Plat + mateřská

Napsat příspěvek
Velikost písma:
411
10.2.11 09:19

Já jsem taky státní zaměstnanec :-). A kočárek mi přivezli včera :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
10.2.11 14:03

není pravda, že se čeká dlouho. Já jsem nastoupila na mateřskou 12. ledna a 8. února už mi přišly peníze od ČSSZ + 10. února jsem dostala ještě klasickou výplatu od zaměstnavatele za cca 5 dní, kdy jsem ještě byla v práci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101611
10.2.11 14:40
careynka píše:
kracmeratko píše:
Tobě chodí mateřská pořád od zaměstnavatele? Myslela jsem, že to je už všechno od OSSZ i u velkých organizací. Budu muset zavolat účetní.
JJ, chodi. Vsak rikam i ze mi prisla napul s platem v jedny platbe a normalne mi od zamestnavatele chodi, nevim, proc je Jizvikova hned tak prijemna :-D

A nejsi nějaký „zvláštní“ statní zaměstnanec, nevím voják, policie? Protože jinak to i u velkých a i u státních institucí platí ČSSZ, jinak to bývá jen u institucí, které se neřídí zákoníkem práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
10.2.11 16:37
j.a.n.i1 píše:
careynka píše:
kracmeratko píše:
Tobě chodí mateřská pořád od zaměstnavatele? Myslela jsem, že to je už všechno od OSSZ i u velkých organizací. Budu muset zavolat účetní.
JJ, chodi. Vsak rikam i ze mi prisla napul s platem v jedny platbe a normalne mi od zamestnavatele chodi, nevim, proc je Jizvikova hned tak prijemna :-D
A nejsi nějaký „zvláštní“ statní zaměstnanec, nevím voják, policie? Protože jinak to i u velkých a i u státních institucí platí ČSSZ, jinak to bývá jen u institucí, které se neřídí zákoníkem práce.

no jsem :-) ale to vim az ode dneska ze to ostatnim taky neplati zamestnavatel :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
2.3.11 13:20

Maminky, já se z toho picnu. Naše skvělá účetní dodneška neodevzdala podklady pro peněžitou pomoc v mateřství na sociálku, když už jsem ji včera volala, tak mi řekla, že prý toho je teď hodně, že čekala na uzavření výplat a že dělá ještě daně a nestíhá!!!!!!!!! Já to nechápu, naštěstí paní na sociálce byla fakt ochotná, tak prý, když to pošle do konce týdne a bude to bez chyby, tak mě do týdne vyplatí, ale to je jenom její ochota, protože ze zákona na to mají 30 dní. Už věřím tomu, že když mamči mateřskou nedostanou, tak to není chyba v pracovnicích sociálek, ale v nedbalosti účetních!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí