Lhát nebo říct pravdu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Missy_X
18.12.13 12:49

@Pce
Jojo, to se mu zmíním určitě. :palec:
A ten clostík je k čemu? Hodně sleduju, že si o tom spousta lidí píše, ale netuším k čemu to je dobrý? K úpravě ovulace?
Holky, já to nehrotím :lol: ani to nějak neřeším až se zadaří tak se zadaří :palec: jen mě tak napadlo, že by mi mohl třeba sledovat ovulaci když bych řekla, že to trvá delší dobu než je pravda. :nevim:
Mám dost rozházené cykly, 36DC, 34DC, 29DC :| tak ve finále těžko říct, kdy ovulace proběhne :lol: jestli vůbec teda vzhledem k tomu, že tento měsíc nic :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Pce
13873
18.12.13 12:51
@Missy_X píše:
@Pce
A ten clostík je k čemu? Hodně sleduju, že si o tom spousta lidí píše, ale netuším k čemu to je dobrý? K úpravě ovulace?
Holky, já to nehrotím :lol: ani to nějak neřeším až se zadaří tak se zadaří :palec: jen mě tak napadlo, že by mi mohl třeba sledovat ovulaci když bych řekla, že to trvá delší dobu než je pravda. :nevim:
Mám dost rozházené cykly, 36DC, 34DC, 29DC :| tak ve finále těžko říct, kdy ovulace proběhne :lol: jestli vůbec teda vzhledem k tomu, že tento měsíc nic :kytka:

Já jsem ho tenkrát dostala na podporu ovulace a dorustání vajíček…nakonec máme malou stejně z IVF
Ale na prvním místě bych viděla úpravu toho cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missy_X
18.12.13 12:55

@Pce
No tak uvidíme co mi poví :nevim: samotnou mě to, že jsem bezovulace docela překvapilo :roll: no co už :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Pce
13873
18.12.13 12:58
@Missy_X píše:
@Pce
No tak uvidíme co mi poví :nevim: samotnou mě to, že jsem bezovulace docela překvapilo :roll: no co už :lol: :lol:

já jsem před těhu brala antikoncepci po vysazení jsem neměla ovulku a manža spermio taky nic moc…takže jsme to dotáhli až na IVF a teď po porodu jsem brala antinu rok…a teď jsem vysadila…a už 4 měsíc mám cyklus přesný +- den a ovulaci tak bolestivou že přesně vím kdy… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missy_X
18.12.13 13:01

@Pce
To ti závidím, já ji poznala podle měření BT a to ještě ke všemu den po ní :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
984
18.12.13 13:07

Snažení :D, věřím, že tě malůá rozmazlila, když se povedla tak rychle, ta moje byla taky hned na poprvé. Je pravda, že teď budou svátky a asi budeš myslet na něco jiného, tak se to spíš může povést, ale přeptát se u Dr. na vše co bys chtěla vědět, včetně nějakých těch vitamínů, není špatny i na tu ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
18.12.13 13:09

@Pce ale tak vy jste neměli ještě ani jednoho prcka… Zakladatelka už jedno dítko má, tak se dá předpokládat, že to u nich nějak funguje… Jen si prostě musí chvilku počkat… :nevim: Po dvou měsících řešit, jestli kecat doktorovi o tom, že se snaží dýl, než ve skutečnosti mi fakt připadá padlý na hlavu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
18.12.13 13:11

@Missy_X Hele nejsi jedina, kdo tak uvazoval :-) Ja si rikala taky, ze az pujdu v lednu na prohlidku, ze ji reknu ze se snazime uz od brezna (a ne od prazdnin) aby si me zacal vic vsimat…no…a ani to nebudu muset rikat nejspis :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
18.12.13 13:13

@kate02 Jj to máš pravdu, ale je možné že se to zakladatelce po porodu mohlo hormonama změnit…tak jako mě…jen píši svoje zkušenosti ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
18.12.13 13:14

@Missy_X no ani není co zavidět…dost to bolí, a mám pocit že mám v břiše kameny..cca 3 dny jsou nesnesitelné :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.12.13 13:28
@Missy_X píše:
@Pce
Mám dost rozházené cykly, 36DC, 34DC, 29DC :| tak ve finále těžko říct, kdy ovulace proběhne :lol: jestli vůbec teda vzhledem k tomu, že tento měsíc nic :kytka:

Ja som teda ovulaciu nikdy nesledovala, ale menzes mi vzdy zacinal plus minus, v rozpati 5 dni. A potom som sa dala na brusne tance. Teda, nechcem nikoho na nic nahovarat, ale po roku tancenia som podla prvej kvapky krvi mohla nastavovat hodinky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
18.12.13 13:33

@Bábi Zlopočasná to je hezke :lol: ale ja kdyz ted cvicim, tak jsem to taky mela jak hodinky, takze kdyz se v pondeli nedostavilo nic, tak jsem pojala podezreni :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
18.12.13 14:17

ZALEzi kolik ti je. Jestli je to tvoje fotka na profilu, tak bych rekla pravdu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.13 14:48

Vek taky dela svoje, ale ja ve 30 a 35 otehotnela do trech mesicu pri styku cca 2-3× tydne, ted mi je 40 a mam ukazkovy cyklus a pritom se s manzelem uz tak tesime na muj prechod :P

mmch a soulozite? Mne tu vzdy rozsekaji kolegyne, ktere nemohou otehotnet a pak z nich vypadne, ze si strejchnou jednou dvakrat, maximalne dvakrat do mesice :roll:

• Citovat
  • Upravit
9030
18.12.13 15:08

@slavuska1 :-D to asi ne - ted v roce ma 12kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat