Jakou barvu k modročernému krbu?

1262
27.1.12 19:47

Jakou barvu k modro-cernemu krbu?

Ahojky,
cely den uz sedim nad programem od Primalex firmy-vymalba bytu…a uz skoro nevidim :mrgreen: nemuzu najit zadnou vhodnou barvu k nasemu obrovskemu krbu v obyvaku :,( a to za tyden malujeme…zbytek bily,jen steny kolem krbu nejakou vyraznou barvou,protoze je vysoka a dlouha a hlavne prazdna…najde se tady sikovna holcina ktera mi poradi?prikladam foto,aspon kousek obyvaku…zbytek nabytku je cerny…dekuji moc za tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27.1.12 19:50

Tu dlazbu kolem mas jake barvy?moc to neni na tech fotkach videt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
27.1.12 19:51

mě by se líbila vínová :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
27.1.12 19:52

Mě to teda přijde jen jak černé, tak nevím..ale dala bych tmavou bordó..něco jako tam leží ty desky. taky záleží do vše tím chcete malovat - jestli jen doladit krb, nebo celou stenu - tu bych pak nedávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
27.1.12 19:56

Mě by se tam líbilo něco mezi merunkovou a lososovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
27.1.12 19:58

ja myslela, ze bych nechala ten krb bilou,je to totiz vystouple ze steny,nevim jak to popsat.....ty desky jsou cerny kamen a to nahore ve prostred je tmave modra mozaika…vypada super ale cela mistnost je hrozne velka,proto chci nejakou sytou barvu ale bojim se no:-(
dlazba je divme neurcite barvy…asi takova svetle hneda…nechapu,kam dal majitel oci,brrr k tomu je keste na kousku sedivy koberec :roll: ale ten hodlam nahradit,aby ladil ke stenam :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
27.1.12 20:01

ta černá s bílou vypadá elegantně :palec: nechala bych to tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
27.1.12 20:02
iiiv píše:
mě by se líbila vínová :oops:

nad tou jsem taky premyslela…ale v tom programu to nevypadalo nic moc…ale tuhle barvu mam rada :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
27.1.12 20:03

mně by se tam líbila taky vínová,bordo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
27.1.12 20:06
barbora21 píše:
ta černá s bílou vypadá elegantně :palec: nechala bych to tak ;)

krb samotny necham cerno-bilo modry, jde mi spis o tu stenu jakoby za nim, ta co jde doprava k tem dverim…je hrozne velka a prazdna,obraz jsem hledala cca pul roku ale zadny vhodny nenasla,kro toho jich mam uz na dalsich dvou stenach dost,vsechny ladene do cerno-modro bila,nektere s nadechem do fialova…jen tahle stena mi chybi nejak zaplacnout :lol: ale uz dochazi inspirace :zed:
nejradeji vymalovat ale privitam i jine napady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
27.1.12 20:11

to vzádu je zrcadlo nebo dveře? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
27.1.12 20:14
barbora21 píše:
to vzádu je zrcadlo nebo dveře? :think:

zleva dvere do kuchyne(1.foto)-ty jsi myslela spis vid,jsou bile se sklenenou vyplni…zprava dvere do chodby(druhe foto) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
27.1.12 20:15

juuu ted jsem si teprve vsimla,ze jsem to mela fotit bez toho bordelu okolo…a bez kocky..pardon :oops: :oops: :oops: 8) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
27.1.12 20:17
jowana píše:
Mě to teda přijde jen jak černé, tak nevím..ale dala bych tmavou bordó..něco jako tam leží ty desky. taky záleží do vše tím chcete malovat - jestli jen doladit krb, nebo celou stenu - tu bych pak nedávala.

je ja te spatne pochopila :oops: prave koukam na ty desky prikladam ke stene nevypada to spatne,jen asi o neco tmavsi,tyhle jsou moc do cervena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
27.1.12 20:19

http://www.steko-krby.cz/…vych-vlozek/ takovou nějakou jsem myslela..a stěna vpravo by byla asi o.k.+ možná i ten úplný spodek drbu bych tím vzala - aby se to jako napojilo.

Se to nezobrazilo - ten úplně poslední (vpravo, dole)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný