Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Chtěla bych se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenosti s tímhle výrobcem plastových oken. http://www.plastova-okna.cz/. Naši by si chtěli dát do baráku nový a tyhle se nám líbí, navíc bydlí na Prze západ, tak i ta doprava by byla levná. Zajímá mně kvalita oken a práce a jestli s nima nejsou problémy při případných reklamacích.
Markéta
Určitě bych sáhla po nějakém renomovaném výrobci, aby se nejednalo o dovoz z Polska. My máme tyto plastová okna a nemůžem si je vynachválit.
Ahoj, rozhodli jste se pro plastová okna JIS, pokud ano, jak jste spokojeni?
@MarketaJ píše:Ahoj odepisuji na odkaz okna JIS nekupujte je jsou špatný udělané otvory do rámu kde se vytváří voda a voda se sráží mezi těsněním a oknem nedá se to nijak vysušit ani vyčistit bude se tam tvořit plíseň firma mě na to odpovídá že okno kondenzuje před nákupem jsme na tuto specialitu nebyli upozornění kdo viděl aby uvnitř rámu se tvořila voda jsou k vidění zavolej číslo **
Edit admin - odstraněn odkaz
Ještě maličkost v práci mám kolegu který tyto Okna montoval v životě by si je nekoupil bohužel toto zjišťuji až když okna mám namontované mám problémy
Ahoj okna jis mám už pátý rok a jsou kvalitní, je to Německy výrobek doporučují ![]()
Dobrý den,
zkušenosti s OKNA JIS máme s instalací v Praze. Objednali jsme silnější profil DECEUNINCK EFORTE s bezpečnostními skly. Příprava nabídky probíhala rychle a v pořádku, stejně tak montáž, pominu-li fakt, že montér JISu doporučil sousedce, která si stěžovala na špatně zaparkované montážní auto u vchodu, aby „si vzala prášek a hodila se do klidu“. Během nízkých teplot v zimě se nicméně po necelém roce ukázaly následující vady:
Přeji hodně štěstí s výměnou oken. HB
S touto firmou mám jen špatné zkušenosti, proto ji nedoporučuji!!!