Plavání -14 měsíční miminko
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
plavání 14 měsíční miminko
Dobrý den, chtěla by jsem poradit jsem mladá maminka a chtěla by jsem se ze zeptat kdy a kde se můžou 14 měsíční miminko a kdy je čas do venkovního bazénku?
Děkuji za odpovědi
a rady moc by mě to pomohlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak my jsme zacali s dcerkou chodit plavat v 5 mesicich - primo plavani pro kojence v detskem centru. Ve venkovim bazenku byla dneska skoro cely den (rok ma na zacatku cervence) ![]()
- Citovat
- Upravit
Chodit plavat jsem začala když bylo malé 10 měsíců. Začala bych klidně dřív, kdyby malá vážila více a měla více posílené svaly. Chodíme do školního bazénu, na organizovaný kurz plavání. Do venkovního bazénku bych ji v tomhle vedru ráda dala. Ale bohužel nemám dúm se zahradou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Rodina18 my začali po 6. měsíci chodit na kurzy plavání.
No a pcek byl venku na zahradě v bazénku jak bylo teplo - ještě ani neuměl sedět., tak se tam válel na bříšku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, na přírodní koupaliště má čas, ale normální bazén už by mohla… asi bych se orientovala podle teploty vzduchu a vody a aby nebyla přes poledne na přímým slunci…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na plavani pro kojence chodime asi od 5 mesicu..a dnes(8mesicu) v tohle teple jsme napustili detsky bazenek a nez do nej tatinek s malou vlezli nalili jsme jeste asi 2-3 konvice teple vody. Byli tam spolu tak 10 minut a pak ven a rychle do sucheho. A mala v pohode. Pak jsme to jeste zopakovali 2 krat. Takze na chvili urcite muzes. A maminky dnes koupali tady deti i v rybnice. Takze urco muzes.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A myslíte bazén jako plaveckej nebo vyloženě ten dětskej bazének?
mi byli ve venkoním bazénu prvně loni jak byli tropy takže byl prohřatej a bylo mu tak 4-5 měsíců ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit