 8o, ja bych ani na tu gyndu nesla, pokud bych nemela preventivni prohlidku.

Hele Vanoce a Silestr jsou nejlepsi cas na otehotneni, doporucuju si otevrit vinko, odpocivat a nic neresit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
18.12.13 11:49

Řekla bych to, ale od říjma je to fakt chvilička, my čekali 7 let :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.12.13 11:50

@Missy_X při snažení 2 měsíce bych řekla pravdu. Tohle není žádná doba, proč do sebe zbytečně rvát chemii? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
18.12.13 11:50
@Missy_X píše:
No antikoncepci jsem nebrala. :mavam:
Mě to jen tak napadlo zda je to vhodný, tak ok. Řeknu pravdu, že se snažíme od října.
Kluk mě asi rozmlsal když vyšel hned po první ovulce :potlesk:
Tak díky holky :hug:

Se tu na tebe sesypaly co :D. O nic nejde… samozřejmě že když zalžeš, spíš dostaneš prášky aby to klapalo a ani potom nebudeš mít záruku 100% úspěchu. Dneska málokterá z nás otěhotní bez trošky chemie. Já první hned a druhý až po chemii taky. Takže bych na přirozenost až tak nehrála. Ale pokud chceš všechno přirozeně… pak samozřejmě nelži a čekej a čekej :). Držim palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
18.12.13 11:52

O října je sice krátka doba ale pokud máš problém jako třeba já „anovulační cykly“ tak ti ani delší doba nempomůže…bude asi nejlepší když ho poprosíš aby ti zkontroloval utz ovulaci a pak by se vidělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10055
18.12.13 11:53

No… třeba Ti pohlídá ovulaci… já když jsem kolem ovu u dr, tak mi řekla kerý vaječník a dle velikosti kdy asi ovu bude… nejlepší je když řekne dnes nebo nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
18.12.13 11:54

Taky jsem před tím antikoncepci nebrala a zadařilo se až na devátý pokus, na gyndu jsem šla po třech měsících snažení a řekla pravdu, doktor mě prohlídl a předepsal vitamíny :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
18.12.13 11:59

Boze, vis kolik je holek co se snazi x let a nekdy se ani nezadari? :roll: Nehrot to, vzdyt jsou to dva mesice :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí