Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holčiny,
chtěla bych začít chodit do plavání pro těhotné v Ostravě. Jen nevím, kam se přihlásit. Nemáte některá zkušenosti s kvalitou personálu, kurzu plavání v Ostravě? Od kterého tt je vhodné začít chodit na tento kurz?
Díky za všechny odpovědi
ahoj Ivule
Ahoj, koukám, že jsi z Hrabůvky. Vím, že plavání pro těhulky bylo vloni v bazéně školy Alberta Kučery. Chodila tam kámoška, líbilo se jí tam moc. Já tam semtam chodím na plavčo s Vilíkem, je to tam hezké, nové, čisťounké, akorát mi se zdá, že je tam docela studená voda (17-18°C). Jsem ale zhýčkaná Delfínkem ![]()
Apropos, proč mezi nás nepřijdeš do Severomoraváčku?
Přijď! ![]()
Lucie a Vilík
To Bergia
Ahoj určitě se zajdu na bazen na Dubině podívat. Ještě jsem tam nebyla, já normálně chodím na Vítek nebo do Poruby. Mezi Severomoraváčky se zajdu juknout, zatím jsem jen v Červňátkách 2007.
Díky Ivule
Ahoj Ivo
plavani pro tehotne je tusim v Imperialu v morske vode. Je to asi ale drazsi,tusim okolo 130 kc na hodinu. Tak se zkus poptat.
A jeste koukni tady :
http://www.mnof.cz/…v_bazenu.php
cau nat
Pokud je v Impíku mořská voda, tak by to bylo super. Jsem ekzematička a mořská voda mi dělá dobře, ale žel finance nedovolují jezdit každý rok k moři. No nemůžu mít všechno. Ale tohle by mi mohlo taky pomoct. Díky za tip, zkusím shánět informace.
Ivule
VIm ze se tam chodilo plavat pres tehotenske cviceni,ktere vedla pani Curdova, jestli to ma ona nejak zajistene nebo to je pro verejnost to nevim.
tady mas kontakt :
Pro bližší informace volejte na tel. čísla 596 717 084 nebo 606 720 987, nebo pište na dulyservis@seznam.cz.
Středy - od 8:45 - 11:15h cvičení a plavání v úžasném bazénu se slanou vodou v luxusním hotelu Imperiál v centru Ostravy.
je to z http://www.emitex.cz/showpage.php?…
nat
VIm ze se tam chodilo plavat pres tehotenske cviceni,ktere vedla pani Curdova, jestli to ma ona nejak zajistene nebo to je pro verejnost to nevim.
tady mas kontakt :
Pro bližší informace volejte na tel. čísla 596 717 084 nebo 606 720 987, nebo pište na dulyservis@seznam.cz.
Středy - od 8:45 - 11:15h cvičení a plavání v úžasném bazénu se slanou vodou v luxusním hotelu Imperiál v centru Ostravy.
je to z http://www.emitex.cz/showpage.php?…
nat
Ahoj Nat,
díky za informace. Teď jsem dokonce zjistila, že firma Emitex je nájemníkem v našem objektu. Tak se můžu dokonce juknout co skutečně dělají pro mimča a dokonce si to i ošahat. Myslela jsem si, že šijou věci pro rybáře a tak. No člověk se pořád učí. Díky za info určitě se mi bude hodit.
Ivule
Ve vasem objektu?? Primo v tom baraku kde je emitex pracuju,tak se mozna potkavame? ![]()
nat
To Nat
já v tom objektu nepracuju, ale kolegyně tam má kancelář.Tak tam občas docházím. Ale třeba se tam někdy potkáme.
Ivule
Je to možné, ale moc často tam nechodím. Někdy jsem sedávala i na vrátnici, jako zástup za nemocné vrátné. Taková holka pro všechno.
Ivule
Ahojky holky, prosím Vás, chtěla jsem se zeptat, zda nevíte o nějakém dobrém plavání pro těhotné v centru nebo poblíž Ostravy? Díky moc za tipy a rady ![]()
Dobrý den, chtěla jsem Vás poprosit bydlím v Ostravě Hrabůvce, chtěla jsem se zeptat nevíte o nějakém plavání pro těhotné? děkuji za odpověd Martina.
@martule001 píše:
Dobrý den, chtěla jsem Vás poprosit bydlím v Ostravě Hrabůvce, chtěla jsem se zeptat nevíte o nějakém plavání pro těhotné? děkuji za odpověd Martina.
Zdravím, taky se po něčem sháním, ale vidím to asi na plavání pro těhotné společně s předporodním kurzem ve Fryčovicích v bazénu.