Třecí miska

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20777
27.1.12 13:28

Třecí miska

Chci si do kuchyně pořídit třecí misku s tloučkem, nicméně řeším problém, zda glazovanou či neglazovanou. V laboratořích jsme vždy používali ty neglazované, ale říkám si, by se do toho v kuchyni příliš nezatíralo koření apod? Nemáte někdo zkušenosti?

glazovaná
http://www.jipo-desna.cz/…razek_20.jpg

drsná (neglazovaná)
http://www.jipo-desna.cz/…razek_17.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1366
27.1.12 13:34

mám galovanou, přesně z toho důvodu jak píšeš a jsem zpokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
27.1.12 13:40

Mám uvnitř neglazovanou a zatím nemám problém. Vždy se vše vymylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
27.1.12 13:42
Jana F píše:
mám galovanou, přesně z toho důvodu jak píšeš a jsem zpokojená :palec:

Prosím tě a neklouže ti to? Já mám právě strach, že mi ten tlouček po tom bude klouzat a nebude to roztírat jak má. Mám právě zkušenosti jen s drsnými a pak jsme měli ještě achátové a to si fakt pořizovat nechci, to bych se nedoplatila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
27.1.12 13:43
Aspera píše:

A vymýváš to jen normálně? není na to potřeba třeba líh nebo tak něco? Já prostě byla zvyklá na chemické sajrajty, no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
27.1.12 13:45

u něčeho trochu jo, ale zvykla jsem si na to (je pravda to je nevýhoda glazování), ale pokud Aspera píše, že se jí to nešpiní, šla bych klidně do neglazovaného. já se tenkrát s nikým neradila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
27.1.12 13:47

Jo a ještě, jakou máte velikost? (průměr)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
27.1.12 13:53

Já mám doma maličkou glazovanou a jsem s ní spokojená (byla jediná nová zabalená v labině :-D ). Průměr asi tak 8 cm, je maličká, roztomiloučká a užiju ji maximálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
27.1.12 13:53
Amabilis77 píše:
Aspera píše:
A vymýváš to jen normálně? není na to potřeba třeba líh nebo tak něco? Já prostě byla zvyklá na chemické sajrajty, no :lol:

Vymývám normálně houbičkou, tou drsnější stranou. Líh ani nic podobného jsem nepoužívala. Mám tu malou, jsem si říkala, že mi bude stačit a zatím stačí.
Já jsem v době, kdy jsem ji kupovala ani nevěděla, že existuje glazovaná zevnitř, i tuhle jsem měla problém sehnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
27.1.12 13:56

Vy my dáváte :lol: Já bych nejradši jednu větší a jenu maličkou. Co s tím :D Budu mít svátek, ale obávám se, že tohle mi neprojde :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
27.1.12 14:00

tyky mám tu malou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
27.1.12 14:08

Neglazovaný hmoždíř z Ikey, myju v myčce, takže problém není. V hladkém bych se bála, že to nepůjde tak dobře nadrtit.

Teď koukám, že už ho nemají, ale vypadá jako ten na tvých fotkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
27.1.12 14:09

Díky moc. Tak už jsem to vymyslela, pořídím průměr 10cm a bude. Je to trošku větší, než tu píšete, ale ne zas moc, abych ji vůbec využila. Větší množství (třeba bylinky) v nejhorším vezmu navíckrát, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
27.1.12 14:10
TýnkaK píše:
Neglazovaný hmoždíř z Ikey, myju v myčce, takže problém není. V hladkém bych se bála, že to nepůjde tak dobře nadrtit.Teď koukám, že už ho nemají, ale vypadá jako ten na tvých fotkách.

Já ho tam před rokem taky viděla, ale neměla jsem ho kam dát (byla jsem tam s dosti naloženým kočárkem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný