Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat na vaše „pocity“ v prvním trimestru. Mně se střídají všemožné divné pocity jako je tlak v pochvě či konečníku, bolesti podbřišku jako při MS či občasné píchání v děloze. Mám strach, aby se nedělo něco blbýho ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ahojky, u mě se děje to samé, děloha se roztahuje a celý podbřišek máš prokrvený, proto ty nepříjemné tlaky. Pokud máš obavy, řekni to svému doktorovi, ale určitě se neděje nic špatného
právě naopak ![]()
Myslíš? Já už nevím, co je normální a co ne
Ne že bych ti přála to stejné, ale jsem ráda, že máš podobné bolesti, že to tedy asi normální bude, děkuji ![]()
Alex01 píše:
ahojky, u mě se děje to samé, děloha se roztahuje a celý podbřišek máš prokrvený, proto ty nepříjemné tlaky. Pokud máš obavy, řekni to svému doktorovi, ale určitě se neděje nic špatnéhoprávě naopak
Měla jsem na začátku taky, teď už jenom bolest asi děložního svalu, když se blbě hnu a občasné tvrdnutí.
Vždycky po UTZ (byly zatím dva) jsem si řekla, že už se nebudu tak hlídat, když je všechno v pořádku…neuběhl však ani týden a už jsem zase v nervu a pořád přemýšlím, jestli tam děti jsou (čekáme dvojčátka) a jestli jsou v pořádku ![]()
mikela píše:
Vždycky po UTZ (byly zatím dva) jsem si řekla, že už se nebudu tak hlídat, když je všechno v pořádku…neuběhl však ani týden a už jsem zase v nervu a pořád přemýšlím, jestli tam děti jsou (čekáme dvojčátka) a jestli jsou v pořádku
to mě se honí hlavou taky pořád!!!! Asi je to normální, to jsou ty hormony a starost
neboj prcci budou v pořádku ![]()
Až se budou hýbat, bude to krapet lepší, už se dá tak nějak ověřit, že žijou
Já do toho svýho šťouchám docela často, když mám pocit, že se dlouho neozvalo ![]()
To je přesně to, co mě hrozně chybí, nějaký každodenní důkaz, že tam jsou
Musí to být krásnej pocit, když kopou a dávají os obě vědět (respektive když kope a dává o sobě vědět mluvíme-li o jednom mimi)
PetiteFillette píše:
Až se budou hýbat, bude to krapet lepší, už se dá tak nějak ověřit, že žijouJá do toho svýho šťouchám docela často, když mám pocit, že se dlouho neozvalo
PetiteFillette píše:
Až se budou hýbat, bude to krapet lepší, už se dá tak nějak ověřit, že žijouJá do toho svýho šťouchám docela často, když mám pocit, že se dlouho neozvalo
přesně tak!!! já bzch nejraději chodila na ultrazvuk každý týden, abych viděla že prcek roste!!!
já bych na gyndě nejradši přespávala ![]()
Alex01 píše:PetiteFillette píše:přesně tak!!! já bzch nejraději chodila na ultrazvuk každý týden, abych viděla že prcek roste!!!
díky za založení diskuze…mám to úplně stejně. nebyla jsem na žádném utz ani na kontrole zatím, takže jsem celá nesvá. Ale snad je vše ok.
opět jsem „ráda“ že nejsem sama, vítej mezi námi
v kolikátém týdnu jsi a co trápí tebe? také všemožné bolesti a pocit nejistoty?
Izz píše:
díky za založení diskuze…mám to úplně stejně. nebyla jsem na žádném utz ani na kontrole zatím, takže jsem celá nesvá. Ale snad je vše ok.
mikela píše:
bude mně začínat 11. týden, co ty
momentálně jedeme 6tt, takže jsem na gyndě byla zatím jen jednou a ta nejistota je šílená, snažím se být v pohodě a myslet pozitivně, ale chvilkama mě přepadají šílené myšlenky, protože mám za sebou ZT.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat