Lhát nebo říct pravdu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15404
18.12.13 12:03

@Missy_X to je strašně krátce, proto bych řekla pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missy_X
18.12.13 12:03

Jdu dnes na preventivku :lol: nejdu tam jen kvůli tomuhle :lol: ale tak zmíním se s pravdou, a uvidíme jak se k tomu postaví :pankac: tento měsíc mám třeba anovulák :nevim: tak to asi nebude až tak úplně po másle.

• Citovat
  • Upravit
1653
18.12.13 12:11
@Missy_X píše:
Jdu dnes na preventivku :lol: nejdu tam jen kvůli tomuhle :lol: ale tak zmíním se s pravdou, a uvidíme jak se k tomu postaví :pankac: tento měsíc mám třeba anovulák :nevim: tak to asi nebude až tak úplně po másle.

taky jsem tam nešla kvůli snažení, to by mě po třech měsících ani nenapadlo :roll: šla jsem na preventivní prohlídku doktor se zeptal na antikoncepci a já mu řekla že se tři měsíce snažíme o mimi tak mě prohlídl a předepsal ty vitamíny :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
18.12.13 12:14
@Missy_X píše:
Jdu dnes na preventivku :lol: nejdu tam jen kvůli tomuhle :lol: ale tak zmíním se s pravdou, a uvidíme jak se k tomu postaví :pankac: tento měsíc mám třeba anovulák :nevim: tak to asi nebude až tak úplně po másle.

tak jestli víš že máš anovulák…tak bych se mu zmínila…třeba by ti pomohl „jen“ Clostylbegit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
18.12.13 12:14

Jedno dite mas a o druhy se snazis dva mesice? :zed: svata prostoto, chudaci ti gynekologove. Ja se prekoukla a myslela jsem, ze 2 roky :roll:

doporucuju upravit titulek v nadpisu - nazvat to Lhat nebo ne a neupresnit co, je dost zavadejici… :P

• Citovat
  • Upravit
9030
18.12.13 12:16

@Missy_X ja otehotnela 3.mes snazeni a ty predesle dva neuspesne jsem uz uvazovala, ze je nekde problem :-D ted se tomu smeju, ale pred 2rokama jsem si prisla uplne na dne..
Doktorovi bych se asi zminila, ale chemii zatim ne-pokud se nesnazite x mesicu/roku -tak bych to jeste nechala prirozene..
Hodne stesti a do noveho roku // :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
18.12.13 12:19

Ais bych řekla pravdu, a poprosila, ať zkontroluje tu ovulaci… @poosleda myslím že máš chybu v podpisu, nemyslím si, že by 9,5m dítě vážilo 1095g :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.13 12:30

k

@Missy_X Po vysazení anti se nám rok nedařilo a teprve po roce byl manžel odeslán na spermiogram nebo u mě dr. problém neviděl a výsledek?? Vše bylo naprosto v pořádku a po tomto oznámení se nám po 2měsících zadařilo. Chce to klid a nemyslet na to, že se snažíte, vypadněte někam na hory na dovolenou, užívejte si a ono to půjde samo ;) Já nevím, ale po 2měsících snažení v dnešní době plné stresu a jiných bloků mi přijde až přehnané chtít napomáhat k otěhotnění přes dr. :nevim: Otěhotnění nelze koupit jako v obchoďáku :zed: Takovejch párů co děti mít nemůžou nebo se snaží i třeba 10let, kteří mají zdrav. potíže a ještě si tyto zákroky musí hradit :cert: a tady se po 1-2letech posílá na inseminace, asistované reprodukce atd. :think: a dokonce by některé znás byli nehjraději kdyby je tam dr. poslal po prvních neúspěších :?: :?: nepřijde vám to k zamyšlení?? :lol:

• Citovat
  • Upravit
18.12.13 12:32

Ja by som asi poprosila o podrobnu prehliadku.. akoze sa ubezpecit, ze nic nestoji v ceste… ale ja som tiez iny pripad, prva dcera na „prvu ostru“ a druha na prvu ovulaciu po porode :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2259
18.12.13 12:37

U nás obě děti na druhý měsíc. Taky jsem z toho byla paf, že to nebylo hned:-) Jsem hrozně netrpělivá. Navíc jsem si někde přečetla, že kluci jsou v den ovulace a den po, tak jsem nechráněně pokoušela jen ty dva dny. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missy_X
18.12.13 12:49

@Pce
Jojo, to se mu zmíním určitě. :palec:
A ten clostík je k čemu? Hodně sleduju, že si o tom spousta lidí píše, ale netuším k čemu to je dobrý? K úpravě ovulace?
Holky, já to nehrotím :lol: ani to nějak neřeším až se zadaří tak se zadaří :palec: jen mě tak napadlo, že by mi mohl třeba sledovat ovulaci když bych řekla, že to trvá delší dobu než je pravda. :nevim:
Mám dost rozházené cykly, 36DC, 34DC, 29DC :| tak ve finále těžko říct, kdy ovulace proběhne :lol: jestli vůbec teda vzhledem k tomu, že tento měsíc nic :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Pce
13873
18.12.13 12:51
@Missy_X píše:
@Pce
Jojo, to se mu zmíním určitě. :palec:
A ten clostík je k čemu? Hodně sleduju, že si o tom spousta lidí píše, ale netuším k čemu to je dobrý? K úpravě ovulace?
Holky, já to nehrotím :lol: ani to nějak neřeším až se zadaří tak se zadaří :palec: jen mě tak napadlo, že by mi mohl třeba sledovat ovulaci když bych řekla, že to trvá delší dobu než je pravda. :nevim:
Mám dost rozházené cykly, 36DC, 34DC, 29DC :| tak ve finále těžko říct, kdy ovulace proběhne :lol: jestli vůbec teda vzhledem k tomu, že tento měsíc nic :kytka:

Já jsem ho tenkrát dostala na podporu ovulace a dorustání vajíček…nakonec máme malou stejně z IVF
Ale na prvním místě bych viděla úpravu toho cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missy_X
18.12.13 12:55

@Pce
No tak uvidíme co mi poví :nevim: samotnou mě to, že jsem bezovulace docela překvapilo :roll: no co už :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Pce
13873
18.12.13 12:58
@Missy_X píše:
@Pce
No tak uvidíme co mi poví :nevim: samotnou mě to, že jsem bezovulace docela překvapilo :roll: no co už :lol: :lol:

já jsem před těhu brala antikoncepci po vysazení jsem neměla ovulku a manža spermio taky nic moc…takže jsme to dotáhli až na IVF a teď po porodu jsem brala antinu rok…a teď jsem vysadila…a už 4 měsíc mám cyklus přesný +- den a ovulaci tak bolestivou že přesně vím kdy… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missy_X
18.12.13 13:01

@Pce
To ti závidím, já ji poznala podle měření BT a to ještě ke všemu den po ní :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex