Plavání miminek - Brno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
58
24.8.16 16:43

Plavání miminek - Brno

Ahoj maminky, chtěla jsem se zeptat na osobní zkušenosti s plaváním miminek v Brně. Kam jste chodily s miminkama plavat, jak jste byli spokojené a na co si dávat pozor. V září nám bude 6. měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
419
24.8.16 17:01

Ahoj, chodili jsme do hastrmanku v Modřicích. Spokojenost, budeme pokračovat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
24.8.16 17:14

JaSy Kids - uzasna lektorka Sylva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
24.8.16 17:16

Plaváčci na Lesné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
24.8.16 17:28

@Hrozina Myslíš Plaváčci? Na ty jsem se koukala a přemýšlím o nich :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
24.8.16 17:44

Jojo, Plaváčci na Tř. Generála Píky. Já jsem měla nejoblíbenější lektorku Bety, ale všechny byly milý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
24.8.16 17:50
@Hrozina píše:
Jojo, Plaváčci na Tř. Generála Píky. Já jsem měla nejoblíbenější lektorku Bety, ale všechny byly milý.

Taky jsem chodila, bylo to moc fajn. Od zari jsme prihlasene zas :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.16 18:15

Ehm.. Se vtirnu s dovolenim 8).. Ja na Lesnou chodivala plavat na vejsce a byla tam dycky docela studena voda a vubec chladno, nevadilo to detem? Navic, jestli si pamatuju, je tam jen chlorovana voda a mala ma dost citlivy oci, neni jeste nejaka kvalitni („nedelfinkovaci“) alternativa s jen castecne chlorovanou a dosolovanou ci ozonovanou vodou? A da se tam treba zaplatit jen ukazkova lekce? Nasi male bude v zari rok, ma to vubec jeste cenu? vodu ma rada a cely leto se nekde v prirode cvachtame, ale na koupaku jsme jeste nebyly. Diky! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
24.8.16 18:33

Nevím kam jsi chodila, ale ten bazén je nerezový, čistí se ionizací-takže chlór tam cítit rozhodně není, bývalo tam teplo a voda byla taky teplá-já jsem docela zmrzlina a jen tak někam nevlezu, tam v pohodě. Takže buď jsi chodila jinam, nebo se to od těch dob změnilo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
24.8.16 18:36

Pokud je malé rok, tak je to ideální věk, určitě to zkuste. S tou ukázkovou lekcí si nejsem jistá, něco se mně plete, že to jde, ale ruku do ohně za to nedám. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
24.8.16 18:41

@CaravaggioDaMerisi každá mluvíte o jiném bazénu, jedna o tesle- tam chodí plavat vysokoškoláci, je celkem chladný, není moc moderní a vůbec není vhodný na plavání s kojenci.
plavání pro kojence většinou bývá v samostatných bazénech, kde se voda ošetřuje jinak než chlorem. jsou to zmiňovaní plaváčci- kousek od zast Bieblova, filia ( kousek od Halasova náměstí), infinit (majdalenky), pak ještě různé bazény v jiných částech města- tuším hastrmánci atd. pokud chcete chodit sami a neplatit drahé instruktory, tak lze chodit vyhrané dny a hodiny na plavecký bazén lužánky, kde trenéři radí jak s dětmi plavat sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
24.8.16 18:56

Mám tady zdarma kupon pro nové zákazníky na zkušební lekci plavání nebo cvičení pro děti od 6 měsíců (Plaváčci), kdyby někdo chtěl, mohu za poštovné poslat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
24.8.16 19:17

Taky si myslím, že jsou to dva různé bazény - upřímně, nedovedu si představit, že si do bazénu k Plaváčkům jde dospělák zaplavat, připadá mně na to malý. Plaváčci jsou u posilovny a cvičícího studia Zone4 You, Tř. Generála Píky 11, Zastávka Bieblova nebo Fügnerova (z té byl bezpečnější přístup s kočárkem, nemuselo se přes rušnou silnici).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
24.8.16 21:29

@CaravaggioDaMerisi to je jiný bazén. Plaváčci mají vlastní bazén, kde jsou jen lekce plavání malých dětí, veřejnost tam vůbec nechodí. Voda je poměrně teplá (31 stupňů) a ionizovaná.

@Kacula02 Chodíme taky do Plaváčků už se dvěma dětmi a jsem velmi spokojená.
Na co si dát obecně pozor? 1)na teplotu vody 2)ideálně aby voda nebyla chlorovaná 3)zázemí (k dispozici ohrádky, přebalovací podložky, jídelní židličky, případně dětský koutek) 4)způsob výuky potápění, tzv. abeceda potápění. Ne všude to dělají správně a dětem můžou potápění spíš znechutit.
To vše se dá zjistit předem, pak je ještě důležité mít sympatickou lektorku, ale to poznáš, až tam zajdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.8.16 21:06

My jdeme též od 6. září poprvé a jsme přihlášení do Plaváčků na Lesné, tak jsem zvědavá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí