Kojenecké plavání a řídká stolice
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kojenecké plavání a řídká stolice
Ahoj, chodím s dcerou (8 měsíců) na kojenecké plavání, má plavky Popolini. Zajímalo by mně, jestli udrží i řídkou stolici - Emě rostou zuby a nemá úplně průjem, spíš takovou vaječinu. Takže se teď rozhoduju, jestli jít zítra plavat nebo ne…pokakalo se vám někdy děcko v bazénu, nebo je ten jejich mozeček tak zaměstnaný, že na to nemají čas? díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Holky trpěly na řidčí stolici taky a nikdy to v bazénu nepustili… dávám teda ty plavací plenky z DM. Pokud je to ale zrovna víc, tak bych jedno plavání vynechala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
helička píše:
Je to tak 3× denně, ale zrovna v čase plavání
Nikdy mi dite nepustilo v bazenu ani bridu, nakonec- plavala jsem uz od mrnavyho mimina, ktery kadilo treba 10× denne. . Ale pokud si nejsi jista, asi bych dala plavaci plinu- jednorazovku a mozna pro sichr pres to i ty plavky. Pustit by to nemelo nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja se o tom bavila s instruktorkou co ji mame na plavani. Pry se s tim za celou karieru co uci deti setkala asi 2×, ze by se ji tam dite pokadilo.
Stejne jako pokadit se tam muze i poblinkat a tomu nezabranis uz vubec. Ja bych si s tim hlavu nelamala.
Teda pokud si jses jista, ze je to od zubu a nema nejaky strevni problem. To bych ji pak samozrejme nebrala nikam, kam chodej dalsi deti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mono, děkuju to jsem potřebovala slyšet ![]()
jsem si jistá, že je to od zubu…samozřejmě, že kdyby to byly střevní problémy nikam bych jí nebrala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chodili jsme plavat a můj syn měl řídkou stolici snad do roka
a to i několikrát denně. Ale do bazénu to nikdy nepustil (ani žádné jiné dítě z kurzu). Dávala jsem mu tedy tu plavací plenku, takže s plavečkami neporadím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naše šikulka to do bazénu pustila, plavky to neudrží. Lektorka to vylovila takovým sítem, nijak to neřešila. Ještě se to stalo jednou i jinému miminku z našeho kurzu. Takže stát se to může:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Adullka píše:
Naše šikulka to do bazénu pustila, plavky to neudrží. Lektorka to vylovila takovým sítem, nijak to neřešila. Ještě se to stalo jednou i jinému miminku z našeho kurzu. Takže stát se to může:)
To by me zajimalo, jak lovi tu tekutou stolici ![]()
U nas kdyz se neco takovyho stane, tak vypoustej bazen a dalsi kurzy na ten den se rusi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Právě že u nás by taky měnili vodu a účtují si za to 5tisíc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jestli ma ridkou jenom vyjimecne, tak tu hodinu preloz na jindy, kdyz se bojis tam s ni jit. Je fakt, ze pet litru je docela palka.
Ja bych se s klukama nikam nedostala, protoze oni jeste tuhy hovinko snad ani nemeli. Obcas se jim povede plastelina, ale to jen vyjimecne
. Takze ja chodim i s ridkou a doufam, ze to tam nepustej. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mona77 píše:
Tak jestli ma ridkou jenom vyjimecne, tak tu hodinu preloz na jindy, kdyz se bojis tam s ni jit. Je fakt, ze pet litru je docela palka.
Ja bych se s klukama nikam nedostala, protoze oni jeste tuhy hovinko snad ani nemeli. Obcas se jim povede plastelina, ale to jen vyjimecne. Takze ja chodim i s ridkou a doufam, ze to tam nepustej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit