Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Missy_X píše:
Tak jsme se k tomu stejně s doktorem dostalyptal se mě na antikoncepci, tak jsem řekla, že nechci, že se od října snažíme o druhý.
Po debatě se rozhodl, a předepsal mi Utrogestan a Clostilbegyt :palec- a ani jsem nemusela lhát
![]()
![]()
![]()
![]()
fakt, no toje docela brzo. My se snažíme od ledna, a dřív jak v breznu příští roku se mnou nic dělat nebude.
@Lussye
Jasně, napsal mi recept. A řekl ať si to vyzvednu co nejdříve, napsal mi jak to mám brát, a že s tím mám začít až budu chtít, že by to mělo mít trvanlovist min. do 2016. Pak se objednat mezi 13-15DC, a kouknem na ovulaci. ![]()
@donaga
Jediný co mi řekl je o Clostilbegytu, že bylo v minulosti zpozorováno, že se po jeho úžívání narodily dvojčata.
Jinak nic. ![]()
Něco co nevím? ![]()
Clostilbegyt opravdu nejsou zadne vitaminy, je to dost velky zaprah pro telo. Opravdu se divim, ze ti lekar toto predepsal po dvou mesicich „snazeni“ (tomu se snad ani neda rikat snazeni). Sem tam nejaky anovulacni cyklus je naprosto normalni i u zdrave zeny. Snad kdyby ti bylo pres 40, tak by se ta panika dala pochopit, ale to asi nebude ten pripad, ne?
@donaga píše:
Jen ze zvědavosti, a upozornil tě na možné nežádoucí účinky?
Tak nežádoucí účinky budou i v příbalovým letáku, kterej by si měl každej přečíst, než něco začne brát… ![]()
Tak jsme se k tomu stejně s doktorem dostaly
ptal se mě na antikoncepci, tak jsem řekla, že nechci, že se od října snažíme o druhý.
Po debatě se rozhodl, a předepsal mi Utrogestan a Clostilbegyt :palec