Plavání mimo kurz
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
plavání mimo kurz
Zdravím, máte tipy na plavání s 8mi měsíčním miminkem mimo předplacené kurzy v Praze? Nemůžeme najít bazén kam bychom s malou mohli, jelikož je mladší jednoho roku. Potřebujeme než zaplatíme kurz vyzkoušet, zda se v bazénu nebude bát. Díky! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Některé bazény pro kojenecké plavání jsou k víkendovém u pronájmu. Ale správný klub umožňuje minimálně jednu lekci vyzkoušet. Odkud přes jsi?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak měli by vás pustit do toho bazénu, kde probíhají ty kurzy
asi těžko budou měnit vždy složení vody před kurzem a pro ostatní lidi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bvr píše:
Zdravím, máte tipy na plavání s 8mi měsíčním miminkem mimo předplacené kurzy v Praze? Nemůžeme najít bazén kam bychom s malou mohli, jelikož je mladší jednoho roku. Potřebujeme než zaplatíme kurz vyzkoušet, zda se v bazénu nebude bát. Díky!
Tak zrovna v Praze mají všechny kvalitnější plavecké školičky v nabídce zkušební hodinu, takže není moc co řešit.
Kromě toho - většina dětí se chová jinak v kurzu (kde s ním pracuje kromě mámy někdo cizí a kde se dělají různé organizovanější hry) a jinak v bazénu jen s mámou… takže tento způsob zjišťování je celkem k ničemu.
Příspěvek upraven 25.01.22 v 11:24
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BohunkaP
Tak úplně k ničemu to nepovažuji. Je to obecně neznámé prostředí, takže je dle mého názoru fajn jí ukázat, že je vůbec někde víc vody, než ve vaně. Každopádně díky za tip se školičkami. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byla jsem kdysi párkrát s miminem v hotelu Step, ve Vysočanech, bylo to fajn.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Platanka píše:
Byla jsem kdysi párkrát s miminem v hotelu Step, ve Vysočanech, bylo to fajn.
Je potřeba se nějak speciálně do bazénu v hotelu Step hlásit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ráda bych oživila tuto diskuzi
máte někdo typ na bazén v Praze kam může 9 měsíční miminko? Ráda bych si šla s prckem vyzkoušet vodu. Kurzy u nás nepřipadají v úvahu. Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pěkný den, prosím chtěla bych se poradit, odkdy si myslíte, že je vhodné chodit do bazénku s dítětem? a měla bych raději vyhledávat bazén se slanou vodou?
- Citovat
- Upravit
Taky vyhledávám plavání s kojencem, většina kurzů nabízí pro nejmenší od 5 měsíců
Koukám na kurz v hotelu Juliš a ještě jeden bazen ve Stodůlkách
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem s malou chodila na placené lekce, ale pak i sama. Právě jsem techniku obkoukala při těch placených lekcích a pak jsem to s ní cvičila i sama.
- Citovat
- Upravit
Já chodím s dcerkou dvakrát týdne i mimo kurz, ale tak si spíše i víc hrajeme, nechci ji prostě přetáhnout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Berenka759 Kam prosím chodíte s miminkem plavat mimo kurz? Bohužel, kurz nezvládáme z logistických důvodů (mám každý týden jiný rozvrh ve škole), takže bychom potřebovali chodit spíš sami, nárazově.:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit