Koberec nebo lino

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
172
27.1.12 11:59

koberec nebo lino

zdravím vás holky,potřebovala bych od vás poradit v ložnici kde spíme já,přítel i prcek máme celoplošný koberec tmavý s barevnými kruhy.je na něm dost vidět drobečků apod.myslíte že by bylo lepší dát světlejší?ale zase aby se rychle neumazal,nebo pvc lino?ale to by asi byla špatná udržba v ložnici?tak ted nevím pro co se rozhodnout tak bych ocenila rady díky.měj te se:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2183
27.1.12 12:03

ja chci vsude lino ale do loznice a pokojicku asi ten koberec pokud nemate zvirata. drobky budou videt porad nekde vic nekdy min staci vyluxovat. ja bych volila bezovo hnedy. svetle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
27.1.12 12:09

Já bych dala lino,dneska je na výběr tak pěkných dekorů a vypadá to moc hezky.Se světlým kobercem dobrý zkušenosti nemám,obzvlášť když jsou děti malý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7479
27.1.12 12:12

Do ložnice hlasuju pro lino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
27.1.12 12:12

My máme v ložnici koberec. Taky tam jsou drobky vidět ale to radči víc luxuju. Koberec je teplejší a po ránu je to příjemnější. Koupila bych si nějakej hodně semínkatej aby to nebylo tak vidět. My máme teda červenej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
27.1.12 12:14

Lino, kvůli údržbě, roztočům, hygieně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.12 12:15

Za mě jedině koberce. Pokud jde o drobky, doporučuju nějaký béžovo-hnědý melírovaný, je jich mraky na výběr. Každopádně smyčkový a ne střihaný, ten nevydrží, rychle se sešlape. Na lině vadí drobky ještě víc a nezachytává prach, který se pak víří ve vzduchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
27.1.12 12:15

ahoj, my mame v loznici plovouci podlahu, ale kdybych se mela rozhodovat mezi kobercem a linem, tak jsem pro lino :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10709
27.1.12 12:16

taky bych dala lino… dnes jsou vážně super dekory a koberec je tak akorát na chytání prachua roztočů :nevim: Maximálně nějaký fešný kobereček k posteli a basta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
27.1.12 12:17

Ahojky tak mi máme v ložnici a obýváku parkey po předchozím majiteli ale na tom máme ještě koberce.V ostatních místnostech máme silnější lino a je to lepší.Ale malá si hraje hodně na zemi na dece,tak je to od zeme teplejší ten koberec.V ložnici máme světle modrý a v obýváku béžový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
27.1.12 12:36

je pravda že koberec prach alespon drží na zemi a dá se vysát,kdežto lino ho rozvýří a za nábytek kdo by pořád lezl a stíral ho ze země každej den. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
27.1.12 12:37

Tak ja bych do loznice dala jedine koberec - je to takove utulnejsi a teplejsi. V obyvaku mame parkety, ale i pod sesacku jsem dala koberec - prijdem i to teplejsi a hlavne kdyz jsou male deti - tak proste parkety i lino je studene…
V loznicic a detskych pokojich mame koberec aj sme spokojeni kluci si hodne hraji na zemi tak mylsim, ze to je lepsi. Koberce mame hodne svetle a mame je uz 7 let a v pohode spinave nejsou. Je tedy pravda, ze kluci smi jist jedine v obyvaku nebo jidelne - do pokojiku si jidlo nenosi..
A co se tyce drobku, tak ver ze na parketach, plovouci podlaze ci linu budou videt daleko vice. My jsme doma meli jen koberce a nikdy jsme si nevysimla, ze bychom tam meli drobky ci nejakou spinu a parkety ac luxuji ci zametam denne tak po hodine mam pocit jako, ze jsem nic nedelala :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
27.1.12 12:37

Tak my máme doma různé krytiny :lol: lino,koberec(v dětském pokoji) a plovoučku a ze všech nejlepší na údržbu je pro mě jednoznačně lino.Plovoučka je pořád upatlaná,je na ní vidět každý otisk prstu,koberec - světlý sice vypadá dobře,ale když ho sjedu vysavačem a jdu to pak vysypat,tak žasnu,v čem si mé děti hrají :roll: Lino vypadá pořád dobře,přejedu vysavačem a je čisto a na omak je teplé,na rozdíl od plovoučky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
27.1.12 12:43

V ložnici mám lino a nemůžu si to vynachválit. Sice je pravda,že se mi kolem postele drží chuchvalce prachu, vlasů atd., ale není problém to vysát a vím, že mám čisto…s kobercem si tím nejsem jistá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
27.1.12 12:46
Antoa píše:
V ložnici mám lino a nemůžu si to vynachválit. Sice je pravda,že se mi kolem postele drží chuchvalce prachu, vlasů atd., ale není problém to vysát a vím, že mám čisto…s kobercem si tím nejsem jistá.

To je přesné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný