Plavání miminek - od kdy jste chodily?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
39
29.1.07 11:13

Ahoj Handulino,
Chtěla jsem se zeptat, zda malý/á neměl po porodu problémy, tedy vzhledem k tomu, že jsi také měla streptokoka B. Matyáš dostal infekci a první 3 dny to bylo nic moc.
Po zjištění streptokoka mi doktor řekl, že to nebudeme zatím léčit, že při porodu dostanu antibiotika, která by mě měla streptokoka zbavit a tím ochránit dítě. Ale stejně infekci dostal.
 Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
29.1.07 14:06

Radko, mě řekli to samé. dostala jsem ATB, ale Leničku po porodu několikrát za den odváželi na vyšetření (pediatrička mi vysvětlila, že je to nutné, že ATB není 100% a že by malá mohla dostat i zápal plic). Naštěstí ale malé nic nebylo, jenom měla žloutenku, ale to s tím nesouvisí. Ona je strašně odolná. Když jí byly 3 měsíce byla jsem strašně nachlazená a ona to odnesla jenom malilinkatou rýmkou, ani odsavačku jsem nepotřebovala… Mě ale už nikdo neléčil, takže ani nevím, jestli ho ještě mám nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
29.1.07 17:12

Mě by měl gynekolog na 14 dní dělat výtěr kvůli cytologii, takže uvidím. Taky je možný, že Matyáš tu infekci neměl ze streptokoka. Totiž ke všemu se mi ještě zkazila plodová voda, takže i to mohla být příčina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
30.1.07 11:51

Já vlastně na cytolce taky byla po 6ti nedělí a bylo to OK, takže jsem asi v pořádku. Já měla plodovou vodu v pořádku, jen se jí nechtělo nějak prasknout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
30.1.07 13:07

Ahoj holky, taky bych chtěla začít chodit s Matýskem plavat. Nemáte někdo zkušenosti s plavání v Plzni. Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí