Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobry den chcela by som sa spytat ci ma niekto skusenosti s menstruaci v tehotenstvi… Je mozne ze by som bola tehotna aj ked som dostala ms? Zvycajne mavam silnu a trva tak cca 5 dni. Teraz som mala slabu a trvala len 2 dni. je mozne otehotnet 10 dni pred ms?? skusala som si radsej aj teho test ale bo negativny
ma niekto s niecim podobnym skusenosti? dakujem
Zní to docela reálně. Já mám taky kamarádku a ta má dvě děti. Při obou dvou měla menstruaci až do pátého měsíce. U obou těhotenství tedy zjistila co se děje opravdu až v pátém. Taky na ní nezabírá úplně dobře hormonální antikoncepce. Ovšem tady je to asi klasika pokus o menstruaci a uvědomění těla, že už to jako není žádoucí. Ovšem těhotenství to taky být nemusí, že
. Až budeš mít tak týden spoždění, už by měl být test fakt pozitivní. Držím palce, jestli jste si to přáli. ![]()
Upřímně to jestli seš nebo nejseš těhotná ti ted´nikdo neřekne, ještě tak aspoň 14 dní počkej s nějakym testováním ![]()
jinak já u prvního kluka měla normálně menses, pak sem to nedostala, tak sem šla k doktorovi a ten mi řek, že sem pomalu ve třetím měsíci
…nepamatuju si, že bych tehdy dělala nějakej test, to před 10-ti lety ještě tak nejelo jako ted´.takže možný je všechno
p. s. a u obou těhotenství sem pomalu netušila, že sem těhotná až na bříško…bylo mi líp jak normálně, těhotenský zvracení je pro mne scifi, neznám ![]()
Já menstruaci v těhotenství neměla ale určitě se to stát může. A otěhotnět můžeš klidně i 10 dní před MS, ne každá žena má ovulaci v půlce cyklu. Já jsem třeba otěhotněla v době, kdy měla přijít MS. Počkala bych ještě týden, dva a pak zkus další test, popř. si zajdi na krev a budeš mít jistotu ![]()
@janulkalm já měla ms dokonce 2×, normálně, silnou. a na těhotenství jsem přišla 10 tt. Moje kámoška měla ms do 6. měsíce - vůbec netušila, že je těhotná.
možné je fakt všechno.
@martina.se píše:
@janulkalm já měla ms dokonce 2×, normálně, silnou. a na těhotenství jsem přišla 10 tt. Moje kámoška měla ms do 6. měsíce - vůbec netušila, že je těhotná.možné je fakt všechno.
A to necítila pohyby? ![]()
@Ve-ru píše:
A to necítila pohyby?
ne, vůbec.. myslela si, že jsou to střeva, navíc neměla téměř žádné bříško, přibrala cca 2 kg, hubená jak lunt
kdyby nešla na preventivku, tak o tom vůbec neví
a největší sranda, že na preventivku chodí pravidelně, takže když byla naposledy u dr, byla cca 6-7 tt a dr na to prostě nepřišel
byl to tedy obr šok, ale stát se to fakt může ![]()
@martina.se píše:
ne, vůbec.. myslela si, že jsou to střeva, navíc neměla téměř žádné bříško, přibrala cca 2 kg, hubená jak luntkdyby nešla na preventivku, tak o tom vůbec neví
a největší sranda, že na preventivku chodí pravidelně, takže když byla naposledy u dr, byla cca 6-7 tt a dr na to prostě nepřišel
byl to tedy obr šok, ale stát se to fakt může
Tak to je mazec, já myslela, že se to děje jenom v Americe ![]()
@Ve-ru píše:
Tak to je mazec, já myslela, že se to děje jenom v Americe
kupodivu i u nás
ale jako po prvotním šoku se oklepala, nakoupila věci, chlap udělal pokojíček a než se stačili rozhlédnout, narodil se jim náherný klučina
špatně jí nebylo, nic jí nebolelo a věř, že jí to uteklo fakt rychle ![]()
@Ve-ru píše:
@martina.se No to věřím, takové 3 měsíční těhotenství
@martina.se Aspoň že teda bylo „chtěné“ a že měla partnera, kdoví, jak by to dopadlo u někoho jiného ![]()
@Ve-ru píše:
@martina.se Aspoň že teda bylo „chtěné“ a že měla partnera, kdoví, jak by to dopadlo u někoho jiného
jako to jo. sice to bylo neplánované, ale zvládli bravurně, už mají druhého svištíka
tentokrát to věděli hned. Taky se pak smála, že bylo lepší se to dozvědět pozdě, protože takhle se nervovala, jestli je vše ok a pod
tehdy na to neměla čas.