Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Na stranakach maji napsane:Maminky do bazenu nenalicene..ale ze by fakt nemohl mit clovek ani tuzku na oci vodeodolnou?
U nas se myji povinne i vlasy.
je to bazen pouze pro matky s detmi a jelikoz tam chodi i pulrocni kojenci, jsou tam prisnejsi pozadavky.
Tý jo, tak to jsem nikdy neslyšela. Taky se nenalíčená necítím dobře, ale neporadím.
Ony ty šminky jsou docela nepříjemná chemie a voda je samozřejmě rozpouští i z voděodolnýh se můžou vylouhovávat.
Ber to jako nácvik sebepřijetí sebe sama, takové jaká jsi.
Já osobně nechápu, že jde někdo vůbec s make-upem do bazénu (i když voděodolným). Připadala bych si strašně hloupě.
@Anonymní píše:
Na stranakach maji napsane:Maminky do bazenu nenalicene..ale ze by fakt nemohl mit clovek ani tuzku na oci vodeodolnou?
Z vlastni zkušenosti ze dvou bazénů jen bez makeupu.
Popravdě, chodí tam i malá mimina a nemusí mít ve vodě rozpuštěné chemikálie z makeupu.
@Létavice1992 píše:
Já osobně nechápu, že jde někdo vůbec s make-upem do bazénu (i když voděodolným). Připadala bych si strašně hloupě.
Přesně jsi popsala mě myslenky.
Navíc je to neohleduplné k ostatním.
Já tužku na očích mívám a nikdo s tím problém neměl ani jsem u nás nečetla v pravidlech že by to bylo zakazany. Hlavu si teda nepotapim. Když jdu plavat sama, tak to se odlicuju protože to se potápím.
Chodím s dcerou od malička, už do třetího dětského bazénu a všude zakázáno. Asi by si toho tedy nevšimli, ale dost jsme se ze začátku i potapeli, takže i ty vodeodolne make-upy jdou do vody. Většinou mají tyto bazény zpřísnění h. pravidla.
Vem si plavecké brýle, pak nebude vidět, že nemáš namalované oči.:-)))
@Anonymní píše:
Zdravim.Vim ,ze mam hloupy dotaz, ale neda mi to.Od brezna budu s mym miminkem. chodit na plavani. Chtela jsem se zeptat, jak to tam funguje s make upem? Nesmim mit na sobe vubec nic? ani vodeodolnou tuzku na oci? pry se bude posledni lekce kamerovat a uplne nenalicena se stydim. Jak jste to resili vy??:-)
kvůli komu tam chodíš? je úplně jedno jak vypadáš, důležité je, že tam s dítětem jdeš a to je super. Neboj on to není žádný casting na matku roku ![]()
Jsi ve vodě, máš mokré vlasy a to k tomu patří. Make up do bazénu nepatří
U nás se to neřeší, ale upřímně nechápu, proč se líčit do bazénu
já nosím čepici a plavecké brýle. Ostatní maminky také. Tatínkové čepice nemívají… jako bazén pro děti je místo, kde se vážně neočekává, že se budeme někomu líbit…
Zdravim.Vim ,ze mam hloupy dotaz, ale neda mi to.Od brezna budu s mym miminkem. chodit na plavani. Chtela jsem se zeptat, jak to tam funguje s make upem? Nesmim mit na sobe vubec nic? ani vodeodolnou tuzku na oci? pry se bude posledni lekce kamerovat a uplne nenalicena se stydim. Jak jste to resili vy??:-)