Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
chtěla jsem se Vás zeptat jestli máte někdo také zkušenosti s pohyby ze začátku jen v leže. Jsem 21tt a pohyby cítím už cca 2 týdny. Cítím je zatím ale jen když ležím - někdy jsou slabší někdy i dost silné. V sedě jsem cítila pohyby zatím jen 2× a ve stoje jsem pohyby ještě necítila vůbec. Je to normální? Máte s tím některá zkušenost? díky ![]()
meduzza píše:U mě to tak taky bylo
a kdy jsi začala cítit pohyby normálně i ve stoje?
Je to normální. Já jsem ze začátku cítila pohyby v polosedu a v lehu. Až časem normálně v sedě a ve stoje to bylo za dost dlouho.
Aspera píše:
Je to normální. Já jsem ze začátku cítila pohyby v polosedu a v lehu. Až časem normálně v sedě a ve stoje to bylo za dost dlouho.
No v polosedu taky cítím pohyby jen úplně v sedu a ve stoje necítím…tak uvidíme kdy to přijde… ![]()
ahojky,neboj u mě to bylo to samé cítila jsem malou jen v leže ted jsem v 29tt a je to sílá
.. vnoci mě často vzbudí a převaluje se tam sranda se na to dívat,přeji hodně štěstí a ničeho se neboj to přijde ![]()
Za celé těhotenství jsem pohyby cítila vestoje snad jen jednou, vsedě málokdy, jen když jsem zhluboka dýchala a vleže pak pravidleně večer. Asi ne každé mimi dělá v břiše kotrmelce ![]()
tak tro závidím, u mě je to fakt něco někdy je v klídku,ale někdy teda se nestačím divit co tam dělá samej kopanec do žeber a břicha někdy ej to až nepříjemné… ale je to zábava se na to dívat jak se vám břicho vlní
![]()
Tak já v sedě cejtim jen kopání do močáku, ve stoje ted občas rejpání do žeber, jinak se projevuje až večer když si v klidu lehnu a to vypadá jak kdyby nemohl najít tu správnou polohu na spinkání, jsem 27tt…dokonce jsem někde četla, že když právě přes den neco děláte, třeba i jen jdete na procházku, tak to mimi vnímá jako houpání (třeba při uspávání) a jakmile jste v klidu stává se z něj malej fotbalista
Holky díky moc. jsem teď klidná…
A je fakt, že večer když si lehnu je to cítit občas jak kdyby tam dělal malej kotrmelce… ![]()
AnnaP píše:
Holky díky moc. jsem teď klidná…A je fakt, že večer když si lehnu je to cítit občas jak kdyby tam dělal malej kotrmelce…
A to si počkej až mimi zkusí kotrmelec po 30tt. To je pak aspoň zážitek.
Ahoj, já cítím pohyby od 18+4tt-ve dne i v noci, v sedě i v leže.A když ležím, tak už je vidím i na bříšku-když malá hodně kopne ![]()
malamamca píše:
Tak já v sedě cejtim jen kopání do močáku, ve stoje ted občas rejpání do žeber, jinak se projevuje až večer když si v klidu lehnu a to vypadá jak kdyby nemohl najít tu správnou polohu na spinkání, jsem 27tt…dokonce jsem někde četla, že když právě přes den neco děláte, třeba i jen jdete na procházku, tak to mimi vnímá jako houpání (třeba při uspávání) a jakmile jste v klidu stává se z něj malej fotbalista
no přesně, když něco dělám, tak je relativně klid, ale jak zalehnu, tak to začne
Zatím jsme koncem pánevním,takže kopáníčko do močáku, to znám taky dobře. KOukala jsem malamamco,ze budeme rodit chvilku od sebe - v Plzni. ![]()
Frema77 píše:malamamca píše:no přesně, když něco dělám, tak je relativně klid, ale jak zalehnu, tak to začne
Tak já v sedě cejtim jen kopání do močáku, ve stoje ted občas rejpání do žeber, jinak se projevuje až večer když si v klidu lehnu a to vypadá jak kdyby nemohl najít tu správnou polohu na spinkání, jsem 27tt…dokonce jsem někde četla, že když právě přes den neco děláte, třeba i jen jdete na procházku, tak to mimi vnímá jako houpání (třeba při uspávání) a jakmile jste v klidu stává se z něj malej fotbalistaZatím jsme koncem pánevním,takže kopáníčko do močáku, to znám taky dobře. KOukala jsem malamamco,ze budeme rodit chvilku od sebe - v Plzni.