Plastika obličeje-

Anonymní
16.10.22 23:42

Plastika obličeje-

Ahoj, je tu někdo kdo podstoupil lifting obličeje? Vytažení obočí a botox nebo kys.hya. V místě mezi očima? Od puberty, kdy neustále vypadam jako bych se mračila, schytávám jeden kec za druhým. Řeklo mi to už tolik lidi, že bych to rada podstoupila, navic mě samotnou to hodně trapi. Když vyloženě necením zuby a nezvednu obočí, vypadam jak buldog. Spoustu lidi mě řeklo, že me neoslovila proto, protože si mysleli že jsem na ne naštvana..že vypadam Unsympatisch-Nesympaticky.. koutky u úst mi jsou také dolu… proste už tak nechci vypadat a rada bych nějakou úpravu podstoupila. Neustále ale někde čtu že kdo má botox, teď například Dara Rolins, tak často lidé pisou ze se nemůže sni usinat jak je napichana..je to opravdu tak? Že člověk ztratí kontrolu nad základní mimikou?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
465
17.10.22 00:19

Všeho s mírou a zadnou kontrolu neztartis. Já podstoupila plastickou operaci, nechci zmiňovat podrobnosti ale také mě od toho často někdo odrazoval. A přitom jediné čeho litují, že jsem nešla dříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
26.7.23 15:32

Facelift a botox není jedno a to samé. Botox je samozřejmě rychlejší a vyhlazuje vrásky,, Facelift ti potom vypne operativně kůži na obličeji. Já sama jsem ani na jednom nebyla, ale doprovázela jsem kamarádku právě na facelift. Byla teda u pana doktora Justana na konzultaci a bylo jí to doporučeno. Teď vypadá opravdu o dost mladší a není vůbec poznat že na něčem takovém byla. O mimiku nepřišla. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
26.7.23 19:02

Facelift nebo nitě. Obojí je úžasné. Neboj se, je to jen v lokálním umrtvení, nebolí. Výsledek je fenomenální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
11.12.23 14:57

Obnovuji diskusi, protoze nechci plevelit vedle, kde se zakladatelka pta, zda rict, ci nerict, ze byla na plastice prsou. Par uzivatelek tam zminuje plastiku ocnich vicek - muzu se zeptat na zkusenosti, boli to, mely jste nejake komplikace, doporucily byste? Dekuji predem. :andel:

• Citovat
  • Upravit
Tajemnadama
11.12.23 15:01
@Silverine247 píše:
Obnovuji diskusi, protoze nechci plevelit vedle, kde se zakladatelka pta, zda rict, ci nerict, ze byla na plastice prsou. Par uzivatelek tam zminuje plastiku ocnich vicek - muzu se zeptat na zkusenosti, boli to, mely jste nejake komplikace, doporucily byste? Dekuji predem. :andel:

Na vickach byla moje tchyne. Mela je hodně spadly, a uz ji to zasahovalo do zraku. Sla na to ze zdravotních důvodů. Komplikace zadny, jen velky modriny. Dělá se to v lokální anestezii. Neboli to.

• Citovat
  • Upravit
56505
11.12.23 15:03
@Silverine247 píše:
Obnovuji diskusi, protoze nechci plevelit vedle, kde se zakladatelka pta, zda rict, ci nerict, ze byla na plastice prsou. Par uzivatelek tam zminuje plastiku ocnich vicek - muzu se zeptat na zkusenosti, boli to, mely jste nejake komplikace, doporucily byste? Dekuji predem. :andel:

@azaleila pracuje na klinice plastické chirurgie. Určitě ti poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17385
11.12.23 15:06
@topazio píše:
@azaleila pracuje na klinice plastické chirurgie. Určitě ti poradí.

azaleila poradí :-) plastika očních víček (horních) trvá necelou hodinu, dá se v pohodě zvládnout v lokálním umrtvení, odcházíš s doprovodem a s náplastmi, týden do stehů oči chladíš, musíš jím dát klid, tzn., žádná televize, počitač, čtení, háčkování… stehy se vyndavají po týdnu, zbytkové modřiny lza zamaskovat makeupem, na této kontrole při vyndání stehů se domlouváš, zda je nebo není potřeba dělat tlakové masáže, další kontroly jsou dle potřeby, ale návrat do běžného života je možný cca dva týdny od této operace… kdyby něco, ptej se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
11.12.23 15:07

A neni na ty vrasky lepsi botox pripadne vyplne? To by asi zhodnotil lekar.

Ja jsem pomerne odpurce plastik, ale rikam si, jestli me po sedesatce nenalaka necklift.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
11.12.23 15:11
@Silverine247 píše:

Jee tak na vickach jsem byla uz kdysi, geneticky jsem je mela spadle fakt dost a omezovalo mi to i videni. Bylo to naprosto jednoduche a banalni. Tehdy jsem v nejake akci platila jen pet tisic. Lokalni anestezie, nic nebolelo, spis lehce tahalo siti.

Sla sem hned a sama domu. Zadne omezeni si nevybavuji, normalne TV, cteni, vse bez omezeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
11.12.23 15:12
@azaleila píše:
azaleila poradí :-) plastika očních víček (horních) trvá necelou hodinu, dá se v pohodě zvládnout v lokálním umrtvení, odcházíš s doprovodem a s náplastmi, týden do stehů oči chladíš, musíš jím dát klid, tzn., žádná televize, počitač, čtení, háčkování… stehy se vyndavají po týdnu, zbytkové modřiny lza zamaskovat makeupem, na této kontrole při vyndání stehů se domlouváš, zda je nebo není potřeba dělat tlakové masáže, další kontroly jsou dle potřeby, ale návrat do běžného života je možný cca dva týdny od této operace… kdyby něco, ptej se :-)

Dekuji moc. Jde to dle tveho nazoru videt, pusobi to pak prirozene? Koukala jsem na nejake galerie pred a po a prijde mi, ze na tech fotkach po ty pani vypadaji trochu vytrestene. :think:

• Citovat
  • Upravit
17385
11.12.23 15:14
@Silverine247 píše:
Dekuji moc. Jde to dle tveho nazoru videt, pusobi to pak prirozene? Koukala jsem na nejake galerie pred a po a prijde mi, ze na tech fotkach po ty pani vypadaji trochu vytrestene. :think:

obecně se zvěřejňují ty fotky, kdy je to fakt extrém, aby to právě bylo hodně vidět… ale to je tak jedna ze sta, možná víc…
obecně to působí tak přirozeně, že si většinou nikdo ani nevšimne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42304
11.12.23 15:16
@Silverine247 píše:

Nebolí, komplikace jsem neměla, doporučila bych ji. Nejhorší je první injekce, něco jako vosí píchnutí (ale bez té další bolesti). Při zavřených očích mám trochu jizvičku, ale vidí ji jen ten, kdo o ní ví. Měla jsem dost modřiny. Bylo mi 50.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
11.12.23 15:23
@azaleila píše:
obecně se zvěřejňují ty fotky, kdy je to fakt extrém, aby to právě bylo hodně vidět… ale to je tak jedna ze sta, možná víc…
obecně to působí tak přirozeně, že si většinou nikdo ani nevšimne…

Moc dekuji. Ja mam teda trochu strach. Nejen z te samotne procedury, ale aby mi pak nesvihlo a neskoncila jsem jako Monika z Pratel. Vis jak to je s tim zrcadlem, vidis smouhu, zacnes lestit a ve finale musis zrcadlo udelat cele, protoze akorat vyniknou dalsi smouhy… na vrasky pod ocima bys doporucila co, prosim? Zminuji se tu nejake nite, taky je delate a jake jsou vyhody/ nevyhody oproti botoxu, napriklad co se dlouhodobosti tyce? Stoji to za to, nebo jak jednou zacnu, tak uz budu muset?

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
11.12.23 15:25
@Havlova píše:
Nebolí, komplikace jsem neměla, doporučila bych ji. Nejhorší je první injekce, něco jako vosí píchnutí (ale bez té další bolesti). Při zavřených očích mám trochu jizvičku, ale vidí ji jen ten, kdo o ní ví. Měla jsem dost modřiny. Bylo mi 50.

Dekuji. :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí