Plavání se synem, ale těhotná

4243
9.1.12 20:24

Plavání se synem, ale těhotná

Prosím o radu, chodíme se synem od 8týdnů po narození plavat, má 2r a 8měs. Zjistila jsem těhu. Nechci ale aby o plavčo přišel. Otec v práci, babi i děda též a tchánovci daleko. Dávat si tampóny? Nebo raději ne? Jaké? Máme ve středu plavčo a k lékaři jdu až v pondělí. Díky za pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
129
9.1.12 20:28

Ahoj, já jsem s dcerkou plavala až do termínu :mrgreen: . Měli jsme super lektorku. Když to šlo, tak jsme si Ivu střídaly během hodiny. Takže za mě, jestli nebudeš mít problémy, jde to úplně v pohodě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
9.1.12 20:30

Mozna bych to omezila, az by se blizil termin, kvuli nejakym infekcim a tak, ale jinak se bazen a plavani tehotnym naopak doporucuje, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
9.1.12 20:30

Žádné tampóny? Uvidím tedy, má strach z kvasinek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
9.1.12 20:31

Bez tampónů :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
9.1.12 20:33

Já jsem se synem chodila plavat až do dvou měsíců před termínem, pak nám skončil kurz :). bez tamponů, bez ničeho… Zvlášť v bazénu jen pro dětské plavání (aspoň tam jsme chodili my) jsem se žádných infekcí nebála :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrustice
9.1.12 20:34

Existují nějaké speciální tampóny určené na plavání a jsou i pro těhotné. Kamarádka je měla.

• Citovat
  • Upravit
1366
9.1.12 20:34

ahoj, já chodila během těhotenství plavat a tampon jsem si brala, ty spec do vody. ale já chodila do veřejného bazénu v tom na plavču pro děti možná žádná infekce nehrozí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
9.1.12 20:39
Osmanka píše:
Prosím o radu, chodíme se synem od 8týdnů po narození plavat, má 2r a 8měs. Zjistila jsem těhu. Nechci ale aby o plavčo přišel. Otec v práci, babi i děda též a tchánovci daleko. Dávat si tampóny? Nebo raději ne? Jaké? Máme ve středu plavčo a k lékaři jdu až v pondělí. Díky za pomoc.

Tampony jsem nedávala, plavala jsem se synem až do porodu. Jediné, co jsem nedělala byllo vyhazování do výšky, to si ho vždycky vzala lektorka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
9.1.12 20:42

tady názor lékaře na www.porodnice.cz . četla jsem už to vícekrát

http://www.porodnice.cz/…alni-tampony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4415
9.1.12 20:50

Mě dr. řekl, když do bazénu tak bez tamponu, nasákne vodu a pak ho máš v sobě a spíš hrozí nějaká infekce. A určitě chodíš plavat do bazénu pro dětičky, takže tam ta voda je daleko víc hlídaná než někde v plavečáku, tak bych se nebála a vesele chodila dál, pokud ti to jinak nebude vadit. A ještě mi dr. říkal, kdybych byla náchylnější na infekce, že je po koupání dobrý výplach - v lékárně ke koupi.
Chodila jsem plavat celé těhu a vpoho, bez výplachů, tamponů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6866
9.1.12 20:51

Chodila jsem plavat až do konce. poslední lekci jsme měli ten týden co jsem rodila. Nic jsem nechytila a to do toho bazénu chodila plavat celá škola u které ten bazén stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
9.1.12 20:53

Chodila jsem na plavání bez tamponu i jako těhu. Ale mužeš použít tampony napuštěné jakousi vaselinou :palec: a jsou i nějaké čípky - zeptej se dr. Pokud netrpíš na nějaké časté infekce, tak bych chodila dál :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihlasena werryjane
9.1.12 21:05

Ahoj, ja chodila behem prvniho tehotenstvi plavat cca 2× tydne az uplne dokonce, byla jsem snad jeste dva dny prer tim, nez se mala narodila. Nikdy me nenapadlo, ze bych mela mit nejaky tampon a zadnou infekci jsem nechytla. Ted jsem tehotna podruhe a zase zacinam. Podle me nej pohyb pro tehotne :).

• Citovat
  • Upravit
4706
9.1.12 21:10

ALE V TĚCH bazenech pro prcky by měla být voda čistá nee??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí