Platba přes PayPal

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
135
29.1.12 09:21

platba přes paypal

Ahoj všem,chtěla bych se zeptat,zda někdo používáte paypal účet a jestli si z tohoto účtu můžu přeposlat peníze na svůj běžný účet.Díky moc za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13503
29.1.12 09:25

ahoj
ja pravidelne dostavam penize na PP a pak jen kliknu na withdraw a penize se prevedou na muj ucet, ktery tam mam uvedeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
29.1.12 09:43

Taminko,fakt?já totiž zkusila nějaký americký ankety,tak mi tam prý mají poslat peníze.No jsem zvědavá jestli to není podvod.Díky ti za odpo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
29.1.12 10:08

ja paypal pouzivam, nakupuji i prodavam pres nej. paypal je vlastne takovy prostrednik. pokud neco platim, zadam platbu pres PP a o vic se nestaram, oni si to vemou z meho uctu a poslou prodavajicimu. kdyz nekdo plati me, posle mi penize na ucet u PP a oni automaticky preposlou penize na muj ucet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1912
29.1.12 10:58
Taminka píše:
ahoj
ja pravidelne dostavam penize na PP a pak jen kliknu na withdraw a penize se prevedou na muj ucet, ktery tam mam uvedeny.

Já použila paypal jen jednou na platbu na e-bay a dobrý, jinak bohužel nemám zkušenost. Můžu se zeptat, jaké ankety vyplňuješ? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
29.1.12 11:09

nějaký přiblblý videa,pak odpovídám na nějaký otázky a za jednu takovou anketu mám údajně 14 dolarů.Dělají se 3 denně a až budu mít 1000 dolarů,tak mi je prý pošlou na ten paypal.Už mám 850,tak uvidíme :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
29.1.12 14:07
koblizek0434 píše:
nějaký přiblblý videa,pak odpovídám na nějaký otázky a za jednu takovou anketu mám údajně 14 dolarů.Dělají se 3 denně a až budu mít 1000 dolarů,tak mi je prý pošlou na ten paypal.Už mám 850,tak uvidíme :roll:

no uprimne, pochybuji, ze neco dostanes, ale pokud jo tak super.
Uz mas ucet u PP?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný