Plavani dospěle

101611
10.5.16 16:24

@deliska Počkej, jak nevydržíš s dechem? Vždyť se nadechuje při každém tempu… a jinak leda plavat znak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30937
10.5.16 16:27

@deliska Pockej, to plaves s hlavou nad vodou do pulky bazenu, tam si das pauzu a plaves zase dal? A nebo kdyz zkousis plavat s hlavou pod vodou, tak plaves bez nadechu do pulky bazenu? V obou pripadech by to byl zajimavy styl :) Nadechuj pri kazdem tempu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30937
10.5.16 16:29

@j.a.n.i1 Znak je super v mori a nebo v prazdne draze. Ale v bazenu bez drah je tedy opruz porad trnout, zda clovek do nekoho narazi :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
10.5.16 17:38

@deliska Plav styl alá paní Radová, tj. prsa, s tím rozdílem, že vydechuj do vody, tj. střídáš polohu krční páteře a není tak napnutá v jedné a strnulé poloze. Mám ten samý problém. Postupem času jsem se v tomto stylu natolik zdokonalila, že už jsem plavala prsa jako profík :) Přeháním, ale byla to paráda po všech stránkách. A neplav tak slouho, stačí 20-30 minut denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
10.5.16 17:42

Jak psaly holky, kdyz plaves pod vodou, tak se na konci kazdeho tempa nadechnes- rukama zaberes dolu, hlava se ti vystrci a nadechnes se usty, pak nosem vydechujes pod vodu. Je narocne preucit se, ale jde to - ze zacatku se budes „topit“. manzel s tim bojuje zrovna ted, tak drzim palce. S hlavou venku uz vubec neplav, to radeji ten znak a bourat do lidi :-) opny ty srazky v bazenu nebyvaji nejake drsne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101611
10.5.16 18:26

@Cuddy Tak u nás jsou 2 dráhy pro kondiční plavání, takže s tím není problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30937
10.5.16 18:55

@j.a.n.i1 Tak to zavidim. U nas odpoledne probihaji v pujce bazenu kurzy, takze na kondicni plavani zustane jedna, kam se nahrne dost lidi. Ale porad lepsi nez ta zmet lidi ve zbytku bazenu, tam se plavat uz neda vubec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101611
10.5.16 18:56

@Cuddy Tak u nás bylo naposled tak málo lidí, že jich v celém bazénu bylo asi 8… a to nebyla nijak extrémní hodina, byly jsme plavat od 18 hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
11.5.16 09:51

@j.a.n.i1 Taky závidím, to u nás je jen, když se hraje hokej, naštěstí ČR nesleduji :mrgreen:

@Cuddy U nás jsou kurzy cca od 8:30 až do 14-15 hodin, někdy je bazén zamluvený celý jindy jsou volné 2-3 dráhy a to je teda peklo.

Připojím se s hloupým dotazem, plavu prsa, cca 3× týdně 50 minut a nějak se mi zvětšují ramena a paže, myslíte, že plavu moc? :think: Nerada bych byla jako rambo, ale plavání mě fakt baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
11.5.16 09:54

@deliska Mně ten kurz hodně pomohl, dostala jsem ho teda jako dárek, vůbec netuším, kolik to stojí :think:

Já se vždy nejlíp uvolním 10 minutami v páře, tam se protáhnu a pak se plave o moc lépe, i když někdy je mi v bazénu pak zima :mrgreen: U tebe by to chtělo především zlepšit fyzičku, pak ti dech bude vycházet, doplavat do půlky bazénu je fakt málo :think: co zkusit přidat jiný sport? Kolo, běh, brusle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30937
11.5.16 20:07

@radkka Dle meho mohutnis z plavani, podivej se na plavkyne :) Ono 3× tydne hodina neni uz uplne malo, to uz se vykonostnimu plavani blizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
12.5.16 08:24
@Cuddy píše:
@radkka Dle meho mohutnis z plavani, podivej se na plavkyne :) Ono 3× tydne hodina neni uz uplne malo, to uz se vykonostnimu plavani blizi.

Ach jo, když mě to tak baví, budu muset ubrat no :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová