Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem taky státní zaměstnanec
. A kočárek mi přivezli včera
.
není pravda, že se čeká dlouho. Já jsem nastoupila na mateřskou 12. ledna a 8. února už mi přišly peníze od ČSSZ + 10. února jsem dostala ještě klasickou výplatu od zaměstnavatele za cca 5 dní, kdy jsem ještě byla v práci
careynka píše:kracmeratko píše:JJ, chodi. Vsak rikam i ze mi prisla napul s platem v jedny platbe a normalne mi od zamestnavatele chodi, nevim, proc je Jizvikova hned tak prijemna
Tobě chodí mateřská pořád od zaměstnavatele? Myslela jsem, že to je už všechno od OSSZ i u velkých organizací. Budu muset zavolat účetní.
A nejsi nějaký „zvláštní“ statní zaměstnanec, nevím voják, policie? Protože jinak to i u velkých a i u státních institucí platí ČSSZ, jinak to bývá jen u institucí, které se neřídí zákoníkem práce.
j.a.n.i1 píše:careynka píše:A nejsi nějaký „zvláštní“ statní zaměstnanec, nevím voják, policie? Protože jinak to i u velkých a i u státních institucí platí ČSSZ, jinak to bývá jen u institucí, které se neřídí zákoníkem práce.kracmeratko píše:JJ, chodi. Vsak rikam i ze mi prisla napul s platem v jedny platbe a normalne mi od zamestnavatele chodi, nevim, proc je Jizvikova hned tak prijemna
Tobě chodí mateřská pořád od zaměstnavatele? Myslela jsem, že to je už všechno od OSSZ i u velkých organizací. Budu muset zavolat účetní.
no jsem
ale to vim az ode dneska ze to ostatnim taky neplati zamestnavatel ![]()
Maminky, já se z toho picnu. Naše skvělá účetní dodneška neodevzdala podklady pro peněžitou pomoc v mateřství na sociálku, když už jsem ji včera volala, tak mi řekla, že prý toho je teď hodně, že čekala na uzavření výplat a že dělá ještě daně a nestíhá!!!!!!!!! Já to nechápu, naštěstí paní na sociálce byla fakt ochotná, tak prý, když to pošle do konce týdne a bude to bez chyby, tak mě do týdne vyplatí, ale to je jenom její ochota, protože ze zákona na to mají 30 dní. Už věřím tomu, že když mamči mateřskou nedostanou, tak to není chyba v pracovnicích sociálek, ale v nedbalosti účetních!!!!!