Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky dnes v tv ukazovali testování D-testu…Dle jejich testování mýdlové ořechy prostě neperou…je to prý stejné,jako když vyperete ve vodě…jakou s tím máte zkušenost?uvažovala jsem,že je vyzkouším,takže teď tevím ![]()
Fakt neperou. Mám ozkoušený, jediný co to, tak že prádlo bylo jemný jak po aviváži.
Ano, neperou..ale ten test už koloval po netu dost dávno, akorát te´d to má punc Dtestu http://www.ptacek.name/…-prasek.html
stejne jako ty praci koule, taky je to na nic
ale ekologicke to urcite bude
jizvíková píše:
stejne jako ty praci koule, taky je to na nicale ekologicke to urcite bude
jizvíková píše:
tak ekologicka astejne funkcni je teda i voda ![]()
tak to by me zajimalo,cim to,ze si to tu tolik eko matek chvali a perou v tom snad vsechno
![]()
mám jich tady takovej větší pytlík a chystám se je vyhodit, jen zabírají místo
k praní jsou k ničemu…
oni rozporovali i tu ekologičnost - vyrábí se to a dováží přes půl světa a je to k ničemu - tomu říkám ekologie.
Na toto téma tady bylo už několik diskuzí a zrovna ze zdejší diskuze použila TV Nova výtažky textu od uživatelek
Jinak opravdu neperou a nepere ani zázračná koule.
Já je mám nachystané na malé mimčo, používají se spíše ke změkčení prádla, nemají extra prací účinek, to snad nikdo od nich nemůže ani čekat
. Eko matky chválí právě měkkost prádla, bez použití aviváže atd. Za mě tak první půl rok pro nejcitlivější pokožku novorozence, a pak hups na Persil Sensitiv ![]()
lleennttiillkkaa píše:jizvíková píše:
![]()
Ale musíš s tím prát v ruce, aby to bylo echt ekologický
A nejlíp v rybníku, aby se neplýtvalo pitnou vodou
.
lleennttiillkkaa píše:jizvíková píše:
![]()
Ale musíš s tím prát v ruce, aby to bylo echt ekologický
No, tak ekologické prý nejsou ani trochu, bo jsou ze sajratu vyrobený… a já měla ořechy na praní plen, ale mame tvrdou vodu, takze ani jemne nebyly ![]()
a taky nejsou eko, páč jejich dovoz vytvori tolik zplodin, ze je ekologictejsi prat v ceskem prasku…
a já si myslela jaka nejsem alternativni..
Aaaach jooo!