Bolesti, píchání, tlak v 1. trimestru

• Fotoalbum (12)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3198
8.1.12 19:02

Bolesti, píchání, tlak ....

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat na vaše „pocity“ v prvním trimestru. Mně se střídají všemožné divné pocity jako je tlak v pochvě či konečníku, bolesti podbřišku jako při MS či občasné píchání v děloze. Mám strach, aby se nedělo něco blbýho :zed:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
5801
8.1.12 19:13

ahojky, u mě se děje to samé, děloha se roztahuje a celý podbřišek máš prokrvený, proto ty nepříjemné tlaky. Pokud máš obavy, řekni to svému doktorovi, ale určitě se neděje nic špatného :hug: právě naopak :hug:

• načítám...
3198
8.1.12 19:21

Myslíš? Já už nevím, co je normální a co ne :nevim: Ne že bych ti přála to stejné, ale jsem ráda, že máš podobné bolesti, že to tedy asi normální bude, děkuji :kytka:

Alex01 píše:
ahojky, u mě se děje to samé, děloha se roztahuje a celý podbřišek máš prokrvený, proto ty nepříjemné tlaky. Pokud máš obavy, řekni to svému doktorovi, ale určitě se neděje nic špatného :hug: právě naopak :hug:
  • načítám...
13943
8.1.12 19:21

Měla jsem na začátku taky, teď už jenom bolest asi děložního svalu, když se blbě hnu a občasné tvrdnutí.

• načítám...
3198
8.1.12 19:23

Vždycky po UTZ (byly zatím dva) jsem si řekla, že už se nebudu tak hlídat, když je všechno v pořádku…neuběhl však ani týden a už jsem zase v nervu a pořád přemýšlím, jestli tam děti jsou (čekáme dvojčátka) a jestli jsou v pořádku :roll:

• načítám...
5801
8.1.12 19:28
mikela píše:
Vždycky po UTZ (byly zatím dva) jsem si řekla, že už se nebudu tak hlídat, když je všechno v pořádku…neuběhl však ani týden a už jsem zase v nervu a pořád přemýšlím, jestli tam děti jsou (čekáme dvojčátka) a jestli jsou v pořádku :roll:

to mě se honí hlavou taky pořád!!!! Asi je to normální, to jsou ty hormony a starost :kytka: neboj prcci budou v pořádku :hug:

• načítám...
13943
8.1.12 19:51

Až se budou hýbat, bude to krapet lepší, už se dá tak nějak ověřit, že žijou :-) Já do toho svýho šťouchám docela často, když mám pocit, že se dlouho neozvalo :-)

• načítám...
3198
8.1.12 19:53

To je přesně to, co mě hrozně chybí, nějaký každodenní důkaz, že tam jsou :hug: Musí to být krásnej pocit, když kopou a dávají os obě vědět (respektive když kope a dává o sobě vědět mluvíme-li o jednom mimi)

PetiteFillette píše:
Až se budou hýbat, bude to krapet lepší, už se dá tak nějak ověřit, že žijou :-) Já do toho svýho šťouchám docela často, když mám pocit, že se dlouho neozvalo :-)
  • načítám...
5801
8.1.12 19:54
PetiteFillette píše:
Až se budou hýbat, bude to krapet lepší, už se dá tak nějak ověřit, že žijou :-) Já do toho svýho šťouchám docela často, když mám pocit, že se dlouho neozvalo :-)

přesně tak!!! já bzch nejraději chodila na ultrazvuk každý týden, abych viděla že prcek roste!!!

• načítám...
5801
8.1.12 19:55

Mikelo, v kolikátém jsi týdnu?

• načítám...
3198
8.1.12 19:58

bude mně začínat 11. týden, co ty :?:

• načítám...
3198
8.1.12 19:58

:palec: já bych na gyndě nejradši přespávala :lol:

Alex01 píše:
PetiteFillette píše:
přesně tak!!! já bzch nejraději chodila na ultrazvuk každý týden, abych viděla že prcek roste!!!
  • načítám...
Izz
8.1.12 19:59

díky za založení diskuze…mám to úplně stejně. nebyla jsem na žádném utz ani na kontrole zatím, takže jsem celá nesvá. Ale snad je vše ok.

• Upravit
3198
8.1.12 20:01

opět jsem „ráda“ že nejsem sama, vítej mezi námi :) v kolikátém týdnu jsi a co trápí tebe? také všemožné bolesti a pocit nejistoty?

Izz píše:
díky za založení diskuze…mám to úplně stejně. nebyla jsem na žádném utz ani na kontrole zatím, takže jsem celá nesvá. Ale snad je vše ok.
  • načítám...
5801
8.1.12 20:01
mikela píše:
bude mně začínat 11. týden, co ty :?:

momentálně jedeme 6tt, takže jsem na gyndě byla zatím jen jednou a ta nejistota je šílená, snažím se být v pohodě a myslet pozitivně, ale chvilkama mě přepadají šílené myšlenky, protože mám za sebou ZT.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100