Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, chci se zeptat. Zítra máme jít k nové zubarce já s manželem a zajímá mě, jak je to s placenim. Jelikož oba tak nějak tusime že nám bude něco dělat, tak se obávám částky. Nejsme na tom ted před výplatou úplně nejlíp s penězmi, tak mě zajímá, jestli to musím zaplatit hned a nebo se třeba nedá domluvit na pozdější zaplacení, složenkou nebo tak něco. ![]()
Platí se hned, to Ti nenechá platit později (možná kdybys byla už u ní déle). Každopádně se dívej na znamylekar.cz, tam lidi píšou recenze na jednotlivé doktory, někdy i uvádí, jestli je drahý.
Ale pokud by šlo o amalganove plomby a umrtvovaci injekci, tak by ta částka neměla být vysoká, ne?
Me se vzdy pta jestli chci hned nebo převodem. A ptala se i jako noveho pacienta
@crazymisha možnost je nechat se prohlédnout a objednat se k ní na další návštěvu, kde příště povede všechny potřebné zákroky a dopředu ti řekne orientační cenu. Takhle jsem to párkrát udělala taky, když jsem s sebou neměla hotovost v požadované výši.
Na prvni navsteve by mela zubarka kompletni vysetreni, pripravit pak plan vykonu vcetne predbezne kalkulace. Az potom se chodi na jednotlive ukony.
Já teď platila sice v hotovosti, ale mohla jsem i na účet - ale chodím k němu už děsně dlouho.
@crazymisha píše:
Ahoj, chci se zeptat. Zítra máme jít k nové zubarce já s manželem a zajímá mě, jak je to s placenim. Jelikož oba tak nějak tusime že nám bude něco dělat, tak se obávám částky. Nejsme na tom ted před výplatou úplně nejlíp s penězmi, tak mě zajímá, jestli to musím zaplatit hned a nebo se třeba nedá domluvit na pozdější zaplacení, složenkou nebo tak něco.
platí se samože hned.. se domluvte, co ještě může a co ne.. ![]()
U mého zubaře je to tak, že přijdu na prohlídku, on mi řekne co a jak a pak se objednávám na jednotlivé úkony. Oni tam hodně dodržují objednací časy, takže kdyby mi měl místo prohlídky vrtat zub, tak by nestihl vzít v čas dalšího pacienta.
Tak to probíhá i u našeho zubaře. Nejdřív prohlídka a pak info o zákrocích vč. cen. Nikdy nevrtá pokud na tom nejsme domluvení ![]()
My můžeme platit v hotovosti, kartou a nebo jindy… není problém i splátky
Já platím vždy hned, ale zas jestli si objednaná na kontrolu, tak ti hned nebude vrtat zuby a objedná tě na jindy, tím pádem se jí můžeš zeptat na orientační cenu a nikdy se mi nestalo, že by výsledná částka byla o moc větší.