Plavání po kašli

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
791
9.11.16 16:15

plavání po kašli

Ahoj maminky, prosím radu. Dcera byla nachlazení, měla rýmu a kašel. Od soboty do pondělí se léčila a v úterý už šla do školy. dnes v noci a přes den už nekasle. A zítra mají plavání a ona chce moc jít a ja nevím zda by po oslabení organismu neměla mít týden pauzu, co myslíte? Aby se ji to nevrátili, ona na kašel přes zimu docela trpí. Ale od září to bylo první nachlazení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
9.11.16 16:16

My tedy týden po nemoci vždy měli klid, takže bych ji nepustila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1828
9.11.16 16:16

Nechala bych ji doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
9.11.16 16:21

Myslela jsem si to. No doma právě být nemůže chodíme do práce. Tak děti chodí do Béčka a to se ji nechce. To bude přemlouvání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
9.11.16 16:35

Jestli měla jen rýmu a kašel bez horeček, tak já bych pustila.
já jako dítě/puboš trpěla na šílený, hnusný rýmy, kdy jsem ani nemohla spát skrz plnej nos, a když jsme měli ve škole plavání, tak jsem se na to těšila jak na smilování, ta chlorovaná voda mi na docela dost hodin od rýmy pomohla, to byla úleva. a i si pamatuju, ajk jsem jednou seděla jak oukropeček, a jen popotahovala(tehdy mi bylo asi 11), aby si mě učitelka na ČJ, která to dobrovolný plavání vedla, nevšimla, že mám rýmu, a nezakázala mi to, tak si toho všimla, můj červenej nos nešel přehlídnout, a taky to okomentovala, že chlor mi ten nos pěkně protáhne.
záleží na tobě no, každej to bere jinak, já když nejsou horečky, únava a tak, tak to za nemoc po který je nutná rekonvalescence, enpovažuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15412
9.11.16 16:37

Jestli to proběhlo bez teplot, tak bych ji pustila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
9.11.16 17:37

Nechala bych urcite doma, aspon tyden po

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22817
9.11.16 18:40

Nech ji doma, ja to minule riskla a vratilo se ji to v horsim, takze marodime nakonec vsichni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
9.11.16 19:52

Tak jsme to odložili. Nepůjde raději. Jsem nově v práci a nemůžu chybět kdyby znova onemocněla. Minulý rok se ji kašel dost vracel. Mám z toho obavu i na letošní rok. Jeste náš čeká prohlídek mandlí na orl. Když ma kašel je na inhalatorech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
9.11.16 20:49

Tak ja bych teda pustila, ale ja jsem extrem. Kdybych mela pokazde davat tyden pauzu, asi by sedel doma furt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí