Tehotenstvo a menstruace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
51
18.12.13 10:03

Tehotenstvo a menstruace

Dobry den chcela by som sa spytat ci ma niekto skusenosti s menstruaci v tehotenstvi… Je mozne ze by som bola tehotna aj ked som dostala ms? Zvycajne mavam silnu a trva tak cca 5 dni. Teraz som mala slabu a trvala len 2 dni. je mozne otehotnet 10 dni pred ms?? skusala som si radsej aj teho test ale bo negativny :( ma niekto s niecim podobnym skusenosti? dakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
451
18.12.13 10:08

Zní to docela reálně. Já mám taky kamarádku a ta má dvě děti. Při obou dvou měla menstruaci až do pátého měsíce. U obou těhotenství tedy zjistila co se děje opravdu až v pátém. Taky na ní nezabírá úplně dobře hormonální antikoncepce. Ovšem tady je to asi klasika pokus o menstruaci a uvědomění těla, že už to jako není žádoucí. Ovšem těhotenství to taky být nemusí, že :). Až budeš mít tak týden spoždění, už by měl být test fakt pozitivní. Držím palce, jestli jste si to přáli. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
18.12.13 10:08

Upřímně to jestli seš nebo nejseš těhotná ti ted´nikdo neřekne, ještě tak aspoň 14 dní počkej s nějakym testováním :)

jinak já u prvního kluka měla normálně menses, pak sem to nedostala, tak sem šla k doktorovi a ten mi řek, že sem pomalu ve třetím měsíci :mrgreen:…nepamatuju si, že bych tehdy dělala nějakej test, to před 10-ti lety ještě tak nejelo jako ted´.takže možný je všechno 8) p. s. a u obou těhotenství sem pomalu netušila, že sem těhotná až na bříško…bylo mi líp jak normálně, těhotenský zvracení je pro mne scifi, neznám 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
18.12.13 10:11

Já menstruaci v těhotenství neměla ale určitě se to stát může. A otěhotnět můžeš klidně i 10 dní před MS, ne každá žena má ovulaci v půlce cyklu. Já jsem třeba otěhotněla v době, kdy měla přijít MS. Počkala bych ještě týden, dva a pak zkus další test, popř. si zajdi na krev a budeš mít jistotu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.12.13 11:07

@janulkalm já měla ms dokonce 2×, normálně, silnou. a na těhotenství jsem přišla 10 tt. Moje kámoška měla ms do 6. měsíce - vůbec netušila, že je těhotná. :nevim: možné je fakt všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
18.12.13 11:39

Menstruace a negativní test, proč myslíš, že jsi těhotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
18.12.13 11:58

@janulkalm Kamarádka měla MS až do 4.měsíce  :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Ve-ru
18.12.13 11:59
@martina.se píše:
@janulkalm já měla ms dokonce 2×, normálně, silnou. a na těhotenství jsem přišla 10 tt. Moje kámoška měla ms do 6. měsíce - vůbec netušila, že je těhotná. :nevim: možné je fakt všechno.

A to necítila pohyby? :roll:

• Citovat
  • Upravit
72725
18.12.13 12:00
@Ve-ru píše:
A to necítila pohyby? :roll:

ne, vůbec.. myslela si, že jsou to střeva, navíc neměla téměř žádné bříško, přibrala cca 2 kg, hubená jak lunt :mrgreen: kdyby nešla na preventivku, tak o tom vůbec neví :nevim: a největší sranda, že na preventivku chodí pravidelně, takže když byla naposledy u dr, byla cca 6-7 tt a dr na to prostě nepřišel :think: byl to tedy obr šok, ale stát se to fakt může ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
18.12.13 12:02
@martina.se píše:
ne, vůbec.. myslela si, že jsou to střeva, navíc neměla téměř žádné bříško, přibrala cca 2 kg, hubená jak lunt :mrgreen: kdyby nešla na preventivku, tak o tom vůbec neví :nevim: a největší sranda, že na preventivku chodí pravidelně, takže když byla naposledy u dr, byla cca 6-7 tt a dr na to prostě nepřišel :think: byl to tedy obr šok, ale stát se to fakt může ;)

Tak to je mazec, já myslela, že se to děje jenom v Americe :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
72725
18.12.13 12:03
@Ve-ru píše:
Tak to je mazec, já myslela, že se to děje jenom v Americe :mrgreen:

kupodivu i u nás :mrgreen: ale jako po prvotním šoku se oklepala, nakoupila věci, chlap udělal pokojíček a než se stačili rozhlédnout, narodil se jim náherný klučina :mrgreen: špatně jí nebylo, nic jí nebolelo a věř, že jí to uteklo fakt rychle :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
18.12.13 13:14

@martina.se No to věřím, takové 3 měsíční těhotenství :lol:

• Citovat
  • Upravit
72725
18.12.13 13:30
@Ve-ru píše:
@martina.se No to věřím, takové 3 měsíční těhotenství :lol:
:mrgreen: jj, bylo to rychlé, než si rodina a spol zvykli, dítko bylo na světě :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
18.12.13 13:37

@martina.se Aspoň že teda bylo „chtěné“ a že měla partnera, kdoví, jak by to dopadlo u někoho jiného :roll:

• Citovat
  • Upravit
72725
18.12.13 13:38
@Ve-ru píše:
@martina.se Aspoň že teda bylo „chtěné“ a že měla partnera, kdoví, jak by to dopadlo u někoho jiného :roll:

jako to jo. sice to bylo neplánované, ale zvládli bravurně, už mají druhého svištíka :mrgreen: tentokrát to věděli hned. Taky se pak smála, že bylo lepší se to dozvědět pozdě, protože takhle se nervovala, jestli je vše ok a pod :mrgreen: tehdy na to neměla čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí