Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj všem,chtěla bych se zeptat,zda někdo používáte paypal účet a jestli si z tohoto účtu můžu přeposlat peníze na svůj běžný účet.Díky moc za odpovědi.
ahoj
ja pravidelne dostavam penize na PP a pak jen kliknu na withdraw a penize se prevedou na muj ucet, ktery tam mam uvedeny.
Taminko,fakt?já totiž zkusila nějaký americký ankety,tak mi tam prý mají poslat peníze.No jsem zvědavá jestli to není podvod.Díky ti za odpo
ja paypal pouzivam, nakupuji i prodavam pres nej. paypal je vlastne takovy prostrednik. pokud neco platim, zadam platbu pres PP a o vic se nestaram, oni si to vemou z meho uctu a poslou prodavajicimu. kdyz nekdo plati me, posle mi penize na ucet u PP a oni automaticky preposlou penize na muj ucet
Taminka píše:
ahoj
ja pravidelne dostavam penize na PP a pak jen kliknu na withdraw a penize se prevedou na muj ucet, ktery tam mam uvedeny.
Já použila paypal jen jednou na platbu na e-bay a dobrý, jinak bohužel nemám zkušenost. Můžu se zeptat, jaké ankety vyplňuješ? ![]()
nějaký přiblblý videa,pak odpovídám na nějaký otázky a za jednu takovou anketu mám údajně 14 dolarů.Dělají se 3 denně a až budu mít 1000 dolarů,tak mi je prý pošlou na ten paypal.Už mám 850,tak uvidíme ![]()
koblizek0434 píše:
nějaký přiblblý videa,pak odpovídám na nějaký otázky a za jednu takovou anketu mám údajně 14 dolarů.Dělají se 3 denně a až budu mít 1000 dolarů,tak mi je prý pošlou na ten paypal.Už mám 850,tak uvidíme
no uprimne, pochybuji, ze neco dostanes, ale pokud jo tak super.
Uz mas ucet u PP?