Plavání s kojencem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Plavání s kojencem
ahoj, chtěla bych se zeptat, kolik Vás stojí kojenecké plavání, pokud s mimčama chodíte plavat ?
Já jsem našla bazének v Modřanech, kde chtějí za 15-25mim 290,– (je to pro mimča do 5měsíců, jsou samotné v mini bazénku) a pak 30min ve velkém bazénku pro děti od 6měsíců taky za 290,–
díky
Terka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
To je teda sila, celkem verim, ze kdyz je tam to mimi samotne, tak tech 290,– Kc to muze stat, ale pokud je jich tam vic, tak to se mi zda dost drahe, ovsem, ja jsem z Brna, takze mame asi jine ceny.
Mej se krasne
Kacica
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj!
my jsme teda opava, coz jsou asi jiny ceny nez praha, ale nas stoji 13 lekci 1400,– (je to plavani od 6 mesicu, takze je nas tam vic (vetsinou 4mamky + 4 mimca) za 290,– na lekci bych do toho asi nesla.. zkus jine plavco.. v praze jich je urco vic!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem z Prachatic, plavání stojí 2000,– Kč, je to asi 12 lekcí po 20 minutách. Taky nic levnýho, ale chceme začít chodit, malýmu od kámošky se to moc líbilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
plaveme na Mělníku s Aqua Clubem Nemo, 14 lekcí za 1680 Kč, při pokračování v dalším kurzu mají slevu 100 Kč.
Lasička
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Plavem za 300Kč za lekci tj 10 lekcí 3000Kč, je to v Praze normální cena. Pražské plavání seženeš zhruba od 250 do 350 Kč na lekci. Spíš si zjisti od maminek co tam plavou, jak funguje systém náhrad v případě nemoci, jaké je tam zázemí na nakrmení po plavání a omrkni si (u většiny klubů lze shlédnout nebo dokonce absolvovat vzorovou lekci) jak ti sedí přístup instruktorek (plavacích tet)
.
Bludička plavající s oběma dětmi od narození
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
my jsme z Brna, plavco nas stoji 10lekci 1400Kc, kdyz chodi do plavni sourozenci (ruzne stari do ruznych kurzu), tak se plati za jednoho 1200Kc. Plaveme od 3.mesicu, je nas tak 5-8na lekci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My to máme v Juklíku jedna lekce za 305,–. Je to hodně, ale jsou jednoznačně nejlepší, ideální zázemí a nejprofesionálnější přístup. Podle mě je to dobrá investice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kladno 1960,–Kč za 8 lekcí.
Taky mě cena nejdřív šokovala, ale je tam prý 1 instruktorka na 1 mimčo (4 mimi v bazénku) a opravdu se prý hodně věnují. Tak to nejspíš taky půjdeme zkusit.
Camilla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. My plaveme v Rokycanech a je to za 95 Kč za lekci- to je přibližně 40 minut vodní zábavy. Instruktorka i zázemí OK, takže velká spokojenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
na vše, co vás zajímá, se také ptejte odbornice v Poradně plavání kojenců a dětí, ráda Vám poradí.
Přeji pěkný den ![]()
adminka Eliška
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
plavání ročního dítěte
Dobrý večer maminky,
Chtěla bych se zeptat, dokáže roční dítě udržet dech pod vodou, bez jakéhokoliv upozornění, že se bude potápět, jak se to učí na lekecích plavání pro batolata?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
my budeme plavat od 6 měsíců v Liberci (začínáme plavat na začátku července) a bude nás to stát 2340,– / 9 lekcí. Lekce trvá 30min a plave se ve vířivkách po 4 dětech (+ rodič)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdyz si to tak ctu, tak me mrzi ze sjem s prcek mtaky nikam moc nechodila na plavani. vzdycky jsem se bala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit