Plavání pro miminka Praha
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
plavání pro miminka
Ahoj holky,
do jakého bazénu v Praze chodíte plavat s miminkem? Jaký by jste mi doporučily a naopak. Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, my chodime s malym do Vydryska na Floru. Zatim jsme meli jen jednu hodinu, ale jsem maximalne spokojena. Jak pristup tak prostredi perfektni. Bazen je jen pro kojence a deti predskolniho veku (takze ne pro verejnost), tepla voda, max 4deti ve skupine (stejny vek a pokrocilost). Doporucuji! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
já se právě vrátila z první lekce tady Je to tam malinký, ale krásný, slaná voda,čisto. Instruktorka od rány, to se mi líbilo. Ale byla to první hodina, tak se to může ještě změnit, i když zatím z toho mám ty nejlepší dojmy.
Možná by stálo za to upřesnit část Prahy, která by ti vyhovovala nejvíc.
Chodila jsem i sem , je to sice v centru, ale voda s chlorem a když jezdíš autem, (já plavala s oběma holkama, takže auto bylo nutnost), nasčítají se ti k tomu peníze za parkovné. Ale zase tam byli moc milí, mohla sis tam pak dát kafe, posedět…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Známá začla chodit do Dolních Břežan (nedaleko Zbraslavi). Prý je to tam dobré s novým nerez bazénem či co. Stačí zadat do vyhledávače.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ivana_xxx píše:
nettie a jaká je cena ? nenašla jsem to tam
Myslím, že podobná jako jinde po Praze-3.600 za 10 lekcí ![]()
Třeba ten Vydrýsek byl o trochu levnější, ale když jsem připočítala to parkovné, vyšlo mě to dráž. A navíc ta chlorovaná voda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já chodím, teda jezdím, s viktorem do dolních břežan do studia skokánek. je to tam super. krásné prostředí, nerezový bazén, kavárnička s hernou a velmi příjemné lektorky.
se starší jsem chodila do Modřan do Teda, teď to má snad klub kenny a kamarádka říkala, že to tam není nic moc. ještě jsem chodila do Holmes place na smíchově. ale tam je bazén i pro veřejnost, je studenější a zázemí v šatnách dost strohé - podložky položené v šatnách do fitka na zemi… ale zase se tam pak chodilo do vířivky. ale je to už 3 roky zpátky, tak možná změnili a vylepšili podmínky…
- Citovat
- Upravit
Pozor na baby club Plaváček!
Pozor na baby club Plaváček!!! Při srovnání se zkušeností s řadou dalších kursů plavání pro děti jsou kursy Plaváčku JEDNOZNAČNĚ NEJHORŠÍ, až odstrašující. Naše výuka probíhala takto:
- deklarovaným cílem první hodiny byl „první ponor“. Z mého pohledu poněkud šílenost pro 6měsíční děti, které jsou v bazénu poprvé v životě,
- brzy po úvodu začala lektorka děti skutečně nuceně potápět,
- naprostá většina dětí kursu nesla tento přístup velmi špatně (brečely, byly v šoku), lektorka na to nedokázala nijak reagovat,
- v podstatě nic jiného než potápění dětí na programu první hodiny nebylo.
Po takovéto první hodině jsme se vcelku pochopitelně z kursu odhlásili. Na rozdíl od ostatních škol, které obvykle nabízejí první hodinu zdarma „na odzkoušení“, Plaváček požaduje peníze předem. Při stornování kursu vám pak z částky strhnou
- 20 % storno poplatek (při ceně kursu cca 4 800,– Kč jde o 960,– Kč!)
- úhradu navštívených hodin, tj. v našem případě i té první hodiny, se kterou jsme byli nespokojeni (370,– Kč)
Za zkušební první hodinu tak v podstatě Plaváčku zaplatíte NENÁVRATNĚ VÍCE NEŽ 1 300,– Kč!!!
Po celém zážitku z plavání a DALŠÍM zážitku při pokusu o dohodu (…neúspěšném, trvali na svém…) už jsem se nedivil, proč je na stránkách Plaváčku odkaz na neméně šílené kursy létání miminek…
Pokud uvažujete nad přihláškou do Plaváčku, doporučuji zvážit výše zmíněné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravim.my chodime na sutku v bohnicich…kurz tam stoji 3800 ale ja nasla slevu na www.odmaminky.cz
Byla sem zatim jen na jedne hodine ale spokojenost. instruktorka paradni.sme tam ctyri takze se krasne stiha venovat vsem. bazen je jen pro mimca ma devadesat cm hloubku…jo a s tou slevou me to vyslo na 2280 za deset lekci
za nas spokojenost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My chodíme do Delfínku na Šutku, instruktorka Jana je skvělá. Dcera se vždycky moc těší. Nejlevnější plavání v Praze, co znám. 1 lekce stojí 270 Kč, plavání 30 min, ale vstup na 2 hodiny, k dispozici herna, parní sauna zdarma, doprovod taky zdarma (a může do velkého bazénu!). Voda čistá, teplá.
Jedinou výtku mám k manipulaci s miminky, nejedou podle Kiedroňové, dítě se např. drží v sedě, i když ještě nesedí, ale na tu chvilku a pod vodou to snad nevadí.
Chodíme od 9 měs. a dcera už sama skáče do vody a plave pod vodou cca 1,5 m, strašně se u toho těší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já chodim na Prahu 11 (jedenactka vodní svět) a zatim taky spokojenost. Byly jsme dvakrát. Lekce 30 minut za 290,–, ale kurz jich ma 20, takže 5800. Je tam ale promakany systém náhrad předem, tzn
Ještě jsem nechyběla, ale už mohu nahrazovat. Takže doufám, ze tech 20 lekci vychodime. Navíc se daly pevadet lekce mezi pololetimi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit