Změna vnímání parfému

TO_IT
13.10.22 09:59

Změna vnímání parfému

Ahoj, cca 12 let si kupuji Chanel Mademoiselle, teď ale poslední flakon prostě nepoužívám. Přes léto jsem myslela, že je to prostě létem a přijde mi vhod v chladnějším počasí, ráno jsem ho na sebe dala a… bleeeeee

Prostě se mi nějak změnilo vnímání té vůně. Myslela jsem si, že to nikdy nemůže nastat, vždyť jsem ho používala tolik let, neměla jsem ani covid, ani nejsem těhotná. Zkažený určitě není. Trochu mě to štve, tři litry na poličce, co mi nevoní :mrgreen:

U žádného jiného parfému se mi to nikdy nestalo. Tento ale používám nejdéle. Stalo se vám taky, že jste najednou svůj oblíbený parfém nemohly cítit? Cítila jsem ho z kolegyně a na ní mi voní.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9034
13.10.22 21:46

Já to mám po covidu už skoro rok. Smrdí mi vše, co jsem měla ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
13.10.22 21:59
@alisekR píše:
Já to mám po covidu už skoro rok. Smrdí mi vše, co jsem měla ráda.

To aspoň dává smysl, ale já nevím o tom, že bych měla covid. I když, když jsem si dělala nějaké domácí testy u nachlazení, nejčastější výsledek byl „neprůkazný“ :)

Kdyby mi smrděly všechny, to by mě opravdu naštvalo.

• Citovat
  • Upravit
katagowan
6.2.24 21:46

Ahoj, koukám, že je tu vlákno, které se mi docela hodí. Jak vnímáte sladké vůně u mužů? Líbí se vám to? Já to totiž nějak nemůžu :roll:

• Citovat
  • Upravit
5098
6.2.24 21:50

A nebyla tam nejaka refornulace nebo nezkazil se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
6.2.24 21:55

@katagowan sladké mi nevadí, ale z korenenych je mi vyloženě soufl. To bude individuální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
10.2.24 19:55

@katagowan Hele záleží jaká, z většiny je mi šoufl, ale byly nějaké výjimky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
katagowan
11.2.24 22:08

@cecilkarh Za jaké ti není? Říkám si, že bych nějaké doporučení přece jenom zkusila pro manžela k narozeninám.

• Citovat
  • Upravit
7
12.2.24 21:55

@katagowan Docela se mi na přítelovi líbila tahle https://www.notino.cz/…da-pro-muze/ ale zas není úplně sladka v pravém slova smyslu, je spíš tak lehce nasládlá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
12.2.24 22:19

Po porodech jsem musela komplet změnit vůně. Ty, co jsem léta používala, prostě nesnesu. Takže jsem se úplně přeorientovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
katagowan
13.2.24 23:02

Budu ráda za jakákoliv doporučení, klidně i ostatní. Díky moc :srdce:

• Citovat
  • Upravit
13
15.2.24 20:55

Můj partner má klasiku, Dior Sauvage no

• načítám...