Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Řezal mě profesor Hájek, ten už je v důchodu. Stehy vstřebávatelné. Celkově s personálem spokojenost.
1)kazdy ma jinou kuzi 2)jinou hojitelnost 3)jiny prubeh 4)jinak velke dite 5)kazdy to maze necim jinym… nemuzes chtit zazraky napr, ze kamaradka to ma zahojene za mesic a ma jizvu skoro neviditelny 1cm a ty mas 4cm hodne viditelne po roce. Ja mam napr 2× operaci kolene, ve 22 letech, mazala jsem to masti z travy a po 6m tam neni nic. Pritel, 29let, 1 mala operace kolene a jizvu po 2 letech ma porad dost videt. Operoval stejny doktor… udelej si obrazek sama. Btw jde ti o zdravi ditete nebo o blbou jizvu v miste, kde konci kalhotky, takze stejne nikdo nic neuvidi
@AndelaCerna jasne, to ja chapem, nie som blba, a byt moja otazka znie povrchne, neverili by ste, kolko doktrov vie svoju pracu odflaknut a žene privodit starosti na pol zivota… Urcite o zdravie dieťaťa! Ale kedze je medicina modernejsia a da sa,,opytat",tak demokraticky to využívam
neide mi o hojivost koze, moja znama ma otrasnú hojivost, ale cez to peknu a sumernu jazvu, ktora ju netaha…druha ma zle zositu a bude musieť ist na reoperaciu kvoli tomu, ze ju z toho bolia- tahaju dokonca krize… Tak si urobte obrázok sama…
Příspěvek upraven 27.05.17 v 07:52
U Apolinaře jsem rodila 3× vždy sekcí. Třikrát (2005, 2007, 2016) mě operoval prof. Hájek, měla jsem vstřebatelný steh. Za mě absolutní spokojenost. ![]()
Ahoj holky,
zaujimalo by ma, aku jazvu po sekci ste si odniesli od Apolinare a kto Vas operoval. Samozrejne nemusíte verejne, staci do spravy
robili vam to vstrebatelnymi alebo nevstrebatelnymi stehmi? A ako ste boli celkovo spoko?
Dakujem krasne