Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jdu dnes na preventivku
nejdu tam jen kvůli tomuhle
ale tak zmíním se s pravdou, a uvidíme jak se k tomu postaví
tento měsíc mám třeba anovulák
tak to asi nebude až tak úplně po másle.
@Missy_X píše:
Jdu dnes na preventivkunejdu tam jen kvůli tomuhle
taky jsem tam nešla kvůli snažení, to by mě po třech měsících ani nenapadlo
šla jsem na preventivní prohlídku doktor se zeptal na antikoncepci a já mu řekla že se tři měsíce snažíme o mimi tak mě prohlídl a předepsal ty vitamíny ![]()
@Missy_X píše:
Jdu dnes na preventivkunejdu tam jen kvůli tomuhle
tak jestli víš že máš anovulák…tak bych se mu zmínila…třeba by ti pomohl „jen“ Clostylbegit
Jedno dite mas a o druhy se snazis dva mesice?
svata prostoto, chudaci ti gynekologove. Ja se prekoukla a myslela jsem, ze 2 roky ![]()
doporucuju upravit titulek v nadpisu - nazvat to Lhat nebo ne a neupresnit co, je dost zavadejici… ![]()
@Missy_X ja otehotnela 3.mes snazeni a ty predesle dva neuspesne jsem uz uvazovala, ze je nekde problem
ted se tomu smeju, ale pred 2rokama jsem si prisla uplne na dne..
Doktorovi bych se asi zminila, ale chemii zatim ne-pokud se nesnazite x mesicu/roku -tak bych to jeste nechala prirozene..
Hodne stesti a do noveho roku // ![]()
Ais bych řekla pravdu, a poprosila, ať zkontroluje tu ovulaci… @poosleda myslím že máš chybu v podpisu, nemyslím si, že by 9,5m dítě vážilo 1095g
![]()
@Missy_X Po vysazení anti se nám rok nedařilo a teprve po roce byl manžel odeslán na spermiogram nebo u mě dr. problém neviděl a výsledek?? Vše bylo naprosto v pořádku a po tomto oznámení se nám po 2měsících zadařilo. Chce to klid a nemyslet na to, že se snažíte, vypadněte někam na hory na dovolenou, užívejte si a ono to půjde samo
Já nevím, ale po 2měsících snažení v dnešní době plné stresu a jiných bloků mi přijde až přehnané chtít napomáhat k otěhotnění přes dr.
Otěhotnění nelze koupit jako v obchoďáku
Takovejch párů co děti mít nemůžou nebo se snaží i třeba 10let, kteří mají zdrav. potíže a ještě si tyto zákroky musí hradit
a tady se po 1-2letech posílá na inseminace, asistované reprodukce atd.
a dokonce by některé znás byli nehjraději kdyby je tam dr. poslal po prvních neúspěších
nepřijde vám to k zamyšlení?? ![]()
Ja by som asi poprosila o podrobnu prehliadku.. akoze sa ubezpecit, ze nic nestoji v ceste… ale ja som tiez iny pripad, prva dcera na „prvu ostru“ a druha na prvu ovulaciu po porode ![]()
U nás obě děti na druhý měsíc. Taky jsem z toho byla paf, že to nebylo hned:-) Jsem hrozně netrpělivá. Navíc jsem si někde přečetla, že kluci jsou v den ovulace a den po, tak jsem nechráněně pokoušela jen ty dva dny.
![]()
@Pce
Jojo, to se mu zmíním určitě. ![]()
A ten clostík je k čemu? Hodně sleduju, že si o tom spousta lidí píše, ale netuším k čemu to je dobrý? K úpravě ovulace?
Holky, já to nehrotím
ani to nějak neřeším až se zadaří tak se zadaří
jen mě tak napadlo, že by mi mohl třeba sledovat ovulaci když bych řekla, že to trvá delší dobu než je pravda. ![]()
Mám dost rozházené cykly, 36DC, 34DC, 29DC
tak ve finále těžko říct, kdy ovulace proběhne
jestli vůbec teda vzhledem k tomu, že tento měsíc nic ![]()
@Missy_X píše:
@Pce
Jojo, to se mu zmíním určitě.
A ten clostík je k čemu? Hodně sleduju, že si o tom spousta lidí píše, ale netuším k čemu to je dobrý? K úpravě ovulace?
Holky, já to nehrotímani to nějak neřeším až se zadaří tak se zadaří
jen mě tak napadlo, že by mi mohl třeba sledovat ovulaci když bych řekla, že to trvá delší dobu než je pravda.
Mám dost rozházené cykly, 36DC, 34DC, 29DCtak ve finále těžko říct, kdy ovulace proběhne
jestli vůbec teda vzhledem k tomu, že tento měsíc nic
Já jsem ho tenkrát dostala na podporu ovulace a dorustání vajíček…nakonec máme malou stejně z IVF
Ale na prvním místě bych viděla úpravu toho cyklu.
@Pce
No tak uvidíme co mi poví
samotnou mě to, že jsem bezovulace docela překvapilo
no co už
![]()
@Missy_X píše:
@Pce
No tak uvidíme co mi povísamotnou mě to, že jsem bezovulace docela překvapilo
no co už
![]()
já jsem před těhu brala antikoncepci po vysazení jsem neměla ovulku a manža spermio taky nic moc…takže jsme to dotáhli až na IVF a teď po porodu jsem brala antinu rok…a teď jsem vysadila…a už 4 měsíc mám cyklus přesný +- den a ovulaci tak bolestivou že přesně vím kdy… ![]()
@Pce
To ti závidím, já ji poznala podle měření BT a to ještě ke všemu den po ní
![]()