Pohyby jen v leže

689
9.1.12 13:16

Pohyby jen v leže

Ahoj holky,
chtěla jsem se Vás zeptat jestli máte někdo také zkušenosti s pohyby ze začátku jen v leže. Jsem 21tt a pohyby cítím už cca 2 týdny. Cítím je zatím ale jen když ležím - někdy jsou slabší někdy i dost silné. V sedě jsem cítila pohyby zatím jen 2× a ve stoje jsem pohyby ještě necítila vůbec. Je to normální? Máte s tím některá zkušenost? díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10141
9.1.12 13:19

.

Příspěvek upraven 03.08.22 v 07:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
9.1.12 13:20
meduzza píše:U mě to tak taky bylo :)

a kdy jsi začala cítit pohyby normálně i ve stoje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30313
9.1.12 13:28

Je to normální. Já jsem ze začátku cítila pohyby v polosedu a v lehu. Až časem normálně v sedě a ve stoje to bylo za dost dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
9.1.12 13:36
Aspera píše:
Je to normální. Já jsem ze začátku cítila pohyby v polosedu a v lehu. Až časem normálně v sedě a ve stoje to bylo za dost dlouho.

No v polosedu taky cítím pohyby jen úplně v sedu a ve stoje necítím…tak uvidíme kdy to přijde… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
9.1.12 13:36

ahojky,neboj u mě to bylo to samé cítila jsem malou jen v leže ted jsem v 29tt a je to sílá :D :lol: .. vnoci mě často vzbudí a převaluje se tam sranda se na to dívat,přeji hodně štěstí a ničeho se neboj to přijde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6939
9.1.12 13:38

Za celé těhotenství jsem pohyby cítila vestoje snad jen jednou, vsedě málokdy, jen když jsem zhluboka dýchala a vleže pak pravidleně večer. Asi ne každé mimi dělá v břiše kotrmelce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4999
9.1.12 13:45

tak tro závidím, u mě je to fakt něco někdy je v klídku,ale někdy teda se nestačím divit co tam dělá samej kopanec do žeber a břicha někdy ej to až nepříjemné… ale je to zábava se na to dívat jak se vám břicho vlní :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
9.1.12 13:49

.

Příspěvek upraven 03.08.22 v 07:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
9.1.12 13:55

Tak já v sedě cejtim jen kopání do močáku, ve stoje ted občas rejpání do žeber, jinak se projevuje až večer když si v klidu lehnu a to vypadá jak kdyby nemohl najít tu správnou polohu na spinkání, jsem 27tt…dokonce jsem někde četla, že když právě přes den neco děláte, třeba i jen jdete na procházku, tak to mimi vnímá jako houpání (třeba při uspávání) a jakmile jste v klidu stává se z něj malej fotbalista

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
9.1.12 14:13

Holky díky moc. jsem teď klidná… :) A je fakt, že večer když si lehnu je to cítit občas jak kdyby tam dělal malej kotrmelce… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30313
9.1.12 16:14
AnnaP píše:
Holky díky moc. jsem teď klidná… :) A je fakt, že večer když si lehnu je to cítit občas jak kdyby tam dělal malej kotrmelce… :lol:

A to si počkej až mimi zkusí kotrmelec po 30tt. To je pak aspoň zážitek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
9.1.12 16:17

8-)

Ahoj, já cítím pohyby od 18+4tt-ve dne i v noci, v sedě i v leže.A když ležím, tak už je vidím i na bříšku-když malá hodně kopne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
9.1.12 17:21
malamamca píše:
Tak já v sedě cejtim jen kopání do močáku, ve stoje ted občas rejpání do žeber, jinak se projevuje až večer když si v klidu lehnu a to vypadá jak kdyby nemohl najít tu správnou polohu na spinkání, jsem 27tt…dokonce jsem někde četla, že když právě přes den neco děláte, třeba i jen jdete na procházku, tak to mimi vnímá jako houpání (třeba při uspávání) a jakmile jste v klidu stává se z něj malej fotbalista

no přesně, když něco dělám, tak je relativně klid, ale jak zalehnu, tak to začne :-)) Zatím jsme koncem pánevním,takže kopáníčko do močáku, to znám taky dobře. KOukala jsem malamamco,ze budeme rodit chvilku od sebe - v Plzni. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
9.1.12 17:55
Hle on v tej Plzni je nějakej baby boom ne? Dvěma přítelovým kamarádům se ted narodili během měsíce dětičky a další čtyři těhulky máme kolem sebe, takže u nás bude od března kdy rodí první až do srpna, kdy to čeká tu poslední veselo :D kdy máš termín?
Frema77 píše:
malamamca píše:
no přesně, když něco dělám, tak je relativně klid, ale jak zalehnu, tak to začne :-)) Zatím jsme koncem pánevním,takže kopáníčko do močáku, to znám taky dobře. KOukala jsem malamamco,ze budeme rodit chvilku od sebe - v Plzni. :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí