Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky,
cely den uz sedim nad programem od Primalex firmy-vymalba bytu…a uz skoro nevidim
nemuzu najit zadnou vhodnou barvu k nasemu obrovskemu krbu v obyvaku
a to za tyden malujeme…zbytek bily,jen steny kolem krbu nejakou vyraznou barvou,protoze je vysoka a dlouha a hlavne prazdna…najde se tady sikovna holcina ktera mi poradi?prikladam foto,aspon kousek obyvaku…zbytek nabytku je cerny…dekuji moc za tipy
Tu dlazbu kolem mas jake barvy?moc to neni na tech fotkach videt
Mě to teda přijde jen jak černé, tak nevím..ale dala bych tmavou bordó..něco jako tam leží ty desky. taky záleží do vše tím chcete malovat - jestli jen doladit krb, nebo celou stenu - tu bych pak nedávala.
ja myslela, ze bych nechala ten krb bilou,je to totiz vystouple ze steny,nevim jak to popsat.....ty desky jsou cerny kamen a to nahore ve prostred je tmave modra mozaika…vypada super ale cela mistnost je hrozne velka,proto chci nejakou sytou barvu ale bojim se no:-(
dlazba je divme neurcite barvy…asi takova svetle hneda…nechapu,kam dal majitel oci,brrr k tomu je keste na kousku sedivy koberec
ale ten hodlam nahradit,aby ladil ke stenam
![]()
iiiv píše:
mě by se líbila vínová
nad tou jsem taky premyslela…ale v tom programu to nevypadalo nic moc…ale tuhle barvu mam rada ![]()
barbora21 píše:
ta černá s bílou vypadá elegantněnechala bych to tak
krb samotny necham cerno-bilo modry, jde mi spis o tu stenu jakoby za nim, ta co jde doprava k tem dverim…je hrozne velka a prazdna,obraz jsem hledala cca pul roku ale zadny vhodny nenasla,kro toho jich mam uz na dalsich dvou stenach dost,vsechny ladene do cerno-modro bila,nektere s nadechem do fialova…jen tahle stena mi chybi nejak zaplacnout
ale uz dochazi inspirace ![]()
nejradeji vymalovat ale privitam i jine napady ![]()
barbora21 píše:
to vzádu je zrcadlo nebo dveře?
zleva dvere do kuchyne(1.foto)-ty jsi myslela spis vid,jsou bile se sklenenou vyplni…zprava dvere do chodby(druhe foto) ![]()
juuu ted jsem si teprve vsimla,ze jsem to mela fotit bez toho bordelu okolo…a bez kocky..pardon
![]()
jowana píše:
Mě to teda přijde jen jak černé, tak nevím..ale dala bych tmavou bordó..něco jako tam leží ty desky. taky záleží do vše tím chcete malovat - jestli jen doladit krb, nebo celou stenu - tu bych pak nedávala.
je ja te spatne pochopila
prave koukam na ty desky prikladam ke stene nevypada to spatne,jen asi o neco tmavsi,tyhle jsou moc do cervena…
http://www.steko-krby.cz/…vych-vlozek/ takovou nějakou jsem myslela..a stěna vpravo by byla asi o.k.+ možná i ten úplný spodek drbu bych tím vzala - aby se to jako napojilo.
Se to nezobrazilo - ten úplně poslední (vpravo, dole)