Plavání s miminkem

Anonymní
25.10.11 15:33

Plavání s miminkem

Dobrý den,

chtěla bych Vás všechny maminky varovat před Clubem vodních dětí paní Hladíkové, protože to co jsem zažila v hotelu Praha nikomu nepřeji. Voda studená pro roční děti 24 stupňů, lektorka chodí stále pozdě, pomůcky nejsou, informace paní Hladíkové se liší od informací lektorky. Pozor na jejich upoutávky. Do toho všeho chceme vrátit peníze za neodplavané hodiny a to se paní majitelce evidentně nechce. Takže mám u ní 1750 Kč, které už asi nikdy neuvidím.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27007
25.10.11 15:47
Anonymní píše:
Dobrý den,chtěla bych Vás všechny maminky varovat před Clubem vodních dětí paní Hladíkové, protože to co jsem zažila v hotelu Praha nikomu nepřeji. Voda studená pro roční děti 24 stupňů, lektorka chodí stále pozdě, pomůcky nejsou, informace paní Hladíkové se liší od informací lektorky. Pozor na jejich upoutávky. Do toho všeho chceme vrátit peníze za neodplavané hodiny a to se paní majitelce evidentně nechce. Takže mám u ní 1750 Kč, které už asi nikdy neuvidím.

24 stupnu????brr to je šílený 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
25.10.11 15:50

24° je málo i pro mě - natoz pro prckky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
25.10.11 15:51

přesně tak…do toho nevleze ani dospělý člověk!!! a lektorka pokud přišla tak přišla pozdě, tedy pokud přišla! A na základě těchto argumentů se nemůžu bránit? jsem fakt bezradná, naštvaná.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
25.10.11 15:52
Anonymní píše:
Dobrý den,chtěla bych Vás všechny maminky varovat před Clubem vodních dětí paní Hladíkové, protože to co jsem zažila v hotelu Praha nikomu nepřeji. Voda studená pro roční děti 24 stupňů, lektorka chodí stále pozdě, pomůcky nejsou, informace paní Hladíkové se liší od informací lektorky. Pozor na jejich upoutávky. Do toho všeho chceme vrátit peníze za neodplavané hodiny a to se paní majitelce evidentně nechce. Takže mám u ní 1750 Kč, které už asi nikdy neuvidím.

Vrátit peníze? Záleží asi z jakého důvodu jste skončila a jak zněla smlouva? Asi by se měla vyjádřit i protistrana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
25.10.11 15:53

Tu teplotu chápu, ale to vrácení peněz je otázka :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
25.10.11 15:57

to určitě, ale to by musela paní Hladíková reagovat na maily a brát telefony. Kurz byl úplně na začátku a já jsem 2800 Kč platila s rodičovského příspěvku. Nechce se mi smířit s tím, že už nikdy svoje peníze neuvidím.
Smlouva ani není podepsaná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.3.12 14:54

POZOR NA baby club ŠIKULKA v Č.B.

DÍTĚ MI ONEMOCNĚLO DÍKY /KVALITNÍ/ vodě v bazénu v BABY CLUBU ŠIKULKA V Č.B.,dle dalších reakcí nejsem sama, dokonce jsou případy zánetu vpochvě u malinkých holčiček a představte si dávat miminku tabletu do pochvičky…
CHCI VÁS VAAROVAT PŘED PLATBOU -PŘEDEM. JE TO SICE O MALINKO LEVNĚJŠÍ, ALE PROBERE VÁS TO AŽ ZJISTÍTE, ŽE KURZ PLAVÁNÍ PRO MIMČO STOJÍ 220KČ A JE TO ZA 30MIN.
protože nám hrozilo ze 2000,–Kč návtratnost jen 40%, čekali jsme , že se to třeba nejak upraví a poslušně omlouvali hodiny, které si můžeme ,prý,nahradit, jenže všechny jiné kurzy stojí kolem 80Kč, na což už se nehledí a bylo mi řečeno, že ani na to není nárok , protože už máme přez půlku kurzu za sebou. navštívili jsme plavání 3× z 9 , jenže oni počítají i ty omluvené návštěvy AHAAAA. :cert:
TAKŽE POZOR, CHYTROLÍNI JSOU VŠUDE, A MAMČI ABY SI PENÍZKY POTOM TISKLY! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
2.4.13 11:48

přídávám se ke stížnosti

Ahoj maminky, chtěla bych se přidala ke stížnosti na Club Vodních dětí paní Hladíkové - tentorkát přestěhovaného do Jesenice…voda v bazénu je věčně studená, v šatně je málo přebalovacích půltů, je skoro nemožné a nereální vybrat si náhradu za hodinu, kdy byl syn nemocný, bazén neskutečně špinavý a ve sprchách už ani neteče teplá voda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí