Ekzem, astma, infekce - plaváni kojenců

16.7.16 21:40

Ekzem,astma,infekce-plavani kojencu

Maminy, vim, ze tu je debat o plavani kojencu dosti. Ale me zajima primo, zda jste nekdo mel negativni zkusenost zejmena s ekzemem, ktery se rozvinul po plavani kojencu v chlorovane vode, ci s rozvinutim astma apod. Premyslim nad plavanim uz tak dva mesice a do tydne bud musim zaplatit a nebo ne. Tak shromazduji pro a proti. Moje lekarka mi rekla, proc ne…kamaradkam to zase vyslovne nedoporucili prave kvuli ekzemu, astma a jinym infekcim z vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21529
16.7.16 21:43

A nemáš možnost plavání ve slané vodě? To by byla optimální varianta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.7.16 21:45

Je tu jeden klub, ma ionizovanou vodu, ale tam se neda dostat. A slana neni nikde u nas, co tedy vim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85311
16.7.16 22:01

@NapoleonovaDesire my nemeli zadnou negativni zkusenost. Ekzem/kvasinku mela uz predtim, zacala jsem v te dobe drzet specialni dietu a chlorovana voda nam apise pomahala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85311
16.7.16 22:02

@NapoleonovaDesire do slane bych stejne nesla, dcera tu vodu z bazenu nekdy vypila a slana by ji skodila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
16.7.16 22:31

@NapoleonovaDesire My tedy sice chodíme do bazénu s ionizovanou vodou, ale mám více kamarádek i příbuzné, které chodí s dětmi do bazénu s chlorovanou vodou a problém s ekzémem nemá nikdo. Já chodím s dětmi do chlorované vody taky, mimo kurzy plavání, v létě na koupaliště, v zimě do akvaparku a jsou v pohodě, nikdy nic neměli. Jinak my rodiče jsme ekzematici, resp. já mám AE, z partnerovy strany jsou v rodině taky ekzémy a astma, z toho důvodu jsem chtěla mít ty kurzy v ionizované vodě, ale kdyby to nešlo, tak bych šla i do té chlorované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
27.7.16 16:31

S malou chodime na plavání od 5měsíců a bez jakýchkoliv problémů. Nikdy ji nic nebylo, žádný ekzém, vyrážka nic. Naopak bych řekla, že to velmi prospívá. Celou zimu neměla ani rýmu, takže jen doporučuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí