Plastika obličeje-

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17388
11.12.23 17:14
@Silverine247 píše:
Moc dekuji. Ja mam teda trochu strach. Nejen z te samotne procedury, ale aby mi pak nesvihlo a neskoncila jsem jako Monika z Pratel. Vis jak to je s tim zrcadlem, vidis smouhu, zacnes lestit a ve finale musis zrcadlo udelat cele, protoze akorat vyniknou dalsi smouhy… na vrasky pod ocima bys doporucila co, prosim? Zminuji se tu nejake nite, taky je delate a jake jsou vyhody/ nevyhody oproti botoxu, napriklad co se dlouhodobosti tyce? Stoji to za to, nebo jak jednou zacnu, tak uz budu muset?

Nitě určitě ne, ty jsou dost nevděčné, efekt chvilkový, jizví tkáně…
Já osobně nedám na botox dopustit, mám ho opravdu dlouho tak 2× do roka a ten, kdo neví, kde pracuju, nebo, že na botox chodím by to nepoznal… jde o to najít někoho, kdo to fakt umí udělat citlivě a s rozvahou.
Kruhy pod očima jsou a vrásky jsou poměrně složité téma, vrásky bych zkusila řešit operací dolních víček, to ostatní je složité… rozhodně ne předražené krémy, opět mnoho povyku pro nic…
a takové to, „jednou začneš a už nikdy nepřestaneš“ to je taky mýtus, jistě, že u některých to tak je a stanou se na úpravách závislými, ale fakt většina lidí, co jsem za těch 20 let poznala k tomu přistupujou s rozumem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
11.12.23 22:04
@azaleila píše:
Nitě určitě ne, ty jsou dost nevděčné, efekt chvilkový, jizví tkáně…
Já osobně nedám na botox dopustit, mám ho opravdu dlouho tak 2× do roka a ten, kdo neví, kde pracuju, nebo, že na botox chodím by to nepoznal… jde o to najít někoho, kdo to fakt umí udělat citlivě a s rozvahou.
Kruhy pod očima jsou a vrásky jsou poměrně složité téma, vrásky bych zkusila řešit operací dolních víček, to ostatní je složité… rozhodně ne předražené krémy, opět mnoho povyku pro nic…
a takové to, „jednou začneš a už nikdy nepřestaneš“ to je taky mýtus, jistě, že u některých to tak je a stanou se na úpravách závislými, ale fakt většina lidí, co jsem za těch 20 let poznala k tomu přistupujou s rozumem…

Moc děkuji :srdce:

• Citovat
  • Upravit
533
12.12.23 22:34

Kozy, ksicht, botox, za chvíli budete všechny vypadat jak ta strašidla z instáče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
11.2.25 16:30

Právě jsem objednaná mám problém jako vy a navíc už jsem starší mám vrásky kolem pusy. Vypadám přísně a jsem pravý opak. Botox je podle mě drahý protože není na pořád. Jsem objednaná na březen řekla jsem 8) si o řez dělají to ambulantně nějaké mezonitě. Mám strach prý se změní mimika mám děsný strach nevypadám tak špatně aby ze mě nebyla čarodějnice.🤣 Budou mi to dělat v menší nemocnici ve městě u nás bych se nedoplatila. Dokonce jak tam manžel jezdí se mnou tak řekl, že do toho jde také.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
11.2.25 16:32

Právě jsem objednaná mám problém jako vy a navíc už jsem starší mám vrásky kolem pusy. Vypadám přísně a jsem pravý opak. Botox je podle mě drahý protože není na pořád. Jsem objednaná na březen řekla jsem 8) si o řez dělají to ambulantně nějaké mezonitě. Mám strach prý se změní mimika mám děsný strach nevypadám tak špatně aby ze mě nebyla čarodějnice.🤣 Budou mi to dělat v menší nemocnici ve městě u nás bych se nedoplatila. Dokonce jak tam manžel jezdí se mnou tak řekl, že do toho jde také.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí