Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
od včerejška mě šíleně bolí vaječníky. Naposledy mě takhle bolely, než jsem začala brát HA, před menstruací. Ale teďka mám mít menstruaci až za 14 dní. HA už od srpna neberu. Myslíte, že by bolest vaječníků mohla být příznakem těhotenství? Žádné jiné příznaky nemám
Terko a neni to OVULACE??? Kdyz pises 14 dni pred MS
No jestli si myslis ze jsi tehotna, neni nic lehsiho nez testovat, ale spis bych rekla tu OVU
K
Anebo jsi pristydla… Nebo to muze mit souvislost se zmenou metabolismu pri diete…
Asi bych zkusila par dni pockat. A uvidis.
Lesina
Take bych se priklanela k OVU… Jinak s testovanim budes muset pockat az do potencialne prosvihnute menstruace, ale doporucuji jeste pockat tak 4 dny NEJMENE po te prosvihle MS… Ale i tak drzim palce:-). L.
to tterka- spíš bych řekla že to bude ovu , … taky to mívám , je to skoro jako když by ti měl každou chvíli prasknout apendix…pokud to nepřejde tak do 36 hod , asi by bylo lepší navštívat dr…
Také se přikláním k ovu. Minulý měsíc jsem byla taky takhle vyděšená. V polovině braní tablíčka HA mě začala bolet prsa a pobolívat podbřišek. To jsem měla jen jednou v životě a to jsem pak zjistila těhu. Tentokrát to teda těhu nebylo
, ale víc holek v mém okolí tohle mívá v polovině braní HA. Taky jsem byla vyděšená. Ale nastydnutí to být může taky, tak pozor na to!!!!!!
Ahoj, měla bys změřit teplotu a podle ní určitě poznáš, co to bude, taky si myslím, že to bude ovu.
tterka píše:
Ahoj holky,
od včerejška mě šíleně bolí vaječníky. Naposledy mě takhle bolely, než jsem začala brát HA, před menstruací. Ale teďka mám mít menstruaci až za 14 dní. HA už od srpna neberu. Myslíte, že by bolest vaječníků mohla být příznakem těhotenství? Žádné jiné příznaky nemám
Ja som bola vcera u dr. s tymto istym problemom, 10 r. som brala HA a teraz som vy:,–(ila, mam 26r. a on mi povedal, ze to uz budem mat vzdy v strede MZ, raz totiz pracuje jeden vajecnik a na druhy mesiac druhy. Mame sa snazit a tak sa snazime
mozno s toho nieco bude, no mam aj zaroven taky mensi strach, ze co a ako, nic o tychto veciach este neviem…
Pokud jsi cca v puli cyklu bude to ovu! Mne pomahalo vinecko a teplicko - jako pri menzes jarka
Řekla bych že to může být ovulace ale i těhotenství - to ti asi moc nepomohlo co? Je mi líto, ale já občas tyhle bolesti mívala při ovulaci, ale měla jsem je i cca tři až čtyři neděle po otěhotnění (dodnes nevím proč) ale za dva dny to přestalo. Takže ti asi nezbyde nic jiného než těhotenský test.
Ahojki,
pokud ti nevynechala menstruace a jsi v půli cyklu tak je to 99% ovulace Jarka