Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Missy_X píše:
@Pce
Jojo, to se mu zmíním určitě.
A ten clostík je k čemu? Hodně sleduju, že si o tom spousta lidí píše, ale netuším k čemu to je dobrý? K úpravě ovulace?
Holky, já to nehrotímani to nějak neřeším až se zadaří tak se zadaří
jen mě tak napadlo, že by mi mohl třeba sledovat ovulaci když bych řekla, že to trvá delší dobu než je pravda.
Mám dost rozházené cykly, 36DC, 34DC, 29DCtak ve finále těžko říct, kdy ovulace proběhne
jestli vůbec teda vzhledem k tomu, že tento měsíc nic
Já jsem ho tenkrát dostala na podporu ovulace a dorustání vajíček…nakonec máme malou stejně z IVF
Ale na prvním místě bych viděla úpravu toho cyklu.
@Pce
No tak uvidíme co mi poví
samotnou mě to, že jsem bezovulace docela překvapilo
no co už
![]()
@Missy_X píše:
@Pce
No tak uvidíme co mi povísamotnou mě to, že jsem bezovulace docela překvapilo
no co už
![]()
já jsem před těhu brala antikoncepci po vysazení jsem neměla ovulku a manža spermio taky nic moc…takže jsme to dotáhli až na IVF a teď po porodu jsem brala antinu rok…a teď jsem vysadila…a už 4 měsíc mám cyklus přesný +- den a ovulaci tak bolestivou že přesně vím kdy… ![]()
@Pce
To ti závidím, já ji poznala podle měření BT a to ještě ke všemu den po ní
![]()
Snažení
, věřím, že tě malůá rozmazlila, když se povedla tak rychle, ta moje byla taky hned na poprvé. Je pravda, že teď budou svátky a asi budeš myslet na něco jiného, tak se to spíš může povést, ale přeptát se u Dr. na vše co bys chtěla vědět, včetně nějakých těch vitamínů, není špatny i na tu ovulaci.
@Pce ale tak vy jste neměli ještě ani jednoho prcka… Zakladatelka už jedno dítko má, tak se dá předpokládat, že to u nich nějak funguje… Jen si prostě musí chvilku počkat…
Po dvou měsících řešit, jestli kecat doktorovi o tom, že se snaží dýl, než ve skutečnosti mi fakt připadá padlý na hlavu… ![]()
@Missy_X Hele nejsi jedina, kdo tak uvazoval
Ja si rikala taky, ze az pujdu v lednu na prohlidku, ze ji reknu ze se snazime uz od brezna (a ne od prazdnin) aby si me zacal vic vsimat…no…a ani to nebudu muset rikat nejspis ![]()
@kate02 Jj to máš pravdu, ale je možné že se to zakladatelce po porodu mohlo hormonama změnit…tak jako mě…jen píši svoje zkušenosti ![]()
@Missy_X no ani není co zavidět…dost to bolí, a mám pocit že mám v břiše kameny..cca 3 dny jsou nesnesitelné ![]()
@Missy_X píše:
@Pce
A ten clostík je k čemu? Hodně sleduju, že si o tom spousta lidí píše, ale netuším k čemu to je dobrý? K úpravě ovulace?
Holky, já to nehrotímani to nějak neřeším až se zadaří tak se zadaří
jen mě tak napadlo, že by mi mohl třeba sledovat ovulaci když bych řekla, že to trvá delší dobu než je pravda.
Mám dost rozházené cykly, 36DC, 34DC, 29DCtak ve finále těžko říct, kdy ovulace proběhne
Ja som teda ovulaciu nikdy nesledovala, ale menzes mi vzdy zacinal plus minus, v rozpati 5 dni. A potom som sa dala na brusne tance. Teda, nechcem nikoho na nic nahovarat, ale po roku tancenia som podla prvej kvapky krvi mohla nastavovat hodinky ![]()
@Bábi Zlopočasná to je hezke
ale ja kdyz ted cvicim, tak jsem to taky mela jak hodinky, takze kdyz se v pondeli nedostavilo nic, tak jsem pojala podezreni ![]()
ZALEzi kolik ti je. Jestli je to tvoje fotka na profilu, tak bych rekla pravdu ![]()
Vek taky dela svoje, ale ja ve 30 a 35 otehotnela do trech mesicu pri styku cca 2-3× tydne, ted mi je 40 a mam ukazkovy cyklus a pritom se s manzelem uz tak tesime na muj prechod ![]()
mmch a soulozite? Mne tu vzdy rozsekaji kolegyne, ktere nemohou otehotnet a pak z nich vypadne, ze si strejchnou jednou dvakrat, maximalne dvakrat do mesice ![]()
@Pce
ani to nějak neřeším až se zadaří tak se zadaří
tak ve finále těžko říct, kdy ovulace proběhne
Holky, já to nehrotím
Mám dost rozházené cykly, 36DC, 34DC, 29DC