Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Já to mám po covidu už skoro rok. Smrdí mi vše, co jsem měla ráda.
@alisekR píše:
Já to mám po covidu už skoro rok. Smrdí mi vše, co jsem měla ráda.
To aspoň dává smysl, ale já nevím o tom, že bych měla covid. I když, když jsem si dělala nějaké domácí testy u nachlazení, nejčastější výsledek byl „neprůkazný“ ![]()
Kdyby mi smrděly všechny, to by mě opravdu naštvalo.
Ahoj, koukám, že je tu vlákno, které se mi docela hodí. Jak vnímáte sladké vůně u mužů? Líbí se vám to? Já to totiž nějak nemůžu ![]()
@katagowan sladké mi nevadí, ale z korenenych je mi vyloženě soufl. To bude individuální
@katagowan Hele záleží jaká, z většiny je mi šoufl, ale byly nějaké výjimky ![]()
@cecilkarh Za jaké ti není? Říkám si, že bych nějaké doporučení přece jenom zkusila pro manžela k narozeninám.
@katagowan Docela se mi na přítelovi líbila tahle https://www.notino.cz/…da-pro-muze/ ale zas není úplně sladka v pravém slova smyslu, je spíš tak lehce nasládlá ![]()
Po porodech jsem musela komplet změnit vůně. Ty, co jsem léta používala, prostě nesnesu. Takže jsem se úplně přeorientovala ![]()
Budu ráda za jakákoliv doporučení, klidně i ostatní. Díky moc ![]()
Ahoj, cca 12 let si kupuji Chanel Mademoiselle, teď ale poslední flakon prostě nepoužívám. Přes léto jsem myslela, že je to prostě létem a přijde mi vhod v chladnějším počasí, ráno jsem ho na sebe dala a… bleeeeee
Prostě se mi nějak změnilo vnímání té vůně. Myslela jsem si, že to nikdy nemůže nastat, vždyť jsem ho používala tolik let, neměla jsem ani covid, ani nejsem těhotná. Zkažený určitě není. Trochu mě to štve, tři litry na poličce, co mi nevoní
U žádného jiného parfému se mi to nikdy nestalo. Tento ale používám nejdéle. Stalo se vám taky, že jste najednou svůj oblíbený parfém nemohly cítit? Cítila jsem ho z kolegyně a na ní mi voní.